Skajlan, dwie wersje sygnaturek:
żółtawo-złota:
Skajlan, dwie wersje sygnaturek:
żółtawo-złota:
O! Dziękuje obie piękne biorę 2 , wesołych świąt życzę !
A ja bym prosił zestawik, sygnatura z nickiem Hawran o tematyce gry Silkroad, a avatar, z nickiem, klimat futurystyczny, fantasy lub cokolwiek innego tam stworzycie
Ehh ja sie chyba nie doczekam więc ponawiam prośbę o coś z Bf3 z nickiem Persenes ; )
Dziękuje wielce bardzo mi się podoba
Jakoś tak dziwnie ścięty jest ten gostek z bf2
Ja bym chciał sygnę za jakąś ładną panią ,do wyboru przez was tło itd coś z mrokiem . BEZ nicku.
Całkiem ładne ale tło miało być mroczne :x
To ja znowu poproszę o avatar w 2 rozmiarach i sugnaturkę. Avatar z jakimś mrocznym assassinem i nickiem Avi o wymiarach 120x120 i 150x150 a sygnaturka nawiązująca do awatara o rozmiarze 400x130 i tyle
zrobiłem motyw z assasynem:
Wielkie dzięki właśnie o to mi chodziło, narazię ustawię a zobaczę co inni zrobią
edit:
mrDarkness jeśli można to mógłbyś mi zrobić animowaną sygne, z assassynem, bardzo proszę
Chyba nie przebiję zaxa ale poczekaj do wieczora, postaram się coś zrobić.
Edit: Nie wiem, czy mi to w ogóle wyszło, ostatnio tracę wenę twórczą :
Tylko sygnaturka, bo avki mi tak dobrze nie wychodzą.
mrDarknessa nie widziałem od dawna, ale jego animacje są epickie. Ja sam próbowałem coś skleić w gimpie, ale nie wyszło
Ja ponawiam prośbę o sexi panne ,kij z tłem po prostu sexi sygna
Witam,
Chciałbym poprosić o sygnature oraz avatar z nikiem "Slither" Tło obojętnie jakie. Oby było ;D
PS: Strasznie za***iście to robicie ;d
Mam prosbe jesli ktos mialby troszke wolnego czasu i moglby mi zrobic sygnaturke z motywem forsaken world i nickiem LordMisiek to bynm sie bardzo ucieszy;.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Mam prosbe jesli ktos mialby troszke wolnego czasu i moglby mi zrobic sygnaturke z motywem forsaken world i nickiem LordMisiek to bym sie bardzo ucieszyl.Z gory dziekuje i pozdrawiam.
I awatar moze byc taki sam jak sygnaturka jesli mozna by bylo:)