Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Teraz prośba o sygne najlepiej jakiś czarny rycerz który na mieczu lub gdzie kolwiek ma napisane Hubcert

Kiedy bedą sygnaturki i avatary ?

Hubcert wykonałem Ci oto tą pracę:

hubcert.png

Ja czekam od 24 maja i zyje. ; D

tryndus.png

moloch.png

grzana.png

Grzanka mogą być , mi avki nie wychodzą więc ci nie zrobię .

Gratki Rosiu, widzę coraz ładniej wychodzą sygny ;).

Dzięki , ja mam teraz manie na robienie napisów w corelu ręcznie ale słabo idzie mi . Przykładem są napisy na sygnie grzanki

Wielkie wielkie dzieki Rosiu.

Thx podoba mi się :D

Ponownie proszę o

Avatar z postacią Itachiego z moim nickiem (tylko tak, żeby nick nie zasłaniał twarzy).

A mi sie marzy taka sygnaturka z postacią z battlefielda albo ogólnie jakaś fajna sygnatura z nickiem Matiq o tematyce wojennej np battlefield :D

Matiq masz sygnę . Avka nie zrobię bo nie wychodzą mi xD

matiq.png

Gruco, oto moja próba stworzenia Ci ałatara:

25akxnc.jpg

Prosze ponownie o zrobienie mi sygnaturki i avka.Tematyka:Sygnaturka-Battlefield i no to jakoś fajnie wklejony Pikachu z pokemonów :D A temat Avka- Też z Battlefield 3.Oczywiście wszystko z Nickiem Kapec

Kapeciu, takie cuś mi wyszło:

24pxcfs.jpg

Powiedz czy się podoba, to i ałejtera zrobie. :rolleyes:

Ja tym razem poprosze o avka jakis mroczny assassin oczywiscie z napisem BojowaGrzanka.

@Koyiro hahahah nie o to mi chodziło ale to jest to jest....za***iste! hahahha :D Dzięki czekam na Avka :D

Rosiu fajne a mógłbyś napis Matiq dać bardziej czerwony tzn tam gdzie białe było czerwone fajnie by sie komponowało z góry thx :D

Aa i na dole napis battlefield is my live jakąś fajną czcionką kolor biały lub czerwony jak bedzie pasować ;)

Pozdrawiam

Matiq a nie life? Live to na żywo a ci chyba chodziło o Battlefield to moje życie.