Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Poprosze sygnaturke nostale jesli mozna :D bo widze ze utalentowany od robienia sygnek jestes

Poprosze sygnaturke nostale jesli mozna bo widze ze utalentowany od robienia sygnek jestes

chodzi Ci o gre NosTale??Jesli tak to podaj wiecej szczegółów np.jaka klasa itd

To ja też bym coś poprosił, Można jakąś sygnaturę z gitarą, Nirvaną, Red Hot Chilli Peppers, DMC, jakimś szalonym błaznem? (do wyboru)

Działa to czekam na Avka ;)

Jutro dostaniesz swojego avka ;)

a ja zrobiłem sygnaturkę dla ciebie crracked:

1316033388.png

i avatarek dla kamikadze112:

1316033687.png

Jak juz tak wszystkim robisz to i ja sie skusze o avatara i sygnature :).bo super jest

Tematyka: Team Fortress 2 naj lepiej inzynier i demoman(ulubione postacie)moze tez byc spy, nick Devanzo

wielkie dzieki

zrobiłem jeszcze avatar dla Azraela:

1316087012.png

i Devanzo:

1316087276.png

Dzięki za sygnaturę :)

Prosiłbym o zrobienie mi Avka & Sygnatury dotyczącej anime Naruto ;) Z góry dziękuje

Chciałbym aby Avek był z Sasuke (Postać z anime ;p) a Sygna z Naruto ;) I oczywiście z moim nickiem :) Z góry wielkie thx ;)

Dziękuje Ci ;)

Sokyre sygna tobie ... mam naprawdę nie wiele czasu ... za dużo roboty przed weekendem ... liczę że się podoba...

chodz mogło być lepiej ...

1249649.jpg

Edit: zapomniałem o oku :)

2qxm14l.gif

Avek dla Pawlika

93404aaaaaanazwy.gif

Wielkie dzieki Emsee :D

Avek jak i Sygna WYMIATAJA :)

mrDarkness ty to dopiero umiesz robić sygnaturki, dobra robota.

Dostane jeszcze sygnaturkę??? Interesuje mnie coś takiego: uśmiech inżyniera (http://www.ubercharged.net/wp-content/uploads/2008/10/tfeng1.jpg lub http://www.tf2.lv/images/tf2crafting/engineer.png) inżynier po lewej stronie a po prawej dużo ognia od wybuchu oraz mój nick ;) Jakby ogień (wybuch) był animowany to już wogóle byłoby super.

widze, że mrDarkness robi sygnaturki piękne animowane, to jak można : Sygnaturke z płonącym napisem : Hell's Gate(s) :D

Emsee jeśli mogę prosić to avka i sygnaturę z napisem Nivellen, w klimacie mrocznego fantasy lub wiedzmina albo jakas abstrakcja. Kolorystyka czarna,biala, szara lub "toksyczny zielony". Jakbyś mial trochę wolnego czasu to byłbym wdzieczny :)

Mi sie podoba :D subcio, ale prosil bym jeszcze o jakis super sygnaturke ;] cos inzynier, i dzialka obok naparzajace, i jakies rakiety czy cos :) i jeszcze jak by to bylo animowane too super :D ale nie musi!

zrobiłem jeszcze avatarek i sygnaturkę dla JuniorR, niestety nie animowany, ponieważ nie umiem:

1316165973.png

1316166364.png