Azrael takie coś ci zrobiłem, nie wiem czy się spodoba:
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
na razie zrobiłem dla Rodzyna, sygnaturkę:oraz avatar:Jak będę miał chwilkę to postaram się ci coś wykonać Azrael .
WIELKIE THX
Azrael takie coś ci zrobiłem, nie wiem czy się spodoba:
Całkiem, całkiem Szkoda, że ta gitara nie w całości i postać troszkę, że tak to ujmę "widocznie wycięta". Ale ogólnie ładnie. Dzięki
Ja poprosił bym coś związanego z grą League of legends a mianowicie chodzi mi o zaiste potężną postać która jest Kassadin(wystarczy tylko avatar)
Azrael wiem, że trochę lipnie wycięta ta postać, ale jeszcze się uczę cs5 i może będzie lepiej mi wychodzić wygładzanie krawędzi itp.
Ja tez poproszę o zrobię avka i tego drugiego ... tematyka anime
A mi moze z pewna z pania anime, a little dark with my name see ya
Jesli mozna sygnaturke i avka, moze rowniez animacje zrobic if mrDarkness chcialby zrobic
Witam czy mugłby mi ktoś zrobić sygnaturke z napisem Zocha z BF Bad Company 2
Witam chcę bardzo podziękować zaxowi za sygnę i chciałbym prosić o sygnaturę bardziej podpadającą pod animację z efektownymi scenkami z naruto i na końcu krwawy napis The End ? Z góry dziękuję
Zax w jakim programie robisz sygny i animki ??
dzięki:) ja niestety nie umiem za bardzo robić animowanych sygnaturek, a swoje sygnaturki robię w programie Photoshop cs5 z dodatkami.
Byłbym wdzięczny jeśli zrobiłbyś mi avka i sygne o tematyce Fairy Tail a dokładniej z Grayem no i oczywiście mój nick Evoken
Z góry dzięki
Zax a tobie kto robił?? A jak możesz to zrobisz kilka wariantów sygnatur z naruto + belach ..;d? Dzięki
avatar sam robiłem, a sygnaturkę Mr Darkness.
avek dla jestemRLZ:
avek dla Rivollo:
oraz sygnaturka:
zax a jak dla mnie? ujdzie czy nie?
takie coś ci zrobiłem:
Za bardzo nie wiedziałem, o jaką animę ci chodzi.
Zax hmm anime cos mrocznego zeby ladnie wygladaja, a i ta czcionka co jest pierwsza super! tylko zrob zeby avatar i sygka byly do siebie poodbne;)
na razie zrobiłem sygnę dla bartek033 z bc 2:
dziękuje ci szczodrze za dobrą robotę
Moja nowa praca ;p aż 3h mi przy tym zeszło...