Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Hmmm.. chciałbym prosić o zrobienie avatara. W sumie, to jedynym dla mnie kryterium jest to, żeby był związany z koszykówką. Najlepiej, żeby był bez nicka. Kolorystyka i tło raczej dowolne. Z góry, bardzo dziękuję. Pozdrawiam.

Jeżeli temat aktywny, to bardzo prosiłbym o sygnę (do tego forum ofc ^^) Tematyka: Kassadin (z LoL'a) ^^ Kolorystyka: Mroczna, czarno-FIOLETOWA. Prosiłbym również o nick MichaeL na sygnie, coś a'la graffiti B) Z góry dziękuję :rolleyes:

Jeśli jest taki łatwy to czemu go nie ogarniasz haha ... haha.Co do sygnaturki Blast coś się rusza,dzieje więc jest dobrze ... gimp to zło.

Mam pytanie, gdzie mogę ściągnąć ImageReady - w folderze z PS też go niema. Czy jest możliwość ściągnąć osobno, lub jak go uruchomić:)?

R4Z3R sygnę zrobię ci dziś wieczorem bądź wcześniej, w każdym razie dziś :)

Sokyre ja jak mam ps'a to na samym dole okienka z narzędziami (przybornika) masz taki przycisk "przełącz na ImageReady", ja mam wersję CE 7.0. Napisz jaką ty masz, może uda mi się pomóc.

edit: taka prosta sygnaturka:

28cepte.jpg

jakby co to pisz, co ci się w niej nie podoba, czy coś nie tak zrobiłem, to to poprawię.

Wszystko spoko, tylko te szare kolory :P Czy mógłbyś zmienić je na np. niebieskie na fioletowe, a nie szare na fioletowe? Z góry dziękuję ^^

R4Z3R sygnę zrobię ci dziś wieczorem bądź wcześniej, w każdym razie dziś Sokyre ja jak mam ps'a to na samym dole okienka z narzędziami (przybornika) masz taki przycisk "przełącz na ImageReady", ja mam wersję CE 7.0. Napisz jaką ty masz, może uda mi się pomóc.edit: taka prosta sygnaturka:jakby co to pisz, co ci się w niej nie podoba, czy coś nie tak zrobiłem, to to poprawię.

Dobra, znalazłem, jak coś zrobię to wrzucę i się pochwale.

@edit

Jak robisz te rozbłyski?

R4z3r zara poprawię. Sokyre czekam na twoją pierwszą pracę.

edit: zrobione:

14bt4t4.jpg

edit2: rozbłyski i przyciemnienia to tak:

ja ogólnie robię w gimpie, i żeby to miało efekt taki, to daję nową warstwę (przezroczystą) i zakrywam ją białym kolorem i zmniejszam krycie do połowy. Następnie duplikuję tą warstwę, duplikuję też warstwę pod tą białą warstwą (wiem, to jest zagmatwane) i łączę w dół pierwszą białą warstwę (zostaje gotowa warstwa i ta zduplikowana biała). Następnie zwiększam krycie białej warstwy do 100 (max), duplikuję ją i warstwę pod spodem (inaczej powtarzam poprzednią operację) i łączę w dół. No to mamy już pełny przebłysk, ale przejście będzie strasznie gwałtowne jeżeli z pełnej bieli przejdziemy w początek animacji. Tak więc zmniejszamy krycie pełnej bieli do 20 i duplikujemy wyłącznie warstwę pod spodem i łączymy białą w dół. I jest pełny przebłysk. Za to przyciemnienie robię wybierając opcję jasność i kontrast, i ustawiam wartość jasności kolejno na -20, -40 i tak dalej co 20 aż do -100. Po kolei, kopiuję pierwszą warstwę animacji na sam wierzch. Potem duplikuję warstwę z wierzchu i ustawiam na niej jasność na -20. Następnie duplikuję tą przyciemnioną warstwę i na tym duplikacie ustawiam jasność na -40. I tak dalej aż do -100. Nawet jeżeli nie zrobię stopniowego rozjaśnienia z ciemności, to przejście nie będzie tak gwałtowne jak w przypadku przebłysków. Trochę to zagmatwane, ale najłatwiej byłoby chyba pokazać to na nakręconym tutku.

Pobijam prośbe. Sygnaturka na temat graffiti. bez zadnych charakterkow . Nick-ksywka Nocu ;)

Nocu cos takiego.?

nco.png

12491692.png

A ja poprosze o syngnaturek z nickiem Takashi na tle Czegos Zwiazanego z HOTD - Highschool of the dead

R4z3r zara poprawię. Sokyre czekam na twoją pierwszą pracę.edit: zrobione:edit2: rozbłyski i przyciemnienia to tak:ja ogólnie robię w gimpie, i żeby to miało efekt taki, to daję nową warstwę (przezroczystą) i zakrywam ją białym kolorem i zmniejszam krycie do połowy. Następnie duplikuję tą warstwę, duplikuję też warstwę pod tą białą warstwą (wiem, to jest zagmatwane) i łączę w dół pierwszą białą warstwę (zostaje gotowa warstwa i ta zduplikowana biała). Następnie zwiększam krycie białej warstwy do 100 (max), duplikuję ją i warstwę pod spodem (inaczej powtarzam poprzednią operację) i łączę w dół. No to mamy już pełny przebłysk, ale przejście będzie strasznie gwałtowne jeżeli z pełnej bieli przejdziemy w początek animacji. Tak więc zmniejszamy krycie pełnej bieli do 20 i duplikujemy wyłącznie warstwę pod spodem i łączymy białą w dół. I jest pełny przebłysk. Za to przyciemnienie robię wybierając opcję jasność i kontrast, i ustawiam wartość jasności kolejno na -20, -40 i tak dalej co 20 aż do -100. Po kolei, kopiuję pierwszą warstwę animacji na sam wierzch. Potem duplikuję warstwę z wierzchu i ustawiam na niej jasność na -20. Następnie duplikuję tą przyciemnioną warstwę i na tym duplikacie ustawiam jasność na -40. I tak dalej aż do -100. Nawet jeżeli nie zrobię stopniowego rozjaśnienia z ciemności, to przejście nie będzie tak gwałtowne jak w przypadku przebłysków. Trochę to zagmatwane, ale najłatwiej byłoby chyba pokazać to na nakręconym tutku.

I tak nie rozumiem :P Sam wykombinowałeś, czy jest jakiś tutorial?

Tutka jako takiego nie widziałem, ale może jakiś jest, nie wiem, a całą metodę odkryłem sam. Nie raz spotkałem się z animacjami robionymi w gimpie, więc popróbowałem coś sam, i moją sygnę jako pierwszą animację w gimpie robiłem w niecałe 45 minut. Następne animacje (a trochę tego robiłem, nie tylko sygnę dla R4z3ra) wychodziły już w jakieś 20 minut, bo już praktycznie znałem schemat i wiedziałem, które warstwy duplikować, które nie, gdzie przyciemnić i jak itp. a na początku gubiłem się i stąd jak robiłem sobie jeszcze jedną animację (drugą w totalu) to chciałem zrobić jedno przyciemnienie, a pogubiłem się w warstwach i wyszły 2 przyciemnienia zamiast planowanego jednego. :)

Ja bym poprosil sygnaturke + avek o tematyce street [rap / reggae] + jakies graffiti do tego, najlepiej z napisem 'Śpij spokojnie' albo ostatecznie 'Bartkowy'. [avek to moze byc np. cos o muzyce, np. mikrofon czy cos zwiazane z rapem / reggae [nie takie jak mam teraz ;)]. sygna tak jak pisalem - jakies graffiti [najlepiej z moimi nickami, ktore napisalem.]]

Witam,mam problem z wybraniem avatara i sygnaturki, aż doszłem do wniosku, że moge spróbować tutaj i mam prośbę by jakiś użytkownik forum zrobił mi sygnaturkę i avatara na profil. Tematyka będzie się opierała się na mrocznym klimacie warhammera i chciałbym żeby był tam krasnolud opancerzony w zbroje płytową ogólnie krasnolud zakuty w mitril. i na dole mój nick Adio. A co do sygnaturki to ma się opierać na tym co awatara. dziękuję za przeczytanie tego tematu.

Witam mogę prosić o awatar i sygnatukę z LoL-a Z napisem : ISmokeBleezys coś z Irelką z góry thx

Witam czy mógłbym poprosić o sygnaturę z cs lub jakimiś laskami z Nickiem Mosiek

ISomkeBleezys taka sygnaturka dla ciebie:

2lvheub.jpg

Adio11 taki avek:

vownxx.jpg

i taka sygnaturka:

2v9x668.jpg

Thx zarąbista sygna i avek szacun :D

Witam. Już raz się wypowiadałem w tym temacie, ale mój avatar i moja sygnaturka mi się poprostu znudziła. Chciałbym żeby w awatarze jak i sygnaturce był Vladimir( Postać z LOLA).

Z góry dziękuję tym co będzie im się chciało dla mnie to zrobić. Pozdro.