Prywatny Polski Server Allods Online

Na offku gra nadal dosc duzo osob, ruskie maja wlasne serwery i generalnie tam siedza (choc podobno paru przyszlo do wersji EU, bo nie podoba im sie patch 7.0). Polakow nie ma zbyt wielu, po stronie Imperium masz 2 pl gildie: Husaria i Plaga (ta pierwsza mocniejsza, ale nie wiem czy latwo tam sie dostac), w Lidze Explorers i jesli dobrze pamietam (i jesli jeszcze zyja) to chyba Spartan i Szkarlatna Nawalnica.

Wiekszosc zwyczajnie przestala w to grac. Moze wroca jak wejdzie wersja 7.0, moze przeniosa sie na jakis priv... Jednak na privach podobno jest duzo ruskich (swoja droga slyszalem ze paru topowych eng graczy zawitalo na jakies privy, Allodswar bodajze)

Sponsor serwera chciał zrobić p2w wiec zatrzymałem prace

haha XD Dobry typ. Dzięki za info. A powiedz, jakie są koszta takiego projektu? Może jakaś zrzutka xD

Myślałem nad stworzeniem takiego serwer mam wszystkie potrzebne pliki lecz sprzętu nie mam ale za to znam ciekawy prywatny serwer zapraszam pod te link po wiecej informacji :)

Zapraszam do mojego postu ! :)
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/90941-allods-online-patch-40-prywatny-serwer-gildia/#comment-681282

Witam

Czy zagrali byście na polskim prywatnym serwerze Allods Online[4.0.2]

Raty coś pod globala

Max lv 55