Mam nadzieje ze ci będzie pasować jeśli nie to napisz to pewnie ktoś inny ci coś zrobi :]
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Ok, dzięki.Mam pytanie, czy może zajmuje się ktoś z was robieniem tapet ? Mam rozdzielczość 1280x1024, a na tapecie chciałbym mieć hmmm 4 różne hobby/zainteresowania.Otóż-MMA-Dubstep-Anime (najlepiej postać którą mam na avatarze, ale tak aby było widać całą postać)-Gra League of LegendsMyślę, że tapeta będzie dobrze wyglądać wtedy, kiedy rodzieli się ją na 4 takie jakby części odzielone kreskami (falowanymi) i w każdym z tych pól będzie się znajdować jedna z wyżej wymienionych rzeczy.Da radę to zrobić ?
Podoba się?

Szatanek wiesz co jak ci się nie spodobało ze ktoś o coś takiego poprosił to wystarczy napisać a nie robić jakieś gówno i obrażać kogoś...ja bym mu coś zrobił ale w ogóle nie siedzę w MMA i Dubstep wiec nie mam żadnych materiałów do tego.
No dokładnie, to było niepotrzebne. Ja ostatnio nic tutaj nie robię, bo nie potrafię nic zrobić z anime Nie lubię tego, a w większości zleceń jest o anime... Jest może ktoś kto chce sygnaturę czy avatar z czymś z poza anime?
Wykonawcą jest "CaspeR23" WIE CO ROBI ! Jeszcze raz dzięki za pomoc.
Proszę o wykonanie sygnatury i avatara w tematyce vindictusa, nowa postać vella. Podpis: ViciousDreams. Podpis jedynie w sygnaturze.
Mi tam styka moj avatar i sygna *0*
Siema wszystkim, ja bym prosił sygnaturkę z nickiem "DeDaCz" o tematyce Star Trek Online, pozdro i z góry dzięki.
podejmie się ktoś mojego zadania ? ma być sci fi
#edit: wciąż oczekuję
Oj dawno mnie tu nie było...
Mimo, że kiedyś sam robiłem avatary i sygnatury (nadal robię, ale już rzadziej) tutaj, to dzisiaj chciałbym was poprosić o avatar na Steam
Wymiary to 184x184px.
A tematyka to najlepiej Fizz z League Of Legends (skin Atlantean) albo z czarnym stworkiem z gry Fly'N (Nyls). I prosiłbym, żeby na avku nie było mojego nicku. Z góry dzięki.
Yooo ! Potrzebuje avataru i sygnatury ! na temat LoL'a nick : Skajlan . - z postacią Vi ^^
Proszę o sygnaturkę o tematyce gry Gothic (I lub II) z moim nickiem napisanym czcionką z G2 http://www.tinyurl.pl?c6sBiU3w oraz awatar o tematyce Anime. Z góry dziękuję
EDIT: mrDarkness może mógłbyś mi zrobić ruchomą sygnaturę?
Możę coś zrobię wam.... wybiore losowo kilka osób ... i tylko ruchome Sygnaturki ... Dla swojej satysfakcji i waszemu Zadowoleniu Pozdrawiam !
@up Ja by prosił xD Motyw Diablo 3
Wykonałem pozostałym osobom grafiki:
GrucA:
pavelo0909:
MetalReaven:
DeDaCzPl:
BlastBlue:
skajlan96:
indoriel:
ISmokeBleezys:
Ja miałbym prośbę do MrDarkness, jeśli znalazłbyś chęci i czas, czy wykonałbyś mi sygnaturkę z motywem Arsene Wenger'a oraz Arsenalu? (godło, kolorystyka itd.)
Hejka ,
zrobi ktoś kartusiowi sygnaturke z gry diablo 3(nie tyrael!!) i z nickiem Kartuś ? Moja wdzięczność na wieki ;d
parę błędów masz przy jak to dajesz na forum przykład sygnaturka Dreams efekt miał być pewnie zlewania się z tłem a tutaj widać czarne tło za obrazkiem bo tego się pozbyć zapisuj obrazek w png,gif i będzie ok jakości na tym pierwszy nie stracisz
Proszę Kartuś
Kartuś nie wiem czy ci pasi ale masz :
jak by nie patrzyć prosił o sygne z diablo 3 tutaj wow
Panowie dziękuje. I Diablo 3 i WoW. Jak coś piszcie, gdy będziecie czegoś potrzebować.
Prosilbym o sygnaturke i avatarek z triss merigold z dodatkiem magii