Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

pakit0 takie coś jeszcze zrobiłem:

2wlzkfs.jpg

Ogólnie sygnaturki fajne tylko dobijają mnie napisy robione w Gimpie a przynajmniej te badziewne i nie modne obramowania ;//

robię w phothoshopie cs5, no ale jasne, że może się nie podobać.

robię w phothoshopie cs5, no ale jasne, że może się nie podobać.

No wiesz te tak zwany "Obrys" Wokół liter to już jest przeszłość i żenada moim zdaniem :P tylko to mi się nie podoba a trochę się znam :P

no nie wiem o tym, bo można powiedzieć, że jestem raczej początkującym-hobbystycznym grafikiem, staram się jedynie robić tak, żeby mi się podobało i jakoś wyglądało :rolleyes:

mhm no chyba że tak ale ten "obrys" jest już długoooooooo i na przyszłość staraj się go nie używać lecz oczywiście możesz ale nie że napis biały i czerwony obrys do niego ;p

Poproszę coś z Endermanami... może być awatar do kompletu.

Napis Travniczek, zimnymaciej28 albo żaden.

Poproszę coś z Endermanami... może być awatar do kompletu.Napis Travniczek, zimnymaciej28 albo żaden.

"Albo żaden" hahaha =D no to mnie rozwaliłeś zdecyduj się bo to jak by nie patrzeć ma znaczenie :P

"Albo żaden" hahaha =D no to mnie rozwaliłeś zdecyduj się bo to jak by nie patrzeć ma znaczenie

Dla mnie nie ma znaczenia :| no dobra, to niech będzie zimnymaciej28

dzieki zax bardzo ladna sygna!]

moge prosic jeszcze o avek ? motyw Team fortress 2

Witam,chciałbym poprośić o jeszcze jedną czy dwie sygnaturki z nickiem: $myrnek

Z góry dzieki za każdy jeden pomysł.

Ps.Prosze zeby sygnaturki nie były z jakiechs konkretnych gier MMORPG czy MMOFPS ;)

Zajmie się ktoś moim zleceniem?

zrobiłem ci taki komplecik Vayneer tylko nie wiem czy to jest ta postać do końca (pisało, że tak)

2uorryb.jpg

34g23xh.jpg

a mógłbyś zrobic jakiś inny avatar? tak aby odróżniał się od Sygnatury(która mi się podoba)?

Możesz zrobić avatar ?

Motyw: Robert Burneika ( Hardcorowy Koksu ) XDD

Podpis: MaKu

zajmie sie ktos moim avatarem ?

zajmę się oczywiście waszymi prośbami, ale jak będę miał trochę czasu.

na razie zrobiłem avek i sygnaturkę dla zimnegomacieja

2h5vamv.jpg

10f6mfm.jpg

i inny awatar dla Vayneera:

2rwkr2c.jpg

i inny awatar dla Vayneera:

Nie trafiłeś w kolory nie znoszę turkusowego.

na razie zrobiłem avek i sygnaturkę dla zimnegomacieja

Sygna mocno taka sobie... avek lepszy, ale chyba jednak zostanę przy obecnym - lubię ten obrazek, bo wygląda jak zdjęcie UFO :)