zax jestem twoim fanem ;D .
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Cześć. Jeśli jest możliwość, to poprosze o Avka z jakimś na maxa wykręconym psycholem i z moim nickiem. Tylko żeby nick sie ładnie wpasowywal. No i jeszcze jak można to sygnature w tym temacie.
Miałbym maleńką prośbę o wykonanie napisu Niewiara na sygnaturce której link umieszczam poniżej jako że me zdolności graficzne nie są zbyt imponujące .
Wiem że to offtop ale dlaczego jak chcę użyć sygnaturki to nie pojawia się pod postami znika po prostu.
Rexin może zły rozmiar sygny masz? albo zły link?
rozmiary sygnatur są dobre - 400x130, może nie dałeś kodowania adres sygnaturki znajdziesz jeśli klikniesz ppm na nią i wybierzesz kopiuj adres URL grafiki.
Mam prośbę wykonał by mi ktoś sygne o tematyce Cs 1.6 ale aby w tle był jakiś element klubu Lechia Gdańsk (wg uznania wykonawcy) oraz napis @ 4Fun.
Wymiary:
szerokość: max 450
wysokość:max 150
I jak podejmie się ktoś tego ?
tak ja na pewno jak znajdę chwilkę czasu to wykonam wam grafiki, proszę o cierpliwość.
Może ktoś zrobić fajną tapetę z Kobe Bryantem i napisem powiedzmy "Never Give Up"
Byłbym bardzo wdzięczny.
Dzięki wielkie jesteś wielki
mogłbys mi zrobic sig. z SAO ? i czy moglbys powiedziec jak robisz takie fajne napisy
A ja mam prośbę o trochę inną sygnaturke chodzi mi o taką, gdzie widać w tle jakieś driftujące auto ( nie obrażę się jak to będzie nissan lub bmw ) i gdzieś obok mój nick
z góry dzięki
dzięki wielkie
Dzięki. Świetna robota
Czy mogę prosić o sygnaturę z motywem league of legends/One Piece i nickiem R3D w środku?Wybierzcie motyw z którym będzie wam łatwiej coś fajnego zrobić
R3D zrobilem ci sygne tylko odrazu mowie ja poczatkujacy i moze ci sie nie spodobac postac z OP to Roronoa zoro
Witam prosił bym o sygne i avatar z Warz
Witam mam małą prośbę do kogoś uzdolnionego proszę o zrobienie tła na tablicę do portalu facebook. Chcę aby było ono czarne z jakimiś suptelnymi napisami i z dobrze widocznym dużym napisem Ezo . Chcę aby było w stylu rap z góry dziękuję.