mógłbym prosić o avka oraz sygne z motywem Shaman King/FullMetal Alchemist oraz z napisem Kakeru ?
z góry dzieki :*
mógłbym prosić o avka oraz sygne z motywem Shaman King/FullMetal Alchemist oraz z napisem Kakeru ?
z góry dzieki :*
Ludzie nie śpimy ;P
moglby mi ktos jak najszybciej zrobic ten avek ? bo juz troche czekam...
Ja bym poprosil sygnaturke do LoLa i napis Browar
ostatnio mam mało czasu wolnego, ale w wolnej chwili postaram się coś wykonać, na razie zrobiłem avek z napisem czarny:
oraz 2 sygnaturki:
z napisem $myrnek:
Ponawiam...
Motyw: Robert Burneika ( Hardcorowy Koksu )
Podpis: MaKu
Jestem ciekaw jak to zrobisz i co z tego wyjdzie
@DOWN hahah no tak, sorry
@UP to jest Robert, nie Karol.
Poza tym jak wpiszesz w google Karol Burneika to jesteś 5> na liście!
Dołączam się o prośbę wykonania sygnatury/avatara z nickiem: "Nystra" do Vindictusa
I "Horribl3" do LoL`a
:>
Z góry dziękuje
zrobiłem sygnę i avek dla Kakeru:
oraz avek dla Maku:
zax a ja ? ;/ jak ktos pisze to odrazu mu robisz a ja juz czekam ok. 1tyg na avek :/
ostatnio mam mało czasu wolnego, ale w wolnej chwili postaram się coś wykonać, na razie zrobiłem avek z napisem czarny:oraz 2 sygnaturki:z napisem $myrnek:
ech... wystarczy parę postów wyżej spojrzeć.
Dzięki
Prosze o wykonanie sygnatury i avatara temat Enma Ai z anime Jigoku Shoujo
najmroczniej jak się da z napisem chciałbyś zobaczyć jak wygląda śmierć po ang oczywiscie
z góry dzieki.
Moge prosic o avatar typowo dla mnie ? w sensie Jakas dynia na czarnym tle lub zjawa z moim nickiem
.
Wiem,wiem,jestem natrętny,ale wszystkie Sygnaturki wstawiam na Facebook`a,i chciał bym poprosić o kolejne,nie ważna ilość...
Z góry dzięki,no i oczywiście podziękowania wyślę też na PW...
Ps.Nic więcej niestety nie mogę zrobić...
Mógłby toś mi zrobić animowaną sygnaturkę z motywem Egiptu ,Boga Anubisa, pismo Egipskie itp..
A ja mógł bym prosić również o sygnaturkę w stylu world of warcraft najlepiej Orka i podpis Koxsu i Avatara również cos w stylu orka będe bardzo wdzieczny
Ja tez bym prosił o wykonanie avka i sygnaturki Chciałbym, zeby w avku był jakiś koleś z kapturem. A w sygnaturce to samo tylko obok napis Mati102003 jakimś ładnym druczkiem
Dziekuję.
sygnaturka i avek dla Nystre:
oraz dla browara: