Poprosze sygnaturke nostale jesli mozna bo widze ze utalentowany od robienia sygnek jestes
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Poprosze sygnaturke nostale jesli mozna bo widze ze utalentowany od robienia sygnek jestes
chodzi Ci o gre NosTale??Jesli tak to podaj wiecej szczegółów np.jaka klasa itd
To ja też bym coś poprosił, Można jakąś sygnaturę z gitarą, Nirvaną, Red Hot Chilli Peppers, DMC, jakimś szalonym błaznem? (do wyboru)
Działa to czekam na Avka
Jutro dostaniesz swojego avka
a ja zrobiłem sygnaturkę dla ciebie crracked:
i avatarek dla kamikadze112:
Jak juz tak wszystkim robisz to i ja sie skusze o avatara i sygnature .bo super jest
Tematyka: Team Fortress 2 naj lepiej inzynier i demoman(ulubione postacie)moze tez byc spy, nick Devanzo
wielkie dzieki
zrobiłem jeszcze avatar dla Azraela:
i Devanzo:
Dzięki za sygnaturę
Prosiłbym o zrobienie mi Avka & Sygnatury dotyczącej anime Naruto Z góry dziękuje
Chciałbym aby Avek był z Sasuke (Postać z anime ;p) a Sygna z Naruto I oczywiście z moim nickiem
Z góry wielkie thx
Dziękuje Ci
Sokyre sygna tobie ... mam naprawdę nie wiele czasu ... za dużo roboty przed weekendem ... liczę że się podoba...
chodz mogło być lepiej ...
Edit: zapomniałem o oku
Avek dla Pawlika
Wielkie dzieki Emsee
Avek jak i Sygna WYMIATAJA
mrDarkness ty to dopiero umiesz robić sygnaturki, dobra robota.
Dostane jeszcze sygnaturkę??? Interesuje mnie coś takiego: uśmiech inżyniera (http://www.ubercharged.net/wp-content/uploads/2008/10/tfeng1.jpg lub http://www.tf2.lv/images/tf2crafting/engineer.png) inżynier po lewej stronie a po prawej dużo ognia od wybuchu oraz mój nick Jakby ogień (wybuch) był animowany to już wogóle byłoby super.
widze, że mrDarkness robi sygnaturki piękne animowane, to jak można : Sygnaturke z płonącym napisem : Hell's Gate(s)
Emsee jeśli mogę prosić to avka i sygnaturę z napisem Nivellen, w klimacie mrocznego fantasy lub wiedzmina albo jakas abstrakcja. Kolorystyka czarna,biala, szara lub "toksyczny zielony". Jakbyś mial trochę wolnego czasu to byłbym wdzieczny
Mi sie podoba subcio, ale prosil bym jeszcze o jakis super sygnaturke ;] cos inzynier, i dzialka obok naparzajace, i jakies rakiety czy cos
i jeszcze jak by to bylo animowane too super
ale nie musi!
zrobiłem jeszcze avatarek i sygnaturkę dla JuniorR, niestety nie animowany, ponieważ nie umiem: