Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Zaraz, zaraz. Jakbym miał to "przybliżyć", to nie byłoby widać stroju, a wyraźnie napisałeś, że ma być widać włosy, twarz i strój. Druga sprawa - wymiary avatara. Na pracy, która ma mieć wymiary 110x110, nie da się wiele zrobić. I co da się w tym przypadku zrobić, oprócz przeskalowania? Bardzo niewiele, ale musiałbyś to dokładniej opisać, co oprócz przeskalowania mam na tej pracy zrobić. Termin "wycięcie" niewiele mi mówi - moje pierwsze skojarzenie to to, że chcesz, żebym pomniejszył to do odpowiednich wymiarów, i wyciął postać z tła. Seriously, określ się bardziej, bo nawet zax tego nie zrobi, choć i tak zawsze ma pomysł na prace graficzne :P

Jednak na tym avatarze, którego wysłałeś wcześniej głowa postaci wygląda na troszkę za małą, dlatego prosiłem o to minimalne przybliżenie.

"Wycięcie" bardziej odnosiło się do pozostałych dwóch obrazków - chodzi mi o uchwycenie odpowiednich szczegółów.

Najlepiej aby nie uchwycić tylko twarzy, ale także część stroju, np. do pasa.
Od głowy do pasa, ważne aby nie było tych japońskich napisów, ani żadnych innych.

Czyli wycięcie tych niepotrzebnych rzeczy, tak ja to rozumiem a jeśli profesjonalnie się to inaczej nazywa to przepraszam :P

http://www.playdota.com/forums/picture.php?albumid=1065&pictureid=17083 może mi ktoś to przerobić tak by dało się wrzucić na avek?

Teraz rozumiem :D

Edit: Xasarm, ten avek jest w rozmiarach 100x100, więc powinien pasować na forum.

"Wybrany plik jest zbyt duży."

EDIT to jak, pomożecie? Me skille są za słabe :(

EDIT2 już nie trzeba

To znaczy, że za dużo waży. W tym przypadku nie umiem ci pomóc, gdyż jest to animacja, ale może ktoś inny wie, jak to zrobić.

I "przybliżony" avek dla Oskisko:

6gir78.png

100x100:

mlts1t.png

No i jest świetnie :D

Dasz radę zrobić też resztę?

Najpierw zabiorę się za avek dla Telosa, potem postaram się coś zrobić.

Edit:

oaso6g.png

To jak będzie? Miałbyś czas?

NVM - do usunięcia. Już mam.

Jeśli ktoś znajdzie czas proszę o avatar oraz sygnaturkę: tematyka Guild Wars 2 (nekromanta) z nickiem "XarduneK" jakoś ładnie wtopionym w tlo ;p

Ja również bardzo prosze o sygnaturke:

temat bleach albo wow

z nickem Karthas

400x160

Z góry Thx.

Jeśli można to bym poprosił sygnaturkę:Rozmiar dowolny byle żeby się mieściło.Temat:Pokemony oczywiście,najlepiej Pikachu/Charizard i nick R3d

@Karthas

Pracuję na sygną dla ciebie .

@Edit

Głowa mnie boli, toteż nic lepszego dzisiaj nie wyczaruję : mmoforum1.jpg

Prosiłbym o wykonanie avatara jak i sygnaturki w klimacie Warhammer 40k, nacja Tau z nickiem Cyleon.

Rozmiar taki żeby się mieściło.

Nallov mistrzu mòj kochany to jest świetne:D Masz u mnie piwo:D

Cieszę, że się podoba . :P

Pytanie do was drodzy graficy: dałoby radę wykminić jakiegoś avka i sygne z Kobe Bryantem. Wiecie numer 24, żółto-purpurowy kolor itp. zresztą ja się nie znam na tworzeniu grafiki:P

Z góry dzięki

Prośba do zaxa , Blasta oraz innych zajmujących się bardziej poważnie grafiką.

Proszę o sygnaturę z Nickiem Epic Shoot . Sygantura z typu bez tła takjakby sam napis i efekty coś w tym stylu ( szare i czarne to brak tła.

Jeśli da sie to w kolorze zielonym i takim samym lub podobnym stylem co ta i jakiś akcent fajny podobny do tej wiśni:

13231270.png

Proszę o sygnaturę do nicku "Wexus" tło ( ARMA III lub II) chodzi o zołnieża na tle wojny :P. Niepowiem jest to wyzwanie :D z góry dzięki. :)