Dzięki wielkie, użyję tego bez napisu.
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
mogłbym dać bardziej podświetlony ten napis ale by ci obrazek co bardziej chcesz fajniej wyglądał parę efektów ci dodałem i od razu obrazek lepiej wyglądał
Tak jak obiecałem
WAHHH SŁODKIE SĄ ;> dzięki
Niema problemu
Siemka chciałbym prosić o avka z sasuke ucicha (naruto) ale z 2 części czyli shipudena a i żeby był na tym avku mój nick oczywiście
a proszę bardzo
dziękować panu serdecznie .
Ja bym prosił jeśli można avka z Kisuke Urahara i mam pytanie czy macie może jakieś dobre strony z tutorialami do PS ?
Cześć. Chciałbym prosić was o avka i sygne o tematyce "Dark Souls" , oczywiście z moim nickiem. Z góry dziękować.
Ja bym chciał sygne o tematyce DMC 4 lub God Of War
Jak ktoś mi zrobi avatara z RUN D.M.C to będe hepi. Z nikiem w tle.
porobię jak wstanę po piciu
Prosił bym o Sygnaturę z podobizną mojego avka,z góry dziękuję
Na razie avatarki
Shonen
kamikadze112
Jak komu się chce to może mi zrobić zdjęcie profilowe o tematyce Wędrowycza
Prosilbym o sygnaturke i avatarek z triss merigold z dodatkiem magii
Bardzo bym poprosił kogoś uzdolnionego o zrobienie Avatara o temacie LoLa z nickiem Verni. Sygnaturka też się przyda. Będę czekał na odpowiedź na priv; )
Jeśli by ktoś mógł zrobić sygnaturkę z "Hollow Ichigo" z napisem Mcfreak będę niezmiernie wdzięczny i podaruje keya do Doty 2 jesli ktoś będzie chciał :] Z góry dzieki
Mógłbym prosić o avatara i sygnature Z nickiem Radellf o grze Ace of Spades ? (z nowszej wersji)
Avatara chciałbym z klasą Minera Lub rocketeera.
A sygnature z Wszystkimi klasami. :]
Żeby był avek na steam nawet.
Chciałbym prosić o Avka z anime Ao No Exorcist z Rinem no i żeby był oczywiście mój nick Rexin