Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

mi się Rosiu podobają, są proste ale estetyczne, lepsza jest moim zdaniem druga - lepszy napis i kompozycja.

Dzięki zax za wypowiedź . Wiele dla mnie znaczy na prawdę ;d

Zax oceń proszę to jak masz czas .

: P

conrenewder12.png

druidkz.png

Tak jak mi polecił Moderator forum napisałem w topicu który już istnieje

Chciałbym was poprosić o zrobienie dla mnie kilku rzeczy ocenie najlepsze i ich użyje

1. Header 1024x335 temat: cs i reggae napis: Cs-Dolce.pl oraz Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6

2. Bannery 450x150 temat: bf2 Napis: Battlefield: 2

3. Bannery 450x150 temat:pokemod Napis: Pokemod

4. Bannery 450x150 temat:cod mod Napis: CodMod

5. Bannery 450x150 temat:dowolna Napis: Rekrutacja ON ( na zielono ON )

6. Bannery 450x150 temat:dowolna Napis: Rekrutacja OFF ( na czerwono OFF )

7. Styl do forum c odo stylu informacje na gg: 23575447 Styl ma być reggae i cs

Wynagrodzę za te starania

Rosiu w pierwszej bardzo podoba mi się tło jak zrobiłeś, no a druga mi się bardzo podoba (jest może dość prosto wykonana, ale estetyczna i ładnie się komponuje - dobrze, że nałożyłeś cień na elfa). Druga grafika bardziej mi się podoba.

Ja poproszę o avatar i sygnaturkę związaną z reggae lub gitarą (rock), ostatecznie rap ala. O.S.T.R. Z góry dzięki :]

Spróbowałem zrobić ci sygnę. Powiedz czy ci się podoba.

zamowienie.png

Jeszcze jedna wersja

zamowienie2.png

Bardziej ta pierwsza, dzięki. A avatar mógłbyś też jakiś wykombinować ?

Proszę :D

Dzięki za avek + sygne :]

ibksqh.png

moze komuś się przyda

Bartek powiedz co byś tu dodał a może ci się pododoba odrazu ?

23lzdhd.png

a0v1nb.png

Bardzo bym prosił o zrobienie tapety na pulpit 1920:1080 tematyka Star Wars, w środku sith najlepiej z machającym lighstaberem, oraz o awatara tego samego tylko z napisem ReeduS, Z góry dzięki ;)

w896h1.png

Naadir22 to dla cb: powiedz co ci nie pasuje

w0gvfa.png

a tu 2

Te postacie takie rozmazane jakieś, musiałeś je wziąść z mniejszej rozdziałki. Tutaj namierzyłem epicki fanart: http://www.gowgaming.com/gallery/files/2/sith-inquisitor-wallpaper-001_original.jpg tylko jakbyś mógł usunąć te napisy Sith Inquisitor i Star Wars, byloby zarabiście ^^. Co do awatara to postać z tej tapetki może być, z napisem ReeduS. Jak sie da ofc ;)

Napisz mi na gg:23575447

Zrobiłem coś takiego :

1:

2.

Naadir od tego jest inny temat, nie chcę się bawić w moda, ale tylko cię uświadamiam.

DaSsT co do twoich prac... ta z xinem mi się nie podoba, dziwnie zacieniowana włócznia, render niewidoczny. Tapetka może i by uszła, ale jest to tylko tło z naklejonymi, niewyraźnymi postaciami.

Według cb miałem sam zrobić te postacie czy jak ??

Mógłby któryś z was pyknąć mi jakąś sygne z LP. Chodzi mi o cały zespół. Tło może być mroczne ale żeby było wyraźnie widać zespół i napis LP. Oczywiście z moim nickiem Sancio.

Jakby ktoś nie widział LP - Linkin Park

Sancio Prosze wiem że słabe ale nie jestem dobry w takich mrocznych sprawach ;/

muzn6w.png