I tak już nikt tu chyba nie zagląda, ale co tam, spróbować można. Zrobiłby mi ktoś jakiegoś avka z kolesiem w klimatach steampunk'u? Najlepiej, jeśli kreska byłaby w stylu anime, ale nie jest to konieczne. Zależy mi natomiast na tym, żeby postać miała najlepiej średniej długości jasne (blond, białe itp.) włosy. Ktoś się odważy ;]?
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Dość sporo czasu nie było mnie na forum ale gdy już na nim jestem chciałbym podziękować Grotesk'owi oraz zax454 za wykonanie Dobrych sygnatur.
God Job
Zanim przejdę do rzeczy.
Tak,to znowu ja.
Mam kolejną prośbę,tym razem mianowicie mam na myśli Avatar ,także z Anime , coś w stylu Otaku
Najlepiej by na avatarze nie znajdował się mój nick , tylko postać z pewnego Anime o nazwie Elfen Lied(Lucy) lub Lucky Star(Konata Izumi)
Było by znacznie lepiej gdyby avatar oddawał się do jakości anime...
Co do reszty zostawiam w waszych rękach i myszkach.
Powodziska
Zrobiłby ktoś Sygnaturkę z moim obecnym nickiem razem z Pikachu/Charizardem?
Raczej nikt tu już nie zagląda.
Ja poproszę o Av. z napisem "Rictt" z lwem reggae rasta
Wie ktos moze jakim programem dalbym rade zrobic banner z animacja? (czy jak to sie tam nazywa)
idea:
Lezy pilka w lewym rogu i nagle podbiega pilkarz i ja kopie, pilka przelatuje przez cala dlugosc banneru?
Wie ktos moze jakim programem dalbym rade zrobic banner z animacja? (czy jak to sie tam nazywa)idea:Lezy pilka w lewym rogu i nagle podbiega pilkarz i ja kopie, pilka przelatuje przez cala dlugosc banneru?
Najlepiej flash, chyba ze umiesz bardzo dobrze rysowac to polecam zrobic animacje poklatkowa
Polecam BlastBlue zrobil mi obecnego awatara polecam!
Witam czy jest możliwość stworzenia dla mnie sygnaturki z Paladynem Blood Elfem i podpisem Hajdawer server Theadre Of Dreams
Będę bardzo wdzięczny:).
Raczej avka się nie doczekasz, już tu nikt chyba nie zagląda.
Azrael ma racje . Według mnie temat jest do zamknięcia
Ja ostatnio nie mam czasu, nie wiem, jak z zaxem, ale jeżeli ktoś ma bardzo (bardzo bardzo) pilne zlecenie, to piszcie pw, zawsze biorę zlecenia na pw za priorytet.
To przygotuj się na spam, bo się komuś avki nudzą .
ja jak będę miał więcej czasu to postaram się zrobić prośby, które nie były wykonane. Ale proszę o nie dokładanie nowych. Pozdrawiam
Zrobiłem dla kapec09:
i dla skajlan96:
jeszcze avek dla Azrael (wiem, że chciałeś szalonego clowna):
i dla Pacyfisty:
Prosiłbym o nie składanie nowych próśb
Mógłby ktoś zrobić dla mnie dwie sygnaturki i dwa avatary? Z podpisem CHELIOS. Wymiary avka to 140x170 a sygna tak zeby odpowiadala na forum. Pierwsze w klimacie battlefielda3 a drugie z jakimś zaje*** wojownikiem. Z góry dzięki
W sumie, to już coś innego wlazło mi to głowy, ale i tak dzięki, póki co wykorzystam .
-Do usuniecia-
Dzięki ziom już ktoś mi tutaj zrobił, ale te jest spoko i takie ciemne