Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

... Tło równie dobrze można zrobić samemu, a postacie z neta, tylko, żeby ich aż tak nie powiększać! Bo wtedy się wszystko rozpikseluje, a to nie wygląda dobrze.

btw w tej nowej tapecie render to porażka, na dole jest ścięta linia, źle wklejony. Ta sygna z LP ujdzie, nawet fajny pomysł, ale ja bym nie dał tego napisu Linkin Park na dole.

caa39dc69ca0e48a.png

Dałoby się zmiejszyć rozmiar? (434x104) Bo chciałbym wkleić tutaj na sygnaturę, a nie da się bo jest za dużę ;/

Mógłby mi ktoś dać jakieś tutaj zlecenie bo ostatnio mi się nudzi :/

Oczekuje nowych pomysłów. Tamta mi się podoba ale oczekuję czegoś lepszego:)

Oczekuje nowych pomysłów. Tamta mi się podoba ale oczekuję czegoś lepszego:)

Cholera przycinka neta sory za double posta...

@Sancio Też żałuję tego, że nie ma opcji usuwania postów (już jednego warna zgarnąłem za taką przycinkę :) )

DaSsT, a może wybierz jakieś zlecenie, i wykonaj to porządnie, bez wersji barwienie albo desaturacja(ze skrajności w skrajność), bo do niektórych prac to nie pasuje.

naadir:

2r2ucl0.jpg

zrobione na szerokość 400 px, teraz wejdzie.

Pochwalę się też ostatnio wykonaną sygnaturką:

24y1vue.jpg

nickleback.png

:D

nic nie chcę mówić, ale zespół nazywa się Nickelback a nie Nickleback xD

Blast ja się dopiero ucze tło robie przypadkowo z różnych filtrów pomieszanych

a co do ułożenia ogólnie pracy to pracuje nad tym

:D

Tu robimy sygny i avki, a nie uczymy się:)

Mam dla Was zadanie, a mianowicie chciałbym prosić o avatara: 08.jpg coś na ten styl tylko zamiast tych znaków niech będzie nick Sokyre(ważne żeby był w pixelach, a ten scouter nie stracił na swoim 'klimacie')

@edit

AVek trochę większy oczywiście.

A dla mnie zrobicie ? prosił bym taką sygne ale z napisem Queen i trochę większą http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwEJAT1gCqj60BHYK6KqtopOu8tzAilvvbQZuDWHKIJmPJDlquXXPtt1eF

Ponawiam Prośbę o Sygnaturę ...

Sokyre, grafika wygasła.

Rosiu sam robiłeś? Jak tak, to niezła robota, tylko w jakim programie to robiłeś?

Blast nie to tylko render ale mam animacje ale nie mogę jej tu dodać nie wiem czemu wejdź na gg to mi pomożesz.

A tu moje 2 prace.

bassh.png

oczko.png

Moja 1 animacja ;d

21cazkh.gif

Rosiu fajna grafika tylko trochę za szybko trwa i dawajcie swoje grafiki do tego tematu:

Ponawiam prośbę o sygnę z LP:)

... Tło równie dobrze można zrobić samemu, a postacie z neta, tylko, żeby ich aż tak nie powiększać! Bo wtedy się wszystko rozpikseluje, a to nie wygląda dobrze.btw w tej nowej tapecie render to porażka, na dole jest ścięta linia, źle wklejony. Ta sygna z LP ujdzie, nawet fajny pomysł, ale ja bym nie dał tego napisu Linkin Park na dole.

co do napisu LP to tak chciał w zleceniu poczytaj sobie

jhy7fo.jpg

Sancio takie coś wykonałem.

Ponawiam Prośbę o Sygnaturę ...

Ktoś patrzy na moje posty chociaż czy po prostu totalna olewka ?