Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

mógłbym prosić o avka oraz sygne z motywem Shaman King/FullMetal Alchemist oraz z napisem Kakeru ?

z góry dzieki :*

Ludzie nie śpimy ;P

moglby mi ktos jak najszybciej zrobic ten avek ? bo juz troche czekam... :D

Kakeru

fddffssssd.png

Ja bym poprosil sygnaturke do LoLa i napis Browar

ostatnio mam mało czasu wolnego, ale w wolnej chwili postaram się coś wykonać, na razie zrobiłem avek z napisem czarny:

2ib27fr.jpg

oraz 2 sygnaturki:

z napisem $myrnek:

2h2obwh.jpg

20jlitc.jpg

Ponawiam...

Motyw: Robert Burneika ( Hardcorowy Koksu )

Podpis: MaKu

Jestem ciekaw jak to zrobisz i co z tego wyjdzie :D

@DOWN hahah no tak, sorry

@UP to jest Robert, nie Karol.

Poza tym jak wpiszesz w google Karol Burneika to jesteś 5> na liście! :D

Dołączam się o prośbę wykonania sygnatury/avatara z nickiem: "Nystra" do Vindictusa

I "Horribl3" do LoL`a

:>

Z góry dziękuje :D

zrobiłem sygnę i avek dla Kakeru:

311x9xw.jpg

qqswi8.jpg

oraz avek dla Maku:

ay0ewi.jpg

zax a ja ? ;/ jak ktos pisze to odrazu mu robisz a ja juz czekam ok. 1tyg na avek :/

ostatnio mam mało czasu wolnego, ale w wolnej chwili postaram się coś wykonać, na razie zrobiłem avek z napisem czarny:oraz 2 sygnaturki:z napisem $myrnek:

ech... wystarczy parę postów wyżej spojrzeć.

Dzięki :)

Prosze o wykonanie sygnatury i avatara temat Enma Ai z anime Jigoku Shoujo

najmroczniej jak się da z napisem chciałbyś zobaczyć jak wygląda śmierć po ang oczywiscie

z góry dzieki.

Moge prosic o avatar typowo dla mnie :3 ? w sensie Jakas dynia na czarnym tle lub zjawa z moim nickiem :P.

Wiem,wiem,jestem natrętny,ale wszystkie Sygnaturki wstawiam na Facebook`a,i chciał bym poprosić o kolejne,nie ważna ilość...

Z góry dzięki,no i oczywiście podziękowania wyślę też na PW...

Ps.Nic więcej niestety nie mogę zrobić... ;)

Mógłby toś mi zrobić animowaną sygnaturkę z motywem Egiptu ,Boga Anubisa, pismo Egipskie itp..

A ja mógł bym prosić również o sygnaturkę w stylu world of warcraft najlepiej Orka i podpis Koxsu :) i Avatara również cos w stylu orka będe bardzo wdzieczny

Ja tez bym prosił o wykonanie avka i sygnaturki :) Chciałbym, zeby w avku był jakiś koleś z kapturem. A w sygnaturce to samo tylko obok napis Mati102003 jakimś ładnym druczkiem :) Dziekuję.

sygnaturka i avek dla Nystre:

j6qrsj.jpg

33aa3hl.jpg

oraz dla browara:

23jsakp.jpg