Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

zrobiłem sygnę i awatar z Vladem (tylko zmieniłem twarz na twarz pewnego wokalisty z Finlandii):

s5xlib.jpg

hwn2ts.jpg

Witam, czy był by ktoś taki dobry i wykonał mi avatar i sygnaturke coś związane z drugą wojną swiatową czołgi piechota te klimaty ?:>

Serdecznie dziękuję za zrobienie avatara, naprawdę bardzo mi się spodobał. Jestem Wam niezwykle wdzięczny i zapamiętam, co dla mnie zrobiliście(ten wkład i trud, jaki włożyliście w tą ciężką pracę, jaką był avatar dla mnie).

PS. którego nie ma.

Witam, czy był by ktoś taki dobry i wykonał mi avatar i sygnaturke coś związane z drugą wojną swiatową czołgi piechota te klimaty ?:>

Miałem odrobinę wolnego czasu, to machnąłem takie o to dziwy:

sygnaww.jpg

awatarww.jpg

Daj znać, czy coś zmienić, czy jest w porządku, bo właściwe to ja taką grafiką się specjalnie nie interesuję.

Kubox chcesz fajny avatar? To dawaj na PW :)

HAHAHAHAHAHAHA. Zawalista sygna i avek. XDD Dzięki.

Hmm, dla Kuboxa też coś stworzyłem, ale jeśli się nim nie zainteresujesz, to nie ma sprawy.

gortat.png

Witam czy mógłbym poprosić o sygnaturę z cs lub jakimiś laskami z Nickiem Mosiek

proszę Mosiek:

mr7dp0.jpg

Hmm, dla Kuboxa też coś stworzyłem, ale jeśli się nim nie zainteresujesz, to nie ma sprawy.

Jest jedna kluczowa wada, która przekreśla nawet ocenianie tego pod względem technicznym.. Gortat nie gra już w Orlando, tylko w Phoenix.

Dziekuję ci zax454

Witam. Czy ja też mógłbym poprosić jakiegoś Avatara z Onizuką? Pokazowy obrazek o kogo chodzi : http://media.tumblr.com/tumblr_lxaxthhpyA1qc012x.jpg Główny bohater Great Teacher Onizuka. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny.

ja dla Kuboxa zrobiłem trochę w innym stylu:

kefers.jpg

kurczę, w sumie, to jak patrzę, kiedy ten temat się zaczął, to jak się on rozwinął przez ten czas, już 45 stron :)

ja dla Kuboxa zrobiłem trochę w innym stylu:

Bardzo fajny avek, jak zastąpisz napis "Kubox" czymś innym ciekawym, to będzie perfekcja.

Witajcie. Jestem nowym uzytkownikiem i chce aby moj profil jakos wygladal wiec chce abyscie mi zrobili awatar i userbar. Informacje:

Awatar:

Tematyka Pracy: Koleś z Red Dead Redemption i czacha z Gears of War 3.

Rodzaj Pracy: Awatar.

Opis Pracy:MA być Migający napis HEAD SHOT.

Wymiary: 115x150

Userbar:

Tematyka Pracy (Samochody/GTA..itp) : de i krew

Rodzaj Pracy (Avatar/Sygnatura/Logo...itp) : userbar

Opis Pracy (Wytłumacz na czym Ci zależy - szczegóły pracy) : Userbar ma wyglądać tak: po lewej stronie de i napis Kaszka_ i po prawiej "PBS player"

Wymiary : na userbar to chyba wiadomo, ale nie jakiś duży.

Postawie wam + za pomoc :)

niby jak dasz nam plus? :P

u mnie plus bedziecie miec. prosze o pomoc :)

Ded ja zrobiłem ci po swojemu, jak umiałem:

fbdlac.jpg

ubmyq.jpg

Ja bym poprosił sygnaturkę o tematyce WoW'a najlepiej rasa: Tauren klasa: Paladyn.

DZIĘKUJĘ.