Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Emsee moim zdaniem chyba najlepsza twoja sygnaturka, wszystko fajnie dobrane i ładnie to wygląda.

Dzieki Zax za miłe słowa...;)

Poprawiłem troszkę ta sygne ;)

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Zax mam jeszcze jedną prośbę do ciebie mugłbyś wykonać dla mnie avatar z BF BC2 z Napisem Zocha.

Z góry dzienki.

Zax mam jeszcze jedną prośbę do ciebie mugłbyś wykonać dla mnie avatar z BF BC2 z Napisem Zocha.Z góry dzienki.

Bartek proszę cie kup słownik...

Już lepiej Emsee ... ale jeszcze bardzo sterylne... chociaż ja wiem ... nie znam się idę spać.

Zax patrze też coraz lepsze prace ...

Dla Raven'a nie miałem pomysłu od tak siadłem i zrobiłem kilka ...

25hzhp4.gif

Edit:.. zostawiam jedną resztę przerobie... zauważyłem osobę która chce też z BF

mrDarkness

Jeszcze się uczę wiec rewelacji nie będzie na razie...;)Jak możesz to odpisz mi na wiadomośc co Ci 2 dni temu wysłałem..

dla evilgirl takie coś zrobiłem:

1317890153.png

a tu sygnaturka:

1317890321.png

zrobiłem też kilka awatarów i sygnaturek dla MrRosiu:

1317894344.png

1317894697.png

1317895128.png

1317895644.png

1317895876.png

Jest pełno programów do taki rzeczy.. radzę poszukać można stworzyć fajny avatar.

Wielkie THX ZAXXX BARDZO fajne sygny i avki

zrobiłem sygnaturkę i awatar dla Evoken:

1317975389.png

1317975543.png

Prosiłbym jeszcze o wykonanie avatara, temat - zły naleśnik (coś na tej zasadzie http://www.mpgh.net/forum/customavatars/avatar628872_2.gif - tylko fajniejsze :D)

Dzięki Zax avatar i sygna naprawdę dobre :D ale nie podoba mi się trochę to K jeśli mógłbyś mi ten napis dać z małym K to było by świetnie :)

zrobiłem z innym napisem:

2gyblmp.jpg

1317988668.png

Dzięki wielkie :) teraz jest dużo lepiej.

ZaX wielka prośba o avatar. Motyw najlepiej coś w stylu Naruto mix Bleach ;d jak możesz. Z napisem jak dasz rade po ukosie JoKe

Jeśli można, prosiłbym o avatar z napisem Asterek, z Luffy'm, z One Piece. Wygląd pozostawiam wam.

Witam !

Mam prośbę, czy mógłby ktoś mi zrobić avek i syg, najlepiej ktoś z high skill'em ^^ ?.

Avek: ma to być pentagram (nie kolorowy, nie biały na czarnym tle, najlepiej jakiś płonący albo coś "mchrocznego"), z moim nickiem (Quedro).

Sygnaturka: również mroczna z motywem krwi, z postacią posiadająca double-scythe (przykład kosy .: http://fc02.deviantart.net/fs16/i/2007/127/a/1/Death_by_KellyAllen.jpg [tej postaci nie chcę]), całą scenerię zostawiam Wam :). Z cytatem "Pain is everywhere .. Accept it, be stronger." . Czcionka jakaś "slayer'ska" taka ;3.

Z góry dziękuję, jeśli się uda :D.

heh bardzo lubię robić takie grafiki - jak zły naleśnik lub krwawe landrynki:)

zrobiłem dla ciebie avek nie wiem czy fajnie wyszedł:

1318007517.png

a i dla piotrka z motywem z BC 2:

1318007125.png