Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Sokyre sygna tobie ... mam naprawdę nie wiele czasu ... za dużo roboty przed weekendem ... liczę że się podoba...chodz mogło być lepiej ...Edit: zapomniałem o oku

za***iste ! Wielkie dzięki !

Prosiłem o sygnaturę a nie avatara, ale i tak dzięki, może kiedyś wykorzystam. I może sprecyzuję trochę ;) Najlepiej, aby to było coś z gitarą. Inne mile widziane rzeczy na sygnie: coś z DMC, Bleach, Stein z Anime Soul Eater, no i wcześniej wymienione zespoły.

Proszę bardzo Raven...nie wiem czy Ci o to dokładnie chodziło...jak nie to pisz

93877besdsdsdsdsdsdz+nazwy.gif

I avek

93893fdfdfffffffddf.gif

Kurczak nie doczytałem i teraz mam za swoje...miało być z innym nickiem...

Ja też bym prosił o sygnaturkę i avka

Chciałbym aby tematem było anime. Najlepiej z BLEACH postać ichigo z nazwą MareXtreme

DUŻE X :D

Będę na prawdę wdzięczny :)

Pozdrawiam.

Gdyby ktoś był na tyle miły prosiłbym o sygne i avka. Tematyka to anime Seikon no Qwaser, dokładnie postać Sashy. Z nickiem Brejdak.

Z góry dzięki

Epa nie wiem czy ktoś coś zrobił dla Crracked'a więc podrzucam ...

anoosk.gif

Zayebiście Ci ta sygnaturka wyszła.

lolz moge prosic o animowana sygnaturke :)? najlepiej cos z jadeonem z jade dynasty a i nick DragonMage :) ( ps. przykladowy wyglad jadeon classes.php&docid=YJld9Jl5Cuyv-M&w=251&h=201&ei=qHd0ToCBBtH0sgaow5zSCw&zoom=1&iact=hc&vpx=552&vpy=281&dur=1515&hovh=160&hovw=200&tx=97&ty=96&page=3&tbnh=146&tbnw=182&start=45&ndsp=24&ved=1t:429,r:14,s:45)

mrDarkness sygnatura jest na na prawdę fajna. Nie sprawia Tobie problemu zamienienie barw na czerwono białe? Tak jak wygląda korpus gitary EVH?

mrDarkness mam wielką prośbę do ciebie ;) Looknij w wolnym czasie na 3 strone :D bardzo chciałbym taka sygnaturkę o jakiej tam napisałem.

Hehe ale branie chłopacy maja :D na te avki i sygny :P

Chodziło mi o napis Nivellen, bo taki zazwyczaj mam nick w mmo, ale Raven również pasuje tutaj, szczególnie na forum :) Sygnaturka świetna, a w avku troszkę napisy mało wyraźne, więc jakbyś mógł poprawić to byłoby fajnie :)

Chodziło mi o napis Nivellen, bo taki zazwyczaj mam nick w mmo, ale Raven również pasuje tutaj, szczególnie na forum Sygnaturka świetna, a w avku troszkę napisy mało wyraźne, więc jakbyś mógł poprawić to byłoby fajnie

Ten medalion to nie jest chyba udany pomysł :)

Crack już edytuje .. ogólnie zrobiłem czarno białą z względu czysto estetycznych ... żeby to jakoś się komponowało z zdjęciami idola które są czarno białe ....

Wylosuje sobie potem kolejne dwie osoby ... i coś zrobię.

Vessyr przy wolnej chwili postaram ci coś zrobić ....

przed ...

anoosk.jpg

i po ...

8xu16f.gif

W jakim programie robisz takie za***iste sygnaturki?

To jest świetne! Wielkie dzięki.

mi się też strasznie podobają sygnaturki mrDarkness, widać, że się na tym znasz i masz też kapitalne pomysły jak wykonać ciekawe prace. Miałbym prośbę, jakbyś mi kiedyś w wolnej chwili wykonał sygnaturkę z postacią z V jak Vandetta, coś niby podobnego do tej postaci co teraz mam, ale animowanego, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Crracked widzę że już zmieniłeś ciesze się że ci się podoba ....

A ja właśnie miałem wstawić tą wersje lekko edytowaną "zboczenie" z poprawionymi paroma elementami i szczegółem tobie pewnie rozpoznawalnym ...

Sokyre wszystko przeważnie sklejam w PhotoShopie i ImageReady najłatwiej... ale używam też innych do bardziej zaawansowanych animacji, ale to tylko w pacy.

Pracuję jako grafik i projektując opakowania na "Serki, Masła, " itp ..nie samowite wrażenia :) ... poznaje się szybko możliwości programu ...a te robię z frajdy dla siebie i dla was ...

W sumie sygnaturki które zrobiłem to też żadne rewelacje ... proste i przyjemne w wykonaniu.

PhotoShop potrafi prawie wszystko liczy się tylko poznanie wszystkich aspektów, i możliwości programu.

Zgadzam się Zax po pierwsze w tworzeniu czegokolwiek to przede wszystkim umiejętność planowania, rozplanowywania pomysłu sekwencji, a potem leci z górki tego nauczyłem się na studiach przy sztaludze ... potem zostaje umiejętność obsługi programów.

Wstawiam Lekko Poprawioną Sygne dla Crrack'a

24vjggj.gif

Zax Zrobię :) lubię Film a i klimat bardzo mi odpowiada by stworzyć coś ciekawego...

Ile Ci taka jedna sygnaturka zabiera życia?