Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Moze ktoś zrobić po 2 sygny i avki z podpisem CHELIOS? Tematyka to battlefield 3 i coś z jakimś wojownikiem najlepiej wypasionym.

Ja poproszę o avka i sygne z podpisem BojowaGrzanka i tematyką 4story lub League of legends.

10zwf88.jpg

dla Azrael:

20iuq9u.jpg

i sygnatura dla R3D:

50i780.jpg

A ja poprosze Avatar i sygne (Wiem już prosiłem ale teraz potrzebuje z innym nickiem) :

Avatar-Tematyka bohater Lee Sin z League of Legends

Sygnaturka-Temat Battlefield3 i Pikachu(:D) Chodzi mi o jakieś złączenie tej gry z pikachu ;d

I to wszystko z napisem KaPeC

zax454 wielkie dzięki za avatar :)

zrobiłem sygnaturkę dla Hajdawer:

2e1zjms.jpg

i zestaw dla Chelios:

347e7h4.jpg

t89gds.jpg

2c127k.jpg

okzqxt.jpg

i lew dla Avi:

2e6bqd2.jpg

Dzięki zax. Co prawda troszkę się spóźniłeś i avek sobie znalazłem, ale dzięki i doceniam, że jednak go zrobiłeś, może go gdzieś kiedyś użyję :).

Dzięki wielkie Zax. Polecam CHELIOS :D

Ja poprosze Avka z nickiem: Montago :) O tematyce Minecraft

Ja poproszę o awatara z nickiem: Rhezz, najlepiej związany z DMC5 ;)

Wielkie dzięki zax. Dawno mnie nie było na forum, więc nie wiem co to jest ale masz "Lubię to" xD

Jeśli też moge, to prosiłbym avka z moim nickiem bez 11 [tzn samo unhuman] litery mogą dodatkowo spływać krwią (ale bez przesady :D) a w tle może być jakiś mroczny typek.. najlepiej jakaś postać z gry/komiksu z maską do połowy twarzy :>

Oczywiście możesz to sam zinterpretować...

Jestem otwarty na propozycje.

z góry dziękuje

Chętnie wykonam animowanego awatara/sygnaturę, generalnie nic zbyt skomplikowanego przykład: animacjat.gif

Nie chcę zniechęcać, ale jeśli to mają być takie avki, to podziękuję. Ta pivotowa animacja wypada słabo.

Ja prosiłbym o avke i sygnaturę z moim nickiem i jokerem.

Ja poprosiłbym o JPGa (najlepiej dwa: jeden o rozmiarze 100:100, drugi nadający się na tapete [moja rozdzielczosc 1920:1080 ale dokladnie taka nie musi byc]). Na obrazku muszą się znajdować wielkie litery MTC. Kolorystyka obojętna. Z góry dzięki

Dla mnie będą 2 sygnatury (Mogą być takie same tylko nicki : MrZhadow a na drugiej Tajny19 z gry CoD : MW 3) i 2 avki Tajny19 może być z jakimś tajnym agentem ^^ a zhadow obojętnie

Avatar z postacią Itachiego z moim nickiem (tylko tak, żeby nick nie zasłaniał twarzy)

Ja poprosze o awatar z nickiem Woody.

Na tle mile widziany jakis champion z lola :)