Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Skajlan, dwie wersje sygnaturek:

35isi2p.jpg

żółtawo-złota:

2141qb9.jpg

O! Dziękuje obie piękne :D biorę 2 , wesołych świąt życzę !

A ja bym prosił zestawik, sygnatura z nickiem Hawran o tematyce gry Silkroad, a avatar, z nickiem, klimat futurystyczny, fantasy lub cokolwiek innego tam stworzycie :)

Proszę Hawranie myślę że się podoba.

gawi.png

Sygna

gaag.png

Ehh ja sie chyba nie doczekam więc ponawiam prośbę o coś z Bf3 z nickiem Persenes ; )

Dziękuje wielce :) bardzo mi się podoba :)

Yagami zrobiłem ci cały set sygnaturka + avatar z bf2 i nickiem Persenes.

persi.png

persenes.png

Jakoś tak dziwnie ścięty jest ten gostek z bf2 :)

Trzeci raz proszę o avatar.

Zdj.na scouterze ma być mój nick (też w pikselach zółtych).

Ja bym chciał sygnę za jakąś ładną panią ,do wyboru przez was tło itd coś z mrokiem . BEZ nicku.

Coś takiego może być?

bertto.png

Całkiem ładne ale tło miało być mroczne :x

To ja znowu poproszę o avatar w 2 rozmiarach i sugnaturkę. Avatar z jakimś mrocznym assassinem i nickiem Avi o wymiarach 120x120 i 150x150 a sygnaturka nawiązująca do awatara o rozmiarze 400x130 i tyle :D

zrobiłem motyw z assasynem:

mrctgz.jpg

raq68z.jpg

Wielkie dzięki właśnie o to mi chodziło, narazię ustawię a zobaczę co inni zrobią :D

edit:

mrDarkness jeśli można to mógłbyś mi zrobić animowaną sygne, z assassynem, bardzo proszę :rolleyes:

Chyba nie przebiję zaxa :) ale poczekaj do wieczora, postaram się coś zrobić.

Edit: Nie wiem, czy mi to w ogóle wyszło, ostatnio tracę wenę twórczą :) :

dtk3o.jpg

Tylko sygnaturka, bo avki mi tak dobrze nie wychodzą.

mrDarknessa nie widziałem od dawna, ale jego animacje są epickie. Ja sam próbowałem coś skleić w gimpie, ale nie wyszło :)

Ja ponawiam prośbę o sexi panne ,kij z tłem po prostu sexi sygna :)

Witam,

Chciałbym poprosić o sygnature oraz avatar z nikiem "Slither" Tło obojętnie jakie. Oby było ;D

PS: Strasznie za***iście to robicie ;d

Mam prosbe jesli ktos mialby troszke wolnego czasu i moglby mi zrobic sygnaturke z motywem forsaken world i nickiem LordMisiek to bynm sie bardzo ucieszy;.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Mam prosbe jesli ktos mialby troszke wolnego czasu i moglby mi zrobic sygnaturke z motywem forsaken world i nickiem LordMisiek to bym sie bardzo ucieszyl.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

I awatar moze byc taki sam jak sygnaturka jesli mozna by bylo:)