Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

I tak już nikt tu chyba nie zagląda, ale co tam, spróbować można. Zrobiłby mi ktoś jakiegoś avka z kolesiem w klimatach steampunk'u? Najlepiej, jeśli kreska byłaby w stylu anime, ale nie jest to konieczne. Zależy mi natomiast na tym, żeby postać miała najlepiej średniej długości jasne (blond, białe itp.) włosy. Ktoś się odważy ;]?

Dość sporo czasu nie było mnie na forum ale gdy już na nim jestem chciałbym podziękować Grotesk'owi oraz zax454 za wykonanie Dobrych sygnatur.

God Job :lol:

Zanim przejdę do rzeczy.

Tak,to znowu ja.

Mam kolejną prośbę,tym razem mianowicie mam na myśli Avatar ,także z Anime , coś w stylu Otaku :)

Najlepiej by na avatarze nie znajdował się mój nick , tylko postać z pewnego Anime o nazwie Elfen Lied(Lucy) lub Lucky Star(Konata Izumi)

Było by znacznie lepiej gdyby avatar oddawał się do jakości anime... ;)

Co do reszty zostawiam w waszych rękach i myszkach.

Powodziska :)

Zrobiłby ktoś Sygnaturkę z moim obecnym nickiem razem z Pikachu/Charizardem?

Raczej nikt tu już nie zagląda.

Ja poproszę o Av. z napisem "Rictt" z lwem reggae rasta :)

Wie ktos moze jakim programem dalbym rade zrobic banner z animacja? (czy jak to sie tam nazywa)

idea:

Lezy pilka w lewym rogu i nagle podbiega pilkarz i ja kopie, pilka przelatuje przez cala dlugosc banneru?

Wie ktos moze jakim programem dalbym rade zrobic banner z animacja? (czy jak to sie tam nazywa)idea:Lezy pilka w lewym rogu i nagle podbiega pilkarz i ja kopie, pilka przelatuje przez cala dlugosc banneru?

Najlepiej flash, chyba ze umiesz bardzo dobrze rysowac to polecam zrobic animacje poklatkowa ^_^

Polecam BlastBlue zrobil mi obecnego awatara polecam!

Witam czy jest możliwość stworzenia dla mnie sygnaturki z Paladynem Blood Elfem i podpisem Hajdawer server Theadre Of Dreams

Będę bardzo wdzięczny:).

Raczej avka się nie doczekasz, już tu nikt chyba nie zagląda.

Azrael ma racje . Według mnie temat jest do zamknięcia

Ja ostatnio nie mam czasu, nie wiem, jak z zaxem, ale jeżeli ktoś ma bardzo (bardzo bardzo) pilne zlecenie, to piszcie pw, zawsze biorę zlecenia na pw za priorytet.

To przygotuj się na spam, bo się komuś avki nudzą :P.

ja jak będę miał więcej czasu to postaram się zrobić prośby, które nie były wykonane. Ale proszę o nie dokładanie nowych. Pozdrawiam

Zrobiłem dla kapec09:

3447704.jpg

287204k.jpg

i dla skajlan96:

6zynfn.jpg

311njx4.jpg

jeszcze avek dla Azrael (wiem, że chciałeś szalonego clowna):

4r9mv4.jpg

i dla Pacyfisty:

35mlemh.jpg

34no8pz.jpg

Prosiłbym o nie składanie nowych próśb ;)

Mógłby ktoś zrobić dla mnie dwie sygnaturki i dwa avatary? Z podpisem CHELIOS. Wymiary avka to 140x170 a sygna tak zeby odpowiadala na forum. Pierwsze w klimacie battlefielda3 a drugie z jakimś zaje*** wojownikiem. Z góry dzięki :)

W sumie, to już coś innego wlazło mi to głowy, ale i tak dzięki, póki co wykorzystam ;).

-Do usuniecia-

Dzięki ziom :D już ktoś mi tutaj zrobił, ale te jest spoko i takie ciemne <3:D

dla Jarid:

2dmd1yq.jpg

1671cid.jpg

dla 3xS:

2cifq5c.jpg

dla Sianek (bez napisu, bo nie wyglądałby estetycznie):

2642l4y.jpg

dla JunioR:

2l8kvn9.jpg

dla AlfreDinozaur:

658z9y.jpg

dla Danord:

qsjxnk.jpg

i tło na FB dla Vessyra:

I naprawdę proszę was o niedodawanie nowych zleceń, ponieważ jest jeszcze dużo zaległych, a chcę to na spokojnie w wolnym czasie zrobić.