Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Świetna sygna , dziękuje :)

Również chciałbym prosić o sygnaturę.Chciałbym żeby się na nim znajdował Killua Zoldyck (Hunter x hunter 2011) Najlepiej na mrocznym tle :) Z góry dziekuje !

http://wrzucaj.net/image/aAn

Dla JuniorR by Paweleqqk.

DZIĘKI, PAWEL.

A teraz serio. Mało napisałem o sygnie/avku, mój błąd, przepraszam :c

Najlepiej jakby była czcionka League of Legends, lub lolopodobna.

Prosiłbym o avatar i sygnaturę o tematyce One Piece. Na avku chciałbym Sanji'ego a na sygnaturze całą załogę. Jeśli można to avatar i sygna z napisem Falkonetii. Z góry dziękuje :D

Przydałby mi się jakiś nowy avatar lub jeśli ktoś będzie łaskawy to "komplecik" z jakimś fajnym motywem punk rockowym, najlepiej w czerni i bieli. :)

Rowniez chcialbym prosic o sygnature.Chcialbym zeby sie na nim znajdowal Eren i Mikasa (Attack on Titan) z gory bardzo dziekuje :D

Poprosze o sygnature z motywem z jakiejś gry RPG, napis Montago

siemanko moze ktos zrobic mi Avarar i sygnature

@Hadiri - Proszę bardzo zrobiłem sygnaturkę i avatar dla ciebie :3

34d0b9d6-90c0-4461-ae21-a433c4706f55_zpsfeb84bdb.jpg

811530fd-f570-4122-8390-e62f674b2f05_zps78fc33f2.jpg

Następnym razem podaj wymiary oraz grafikę/napis jaki chciałbyś mieć na avatarze i sygnaturce ; )

Ty, Immortalos! Mogę tego użyć :o?

Nie. To dzieło nowoczesnej sztuki jest.Nie dla każdego xP Tylko elitarni użytkownicy jak Hadiri mogą tego użyć.

Jeśli któś byłby tak dobry chciałbym nową sygnę z zespołem Linkin park i moim nickiem. Linkin park w tle.

f*ck... A tak mi się to podoba :/.

Jakbyś ktoś mógł niech zrobi mi sygnaturę o tematyce gry Smite z napisem ChytryZdzich i awatar z Apollem ze Smite też z nickiem ChytryZdzich.

@Bemeq - masz tu avatary, jutro jak będę miał czas i chęci to zrobię Ci sygnaturkę. BTW napisz mi jaki rozmiar i kolorystyka cię interesuje. (Tak wiem, że słabe te avki, ale jestem jeszcze początkującym xD)

chytryzdzichapolloav2_zpsa1380107.png

zdzichapolloav3_zpscb849eba.png

chytryzdzichav1_zps0be07d5d.png

Świetnie ci to wychodzi, a najbardziej mi się trzeci podoba :), a co do sygnatury to kolorystyka obojętna ale tematyka związana ze Smite, a rozmiar 400x130 :D

Zrobiłem Ci coś na szybko xD Niestety nie mam za dużo chęci więc wygląda to tak jak wygląda (temu jednokolorowa jakby co to kolor mogę zmienić bez problemu) może później wezmę się za zrobienie czegoś lepszego ; )

chytryzdzichsyg_zpsb040b1e6.png

Szkoła niszczy ludzi ; (

Fajne,trochę za ciemne ale spoko dzięki ^^

Witam, prosiłbym o avatar związany z Guild Wars 2 [ mesmer]. Kolorystyka obojętna.. może być napis Hesner.