Mógł by mi ktoś wykonać avatara , najlepiej związanego z szeroko pojętą muzyką heavy metalową. Opcjonalnie jeszcze sygnatura bo ta póki co jeszcze mi się podoba
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Sparki:
Rexin:
Abel:
Xeonia:
Misiael:
Hmmmm..., jeśli to nie kłopot, to ja poprosiłbym o Avka i Sygnę, o tematyce LoL`a, z postacią Malphite, nick The Risner... ^^
Wielkie dzieki Zax454 ^^
Jeżeli mógłbym prosić jeszcze tylko o sygnę z naruto i moim nickiem obojętnie jaka a i wielkie dzięki zax jesteś po prostu moim mistrzem.
A może jakiś avatar dla mnie ktoś mógłby zrobić?
tematyka:
cabal1
napis:
na dole najlepiej jakiś ciemny-JoMudzyn
Proszę o avatar z moim nickiem a w tle chcę postać misakiego jadącego na desce z kijem bejzbolowym (postać jest z anime project k)
Sygnatura bajeczna, nie wiem tylko co przedstawia avatar.
Newfe zrobiłem ci avka jeżeli ci sie podoba to moge tez sygne zrobić
Zax wiem że dużo chce ale czy w tej sygnaturze zamiast tej białej postaci mógł by być jakiś prawdziwy gitarzysta? Najlepiej Tony Iiomi lub jakiś inny świetny gitarzysta. Najlepiej w takim zbliżeniu. Bo napis i tło niszczą. Masz talent
Misiael starałem się zrobić awatar pasujący do sygnatury, dałem na niego symbol moim zdaniem kojarzący się z rockiem. Tak mogę ci dorobić do tego prawdziwego gitarzystę
Jak znajdę chwilkę wolnego czasu to wykonam wam resztę grafik.
Jeżeli można to prośił bym coś podobnego do avka Sparki którą zrobiłeś, i sygne też.
Dla mnie jakby ktos czas znalazl sygne z gw2 elemetaliste z napisem DragonMage
Mógłbyś zrobić mi ładną sygnaturkę w ciemnych kolorach (czerń/ciemny fiolet lub bordo), bez żadnych postaci na niej. Na niej biały napis Casper z jakimiś konturami kolibra, coś ala to tylko że te kontury mają być identycznego koloru co napis, mogą się pokrywać (koliber i napis) ale tak aby napis był czytelny, napis bez obrysu, lub z delikatnym. Tło nie powinno być jakoś specjalnie krzykliwe, ale też nie za nudne. Ma cieszyć oko, ale nie odwracać uwagi od napisu. Do tego avatar, napis z koliberkiem, na tym samym tle. Jeśli to nie kłopot. Mam nadzieję że nie uznasz tego jako polecenia, a bardziej jako dokładnie opisaną prośbę.
Pozdrawiam.
Newfe zrobilem z malphitem tylko ze nie moglem znalezc dobrego glaciala to musialem obsidiana bo dobry byl akurat ;/ mam nadziej eze sie podoba jak nie to nie ;p
Świetna, aż braknie słów... ^^ Dzięki wielkie... ^^
Dla Rexin:
Dla Mudzin:
GrucA:
Misiael:
Maqes:
T4l4r:
kac23per18:
skok2400:
Dziękuję na klęczkach
Ogromne dzięki, super awatar