Pora na zmiany.
Proszę o avatar(stary mędrzec z jakiejkolwiek gry/filmu animowanego z maleńkim K w tle)
Proszę o sygnaturę(Postać płacząca nad upadkiem ludzkości w tle)
Pora na zmiany.
Proszę o avatar(stary mędrzec z jakiejkolwiek gry/filmu animowanego z maleńkim K w tle)
Proszę o sygnaturę(Postać płacząca nad upadkiem ludzkości w tle)
A ja bym prosił o jakiś avatar (jeśli można to gif) z Dimebagiem Darrellem grającym fragment solówki z "Domination". I może jeszcze jakąś sygnaturę najlepiej dwie skrzyżowane gitary jedna Jackson druga B.C.Rich a nad nimi napis Misiael. Jeśli komuś się uda to naprawdę dziękuje.
skromna prośba z mojej strony:
sygnaturka z obrazkiem/obrazkami:
http://divertedmuse.files.wordpress.com/2010/09/assassin-concept-art.png
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100712233130/aion/images/6/69/Assassin.png
było by fajnie jeśli udało by się je połączyć w 1
Rozmiar: standardowy
Tekst: Arastus
z góry dziękuję
ładne, podoba mi się ale czy można by było te postacie ustawić tak po 2 stronach a napis na środku?
Siema, prosiłbym o wykonanie (najlepiej animowanej - looolololo gimbus chce animowaną !!!oneoneone111!!one!1) sygnatury
Tematyka:
Jakiś fajny wilk, mroooczne , krew i napis jakiś też mroczny xD.
Nieaktualne.
To jeśli bd miał ktoś czas i chęci to bym prosił o Sygnaturę z Diablo3
Byłbym bardzo wdzięczny za wykonanie avatara i sygny (najlepiej animowanej ^^) z 6 kartą specjalisty maga ( vulcano ) z gry Nostale .
Byłbym bardzo wdzięczny za wykonanie avatara i sygny (najlepiej animowanej ^^) z 6 kartą specjalisty maga ( vulcano ) z gry Nostale .
:(Przepraszam za podwójnego posta !!!
Co prawda nie animowane ale... oceń sam.
Co prawda nie animowane ale... oceń sam.
Super , wielkie dzięki !
To ja poproszę avatar (gif także poproszę)
z tego filmiku :
od 1:39 do 1:42
Oraz sugnaturkę z hmmm z logami zespołów :
Metallica , Korpiklaani , Soulfly , Black Sabbath , Dark seed, Eluveitie , Motorhead , Iron Maiden , Dżem , Frontside , Dezerter , Manowar
Te zaznaczone na grubiej to te na których mi szczególnie zależy jakby się wszystkie nie zmieściły ;D
Przydałby mi się nowy avek. Czy ktoś byłby w stanie zrobić coś ciekawego? Na avatarze miałby być Jake z kreskówki Adventure Time. Najlepiej z jakimś takim jego pseudo inteligentnym wyrazem twarzy czy coś. Z góry dzięki.
Nieważne, póki co zostanę przy tym.
Siemka. Jesli znalazl by się ktoś chętny to bardzo bym poprosił o 2 sygnaturki.
Temat: Warhammerem albo Warhammer 40k , blisko zwiazane z chaosem. Z 2 zdaniami
1: Do you hear the voices too?
2: Sanity is for the weak!
Dziekuje
@edit
znaczy 1 zdanie w 1 sygnaturce
Cześć Ja bym prosił o sygnaturkę. Chodzi mi o coś jak to: http://www.google.pl...Q9QEwBQ&dur=689 tyle, że z napisem "Oko Indyka". W nagrodę postaram się wygrzebać parę jakiś kluczy do gier. Zapomnialbym, kolorystyka taka sama jak na obrazku z logiem metallici czyli biały napis i czarne tło. Pozdrawiam
Alfred - proszę . Końcowe "A" zrobiłem ręcznie bo oryginalne w czcionce było taki niepasujące . Myślę że się podoba
A ja poproszę o avka i sygnę z jakąś małpką, może być anime. Sygna i avek mogą być, lecz nie muszą być animowane. Z góry dziękuję. Jeśli ktoś wykona, to poproszę żeby najlepiej na PW wysłał.
Siema,prosiłbym o wykonanie avatara na steam.Tematyka to Counter Strike 1.6.
Nick:Turson
Z góry dziękuje
Tutaj już raczej nikt nie zagląda Jak chcesz coś za darmo to tutaj raczej tego nie szukaj :|