Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

@Hesner - udało mi się zrobić coś perfekcyjnego, coś idealnie pasującego do ciebie i twojego charakteru! Avatar na całe twoje życie, a oto i on:

hesneravatar1_zps74c40f98.png

xD Nie no żart. Tu masz kilka może jakiś przypadnie Ci do gustu ; ) (sorry, że takie słabe, ale naprawdę po szkole nie mam ochoty robić nic co zajęłoby mi więcej niż 5 minut)

hesneravatar4png_zps2262c1ec.png

hesneravatar5png_zps3ef64abf.png

hesneravatar2png_zpsf5f4bf1e.png

hesneravatar3_zps45a47372.png

Nie napisałeś jaki chcesz rozmiar więc zrobiłem kilka różnych ; )

Dzięki wielkie i dzięki że poświęciłeś czas.. ten pierwszy avatar wymiata.. haha! :D

można prosić o 2-wie sygnaturki :P ? 1-sza to Eureka (wole Eureke :P) albo Anemone z Eureki Seven z podpisem Sito

2-ga to Kenpachi Zaraki z Bleach z podpisem MiksonMRW

rozmiarki 400x130 jbc :P

Witam poprosilbym o wykonanie avataru i sygnaturki zwiazanej z DayZ/Zombie/LoL i Podpisem DayZcampeR

7VdnmjU.png

Witam,

Prosił bym avatar lub sygnaturę z moim Nickiem ( o tematyce anime "Naruto") ( najlepiej postać Pain'a)

Jeszcze ktoś wykonuje sygnaturki i avatary?

Jeśli tak to proszę o PW

Potrzebuję loga:

-Nazwa ''Apogeum''

-Kolory: Jasne, lub ciemne, nie ma znaczenia.

W sumie to tyle, postarajcie się ludzie! :D

Niteq możesz podać dokładne rozmiary ? To ma być avataropodobne :D ?

Jak w temacie , poprosiłbym jakąś fajną sygnaturkę I avatar Coś z lola WW/bf3 z nickiem EnzinE albo Klimek Dziękuję z góry.

Zależy mi bardziej na humorystycznym wątku sygnatury .

Jakiś hydrant i WW Najlepiej ze skinem Hieny Dziękuję z góry ponownie :)

Niteq narazie takie cos zrobilem. Gdybyś chcial cos innego to pisz.

Niteq możesz podać dokładne rozmiary ? To ma być avataropodobne ?

512x100 pixeli

Rozmiary takie jak u góry, a Mógłbyś zrobić coś bardziej ''Krwistego''? :D

Witam wszystkich : )) Od paru lat zabieralem sie do zrobienia sygnaturki no ale niestety nie jestem uzdolniony : P czy mogl by ktos zrobic sygnaturke z Nickiem:Hemibaka na tle z anime Toradora/Mirai Nikki :)) Z gory dziekuje. B)

Potrzebuję Userbara:

-Napis The Olsen

-Kolory bez znaczenia.

Proszę o dwie sygnaturki i avek :)

1 SYGNATURKA:

napis ŁYSY
tematyka MANCHESTER UNITED
kolor napisu dobierz oczywiście do pracy a nie żeby praca była czerwona a napis błękitny...

2 SYGNATURKA:

napis ŁYSY
tematyka EMINEM

AVEK:

napis ŁYSY
tematyka UNITED/EMINEM

Mógłbym prosić o sygnaturę i Avatar'a?

O nicku: RalF

Kolorystyka to pomarańczowy ciemny lub ciemny zielony.

Tematyka to GTA San Andreas, gang Grove.

Coś w podobie tego:

zsmmuh.jpg

Miało by to wyglądać mniej więcej tak, że zamiast tego nicku "Grubson 404" byłby RalF, a nad tym nickiem byłyby dwa skrzyżowane rewolwery, tak jakby prześwitujące:

vinyl-decal-sticker-1279.jpg

warn_ico.png
Hej, nie musisz wstawiać tej samej informacji po raz drugi ~ NS

Witam , Mam prośbę do was abyście zrobili mi Avka na Skejpa i na forum z Nickiem EnzinE o tematyce LOL-a albo WOW-a i Sygne Jakąś fajna z nickiem EnzinE .

Podziękuję serdecznie :)

mod_ico.png
Nie rób kolejnych tematów o tym samym. Połączyłem z podpiętym tematem o tym. - Might

Cześć!!

Mam prośbę abyście zrobili dla mnie sygnaturę z anime Mushibugyou, a dokładnie z postacią Wiosenka>Może być napis Hesner (Kolory raczej jaśniejsze). Dziękuje :)

Wykonuje ktoś może jeszcze avatary i sygnatury jak tak to proszę o pw.

Witam, jeśli by ktoś potrzebował avatara/sygnatury to zapraszam na gg lub skype: wejd94