Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!

69016749.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona http://www.dragnest.com/

Forum: [Forum aktualnie nie działa]

Client: http://www.dragnest.com/Home/Download

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty:

Exp: 10x

Gold: 10x

Boss EXP: 10x

SS:

63783165.png

18590889.png

colloseum.png

A jednak da się bez CC :D

jej12.png

Na serwerze została dodana możliwość głosowania za co dostajemy CC. Głosujemy co 12 godzin, 6 głosowań w ciągu doby = 180 CC

46323639.png

Aktualizacja !

Na serwer dodano:

• 30k FTG do wykorzystania dziennie , jeśli powrócimy do miasta to w jedną sekundę nam się odnowi
  • Poprawiono zarządzanie gildią
  • Poprawiono niedziałające zbroje i bronie z Cash Shopu
  • Poprawiono niektóre niedziałające Abbysy
  • Zatrudniono kadrę GM'ów

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja 08.09.2012

• Na serwer dodano 50lv cap
  • Wraz z patchem zostały dodane nowe bronie i zbroje
  • Do IS dodane nowe przedmioty
  • Z Altera's box'ów można wydropić nowy rodzaj skrzydeł

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja 17.11.2012

NOWA DOMENA SERWERA !

Niestety PlayDN został zaatakowany przez DDoS, na szczęście bazy danych udało się ocalić wraz z zapisanymi ustawieniami serwera !

Musiała powstać nowa domena którą zaktualizowałem w tym temacie

Prosze nie zapomnicjcie kliknąć Lubię to

Kolejny kilkudniowy serwer

Zapewne będzie powtórka z poprzedniego?. Ciekawi mnie czy to ta sama osoba robi

A więc teraz pomyśle rozsądnie, Tamty Priv zniknoł, ten sie pojawił, Forum widać na Bardzo nowe, czyli że jak tamty offnoł to ten wyszedł odrazu. W nielicznych uploadach mam prędkość pobierania 10kb/s na tamtym tak miałem i w tym tak mam, czyli podobny Upload, Waga klienta 100% taka sama, czyli zmienił IP clienta, Założyć priva do Dragon Nesta ? Nie liczni mają silnik, raczej jest tylko Koreanski, Sea, i ten ?! Ściągne i poszperam może znajde podobne IP. bo mam starego Clienta

Wszystko jest znacznie zmienione, poza tym już kiedyś widziałem tą stronę tylko że serwer był off :/ . Na dodatek to jest wersja z academikiem , a tam go nie było :)

Taki mały problemik bo nie mogę ściągnąć. Pobieranie nie chce się zacząć. Wiesz może co mogę z tym zrobić ?

@Magnum Spróbuj ściągnąć przez FlashGet 3

Hmm ale kiedy tamty serwer został zamknięty to było że niby wprowadzają patch z Academikiem ... ;>

I wprowadzili Academika, a w między czasie zmienili sobie rate i nazwę serwa? Ja dziękuję.

I wprowadzili Academika, a w między czasie zmienili sobie rate i nazwę serwa? Ja dziękuję.

Ach.. już mówiłem że tą stronę znalazłem kiedyś zanim powstał xDragonNest, lecz był off.

Hmm a jak votowac?:3

Hmm a jak votowac?

Na stronie zostały dodane trzy odnośniki do głosowania (1odnośnik = 20k cc) . Głosować można co 12 godzin, tak wiec na dobę mamy 120k cc :]

Gra ktoś tam ?

nie, tylko 1 osoba.. co za pytanie >< gra gra

Mam problem podczas logowania się do gry wywala mnie i wyskakuje błąd explorer.exe . Z wersją dn od cc nie miałem tego problemu

Jeśli ktoś byłby chętny pograć razem to piszcie/dodajcie w grze nick: DeBluz

Aktualizacja !

Na serwer dodano:

• 30k FTG do wykorzystania dziennie , jeśli powrócimy do miasta to w jedną sekundę nam się odnowi
  • Poprawiono zarządzanie gildią
  • Poprawiono niedziałające zbroje i bronie z Cash Shopu
  • Poprawiono niektóre niedziałające Abbysy
  • Zatrudniono kadrę GM'ów

Niektórzy czytający tego posta mogą pamiętać feralnego hacka o nazwie 30000g, którego wydał nam sam admin serwera xDragon Nest. Ktoś dowiedział się że na tym serwerze też działa i postanowił opublikować linki w świecie gry. Administracja od razu zajęła się tym karygodnym wybrykiem i wdrążyła odpowiednie środki. Jak w dniu incydentu widziałem dużo hacker'ów to albo mam zepsuty wzrok albo masakrycznie szybko zniknęli

:)

Gra ktoś tam jeszcze? :)

Dziś miało być wipe, ale podobno może być opóźnione jeszcze kilka dni, mam nadzieje, że szybko to nadejdzie bo nie chce mi się grać po to żeby mieli mi chara usunąć, a server bardzo dobry mało bugów i administracja super, napewno nie są to ci sami ludzie co na xdragon.

Wam też klient się pobiera z zawrotną prędkością 130KB/s?

Wam też klient się pobiera z zawrotną prędkością 130KB/s?

Możesz pobrać SEA a następnie patcha z forum :)