Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Mógł by mi ktoś wykonać avatara , najlepiej związanego z szeroko pojętą muzyką heavy metalową. Opcjonalnie jeszcze sygnatura bo ta póki co jeszcze mi się podoba

Sparki:

1112npk.jpg

2r7u3xi.jpg

Rexin:

nxolle.jpg

Abel:

15d2q6o.jpg

Xeonia:

r7194k.jpg

Misiael:

j8cha8.jpg

34e93dc.jpg

Hmmmm..., jeśli to nie kłopot, to ja poprosiłbym o Avka i Sygnę, o tematyce LoL`a, z postacią Malphite, nick The Risner... ^^

Wielkie dzieki Zax454 ^^

Jeżeli mógłbym prosić jeszcze tylko o sygnę z naruto i moim nickiem obojętnie jaka a i wielkie dzięki zax jesteś po prostu moim mistrzem.

A może jakiś avatar dla mnie ktoś mógłby zrobić? ;)

tematyka:

cabal1

napis:

na dole najlepiej jakiś ciemny-JoMudzyn

Proszę o avatar z moim nickiem a w tle chcę postać misakiego jadącego na desce z kijem bejzbolowym (postać jest z anime project k)

Sygnatura bajeczna, nie wiem tylko co przedstawia avatar.

Newfe zrobiłem ci avka jeżeli ci sie podoba to moge tez sygne zrobić :)

risner.jpg

Zax wiem że dużo chce ale czy w tej sygnaturze zamiast tej białej postaci mógł by być jakiś prawdziwy gitarzysta? Najlepiej Tony Iiomi lub jakiś inny świetny gitarzysta. Najlepiej w takim zbliżeniu. Bo napis i tło niszczą. Masz talent

Misiael starałem się zrobić awatar pasujący do sygnatury, dałem na niego symbol moim zdaniem kojarzący się z rockiem. Tak mogę ci dorobić do tego prawdziwego gitarzystę:)

Jak znajdę chwilkę wolnego czasu to wykonam wam resztę grafik.

Jeżeli można to prośił bym coś podobnego do avka Sparki którą zrobiłeś, i sygne też.

Dla mnie jakby ktos czas znalazl sygne z gw2 elemetaliste z napisem DragonMage

Mógłbyś zrobić mi ładną sygnaturkę w ciemnych kolorach (czerń/ciemny fiolet lub bordo), bez żadnych postaci na niej. Na niej biały napis Casper z jakimiś konturami kolibra, coś ala to tylko że te kontury mają być identycznego koloru co napis, mogą się pokrywać (koliber i napis) ale tak aby napis był czytelny, napis bez obrysu, lub z delikatnym. Tło nie powinno być jakoś specjalnie krzykliwe, ale też nie za nudne. Ma cieszyć oko, ale nie odwracać uwagi od napisu. Do tego avatar, napis z koliberkiem, na tym samym tle. Jeśli to nie kłopot. Mam nadzieję że nie uznasz tego jako polecenia, a bardziej jako dokładnie opisaną prośbę.

Pozdrawiam.

Newfe zrobilem z malphitem tylko ze nie moglem znalezc dobrego glaciala to musialem obsidiana bo dobry byl akurat ;/ mam nadziej eze sie podoba jak nie to nie ;p

therisner2.jpg

Świetna, aż braknie słów... ^^ Dzięki wielkie... ^^

Jeśli można to prosiłbym o coś co przypomina ten avatar : 40031844138460590816389.jpg

:)

Dla Rexin:

30wlaf9.jpg

Dla Mudzin:

289wh08.jpg

GrucA:

333l9o3.jpg

Misiael:

v7dq3c.jpg

Maqes:

vi1jkp.jpg

suwlsp.jpg