hah no tak dzięki przed chwilą oglądałem mecz i może dlatego mi tak sie skojarzło
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Ałejter dla Ciebie Kapciu, hope you like it .
Trzasnąłby mi który avka? Chciałbym, żeby był na nim Billie Joe z Green Day'a, a konkretniej z teledysku 21st Century Breakdown. Chodzi mi o taką "kreskówkową" wersję, w czerni i bieli. Obejrzyjcie, to będziecie wiedzieć o co mi chodzi. Bez nicku. Z góry dzięki .
Dobra To ja poproszę (tamtego nie chce ) Sygnaturę z Maxa Payna 3 a avek z Najlepiej Ace Ventura (tzn z Jimem Careyem ;D )
@Koyiro Wielkie dzięki super ci to wychodzi Teraz będe wiedział do kogo się kierować w takich sprawach
Jeszcze raz dziękuje!
Rosiu czeeekam
Mógłby mi ktoś pomóc z tym zdjeciem? Pod lufą jakiś fajny nick MATIQ bez tła który by się komponował z tłem. A na dole obrazka jakiś napis fajna czcionką battlefield is my life albo to dopiero początek. Prosze o pomoc bo ja grafikiem nie jestem. Czcionka może byc coś poobnego co ma Azrael byle nie taka jaką ma kapec np bo spieprzy całokształt. Z góry dziękuje
Nie robie sygn, wiec nie oczekuj cudów
Wstawiam tutaj narazie "gotowca", powiedz, czy podoba ci sie czcionka, rozmieszczenie tekstu itp. Poprawie co napiszesz.
MATIQ niżej z inna czcionka , battlefield is my life gdzieś na środku i troche niżej spróbuj z inną czcionka , ogl ok czekam, jutro sprawdze
Zmien tylko czcionke w nicku jakoś mi nie przypada do gustu Ale reszta ok z góry dzięki
I sory za moje wybrzydzanie
E prosiłbym o avke i sygne z jokerem i nickiem.
Uff, trochę mi to zajęło, ale chyba udało mi się zrobić te zaległe grafiki :
Dla Azrael:
Crossy:
DualCrazyJoker:
GrucA:
Hubcert:
Kapec:
MatiqZDK:
Montago:
MrZhadow:
MTC:
Rhezz:
Unhuman:
Napracowałeś się, szacunek. I dzięki za avka .
Dzięki Jax mam już inne ale to też się przyda !
Szacunek Zax dobra sygna i avka ale podoba mi się też praca zrobiona przez MrRosiu. Dzięki chłopaki.
Ktoś mi powie jak zmienić rozmiary?
Ja poprosilbym o avatar na ktorym znajduje sie jakis fajny mroczny assassin oczywiscie z moim nickiem.
Grzanka zrobiłem coś takiego nie wiem czy fajny ale niezbyt mi wychodzi robienie avatarów ;p