Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

To zależy od sygnaturki i od poszukiwanego na początku materiału jaki chcę wykorzystać w tworzeniu jej.

Kiedy już wiem co mam zrobić widzę w głowie pomysł, plan to zaczynam działać.

Ogólnie wyrabiam się w jakieś 2-3 godziny z papierosem w ręku, robię je w wolnym czasie w robocie, domu... nie wliczając potem poprawek itp.

Tak jak już wspomniałem to nie są rzeczy które robię najlepiej, a one same nie wymagają dużego nakładu pracy.

PS : Crracked wcześniejsza strona ... poprawiona sygna.

Ja bym prosil jeszcze o sygnatorke :) cos jak Inzynier i stylu dzialka strzelajace albo cos i rakiety z nich :D co takiego by bylo suuper

dzieki z goory

Jeszcze raz dzięki i nie zaprzątaj sobie głowy moją osobą bo mi już ta sygnatura wystarczy :)

Dzisiaj zrobiłem moja pierwsza animowana sygnature w Photoshopie.Moja przygoda z PS rozpoczeła sie dwa dni temu...wiec i tak chyba niezle mi to wyszło..;)

94636scorpion_2.gif

również bardzo ładne, ale nie podoba mi się tylko postać wyrzucająca napis i trochę tło nie pasuje do mortal kombat, ale ładny za to napis i efekty.

OOO i to na moim przykładzie ;) Fajnie :D

HEj jeśli już robicie sygny:) To prosiłbym sygnę z motywem Linkin Park i napisem Sancio w ciemnych odcieniach:) Ale nie czarnych.

Skoro już jest taki temat to ja porposzę o avka w klimacie anime najlepiej Bleach z napisem GrucA.Będę wdzięczny ;)

@Edit ale jeślij można to żeby ten napis przypominał trochę grafitti :D

Ja również skorzystam z tematu i proszę tylko o sygnaturkę, chciałbym aby znalazł się tam napis "piotrex97", klimat fantasy, trochę mroczniejszy, jeżeli można ale nie trzeba, to jeszcze łeb tej małpy z mojego avka:D.

zrobiłem sygnaturkę dla Devanzo:

1316605042.png

a tu dla Sancio z Mike'em:

1316605963.png

Avek dla GrucA:

2rzapw2.jpg

i dla Piotrex97:

1316609111.png

Zax jakbys mogl zrobic mi ava i sygnaturke bylbym wdzieczny . Wiem ze juz prosilem ale poprzednia to byla sygnaturka skysonga a nie jadeona :( przykladowa grafika jadka Jadeon.jpg a i z nickiem DragonMage

Dziękuję za sygnaturkę, naprawdę mi się podoba.

A mi nikt nie zrobił :/

Mi też :D

Powtarzam, może sie uda. Sygnaturka w kolorach jak avek tylko z płonącym napisem no i może być ten pentagram w tle.

sygnaturka dla MareXtreme:

1316621390.png

i avatar:

1316621625.png

kamikadze112 ja ci raczej nie zrobię sygnaturki, ponieważ nie potrafię robić animowanych:(

Zax zajrzyj na 3 stronę ;) Zależy mi na tej sygnie

Także ponawiam prośbę o sygne+avka

Tematyka: Seikon no Qwaser, a dokładnie postać Sashy.

Napis: Brejdak

Byłby ktoś w stanie zrobić animowaną sygnaturkę(tzn. ruchome tło, takie tam pierdółki )z motywem Anubisa, Egiptu no wiecie...

OO dzięki :D

Ja bym prosil o avatar (Jesli mozna :D)

Tematyka? WTF, LANDRYNKI!