Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Fajnie wyszło.

Dzięki Warcraft.

Bohater obojętny.

Zrobiłem takie coś:

2119n38.jpg

Witam mam prośbę a mianowicie:

Potrzebował bym aby ktoś zrobił lodowy napis na obrazku gdyż potrzebuję loga dla gildii a to mnie przerasta ; D

Napis " Closed Circle"

http://www.flashshed...Warcraft-01.jpg

z góry dzięki za pomoc

@BlastBlue , dzięki.

Sygnaturka dla Overdragon:

14c5yc5.jpg

dla Staxax z bohatrem z doty:

i5dd7b.jpg

i przerobiony lich king:

m8hbg5.jpg

OOooo Allahu! Dziękuje chłopaki! Tylko teraz dylemat... KTÓRĄ WYBRAĆ?! :D

Dla mnie jeden awatarek z luxay'em oraz jedna sygnaturka z Shinx'em, Luxi'em oraz Luxray'em ( w tej klejności). Do obu Granatowe tło z ciemnozłotą błyskawicą. Jakby ktoś nie wiedział co to jest to oczywiście zapytać wujka Google.

Mógłby ktoś dla mnie zrobić sygnaturę z postacią anime? Z góry dzięki :)

Siemanko dołączam się do prośby o avatar tylko ja bym prosił o Warwicka z LoL'a

Również bym poprosił a zrobienie coś dla mnie. Avatar na steam podobno max rozmiary 184x184. Tematyka to Bleach. Tutaj obecnie mam ulquiorre - ale nie mam już tego zachowanego. To proszę o nowe. Może być nie wiem Ichigo w formie bankai albo grimmjow. Kolory to już wasza wolna, ale nie chciałbym jakieś jaskrawe, bądź "oczojebne". Aa i zależało by mi na moim nicku - Telos zawartym na tym avku. Z góry dziękuje za każdą pracę.

O, to będzie pierwszy mój post w tym temacie :) Tak więc prosiłbym o awatar(najlepiej gif.) z twarzą Kanade z AngelBeats!. Najlepiej, by jej twarz widziana "pod skosem" i jakiś wiaterek powiewa jej we włosach. Rozmiary obojętne-jbc to sobie przeskaluję. Żadnych nicków, napisów.

Bardzo dziękuję z góry.

Ludkowie pracujący tutaj. Mam do was taką małą prośbę. Mógłby mi ktoś to: http://kwejk.pl/obrazek/1300085/postacie.html przerobić tak, aby było w dopuszczalnych rozmiarach sygnatury i w miarę ładnie wyglądało? Bo niestety jestem zbyt leniwy i nie posiadam odpowiednich umiejętności :P.

Coś się popsuło i nie widać screenów - what's happening?!

Azrael:

2f06nig.gif

Minuta roboty w Gimpie, wystarczyło zeskalować obraz i zapisać w postaci animacji -.-

Wiem, wiem, większych umiejętności to nie wymaga, ale czasu (i chęci) brak. Tak więc dzięki ;).

Nikt się nie podejmie zadania? :>

Daj im czas, jak ktoś będzie go miał to na pewno zrobi.

Oskisko, nie rozumiem jedynie tego: "Wycięcie, nie tylko przeskalowanie do odpowiednich rozmiarów". Chodzi ci o wycięcie tej postaci z tła?

Na razie zrobiłem takie coś:

4ronlf.png

100x100:

4ggm80.png

Dałoby radę jednak bardziej przybliżyć?

Co do tej niezrozumiałej przez Ciebie części - robota ma nie być tylko pobraniem obrazka i przeskalowaniem go do odpowiednich rozmiarów jak to już na pewnym forum mi proponowali :P