mi się Rosiu podobają, są proste ale estetyczne, lepsza jest moim zdaniem druga - lepszy napis i kompozycja.
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Dzięki zax za wypowiedź . Wiele dla mnie znaczy na prawdę ;d
Tak jak mi polecił Moderator forum napisałem w topicu który już istnieje
Chciałbym was poprosić o zrobienie dla mnie kilku rzeczy ocenie najlepsze i ich użyje
1. Header 1024x335 temat: cs i reggae napis: Cs-Dolce.pl oraz Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6
2. Bannery 450x150 temat: bf2 Napis: Battlefield: 2
3. Bannery 450x150 temat:pokemod Napis: Pokemod
4. Bannery 450x150 temat:cod mod Napis: CodMod
5. Bannery 450x150 temat:dowolna Napis: Rekrutacja ON ( na zielono ON )
6. Bannery 450x150 temat:dowolna Napis: Rekrutacja OFF ( na czerwono OFF )
7. Styl do forum c odo stylu informacje na gg: 23575447 Styl ma być reggae i cs
Wynagrodzę za te starania
Rosiu w pierwszej bardzo podoba mi się tło jak zrobiłeś, no a druga mi się bardzo podoba (jest może dość prosto wykonana, ale estetyczna i ładnie się komponuje - dobrze, że nałożyłeś cień na elfa). Druga grafika bardziej mi się podoba.
Ja poproszę o avatar i sygnaturkę związaną z reggae lub gitarą (rock), ostatecznie rap ala. O.S.T.R. Z góry dzięki :]
Bardziej ta pierwsza, dzięki. A avatar mógłbyś też jakiś wykombinować ?
Dzięki za avek + sygne :]
moze komuś się przyda
Bartek powiedz co byś tu dodał a może ci się pododoba odrazu ?
Bardzo bym prosił o zrobienie tapety na pulpit 1920:1080 tematyka Star Wars, w środku sith najlepiej z machającym lighstaberem, oraz o awatara tego samego tylko z napisem ReeduS, Z góry dzięki
Te postacie takie rozmazane jakieś, musiałeś je wziąść z mniejszej rozdziałki. Tutaj namierzyłem epicki fanart: http://www.gowgaming.com/gallery/files/2/sith-inquisitor-wallpaper-001_original.jpg tylko jakbyś mógł usunąć te napisy Sith Inquisitor i Star Wars, byloby zarabiście ^^. Co do awatara to postać z tej tapetki może być, z napisem ReeduS. Jak sie da ofc
Naadir od tego jest inny temat, nie chcę się bawić w moda, ale tylko cię uświadamiam.
DaSsT co do twoich prac... ta z xinem mi się nie podoba, dziwnie zacieniowana włócznia, render niewidoczny. Tapetka może i by uszła, ale jest to tylko tło z naklejonymi, niewyraźnymi postaciami.
Według cb miałem sam zrobić te postacie czy jak ??
Mógłby któryś z was pyknąć mi jakąś sygne z LP. Chodzi mi o cały zespół. Tło może być mroczne ale żeby było wyraźnie widać zespół i napis LP. Oczywiście z moim nickiem Sancio.
Jakby ktoś nie widział LP - Linkin Park
Sancio Prosze wiem że słabe ale nie jestem dobry w takich mrocznych sprawach ;/