Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!

No i chyba tak zrobię :)

No i chyba tak zrobię

Na dzisiaj był zapowiedziony wipe , lecz administracja narazie go nie przeprowadza wiec nie wiadomo czy grać czy nie :/

Przecież wszystko jest napisane jak byk

Open beta is end now,and we are glad to tell you server will online officially at 2012/8/20 16:00 (UTC +01:00).More information will announce later.

Podczas trwania bety była przez zemnie stworzona polska Gildia "EnergyFive" która uzyskała 1 miejsce. Będę chciał później napisać temat na forum, oraz zaprosić wszystkich POLAKÓW do gildii :)

Obiecuje Ci ze to się nie uda :* Od twojej kochanej d*py Ray! <3 Gildia jak na razie beznadziejna i chce widziec to miejsce.. w topce .Kaza przepraszac za moje aroganckie zachowanie pozniej wraz z aterro hejtuja mnie i pewna osobe.. odradzam jedynie Saint byl normalny...

Jak będziesz trzymać swój gniew na wodzy i nie bedziesz wyzywać za to, że ktoś ma lagi to powinno być ok.

Haha wasz hejt się zaczął jak tylko weszliście na pvp :D (Kuro z tej strony) Ogólnie nie było źle ;d przynajmniej mi się z Silicą dobrze grało ;d

PS. Proponuje aby nazwa gildii była troche bardziej Polska na livie ! :P

Obiecuje Ci ze to się nie uda :* Od twojej kochanej d*py Ray! Gildia jak na razie beznadziejna i chce widziec to miejsce.. na poczatku kaza przepraszac za moje aroganckie zachowanie pozniej wraz z aterro hejtuja mnie i pewna osobe.. odradzam jedynie Saint byl normalny...

Ależ dziękuję za ten komplement :P (SaintPL się kłania)

Haha, tylko na pvp... Kuro pewnie juz nie znasz dalszej historii na tryb captain... Otoz byly te 2 teamy.. W jedynym ja i moja kolezanka i podobno mr. darklessss i aterro. Niestety bardzo madrzy panowie od razu wyszli z gry i na nowo sie zalogowali do nowej druzyny , ktora liczyla ponad 5 osob.. Pomyslcie sami 5vs2 ? To jest honor mezczyzn? Na poczatku ja probuje przepraszac Darklessa za moje zachowanie, ok a pozniej tak czy siak zachwouje sie gorzej ode mnie..Aterro jak sie nei myle ma tu nick Raiken. Nawet jezeli to nie on i tak dam o nim opisek. Z poczatku kiedy napisalam na nowej postaci aby zaprosil mnie do gildii,on zaczal na mnie naciskac abym przeprosila mrDarklessa i tak zrobilam...Sadzilam ze to spoko facet, ktory tylko broni darklessa.. niestety na tym captain pvp pokazal swoje prawdziwe. Saint i Slica.. Kuro, normalne osoby w tej gildi ><

Łohoo ;S EvilGirl hmm na ciebie raczej nic nie mówiłem, to było tak iż graliśmy pvp na Captain i to chyba było 4 vs 2 albo 5 vs 2 i jak iRaychel była sama to mówiłaś że 2v4 i dlatego przegrywacie potem ja z attero vs 4 i wygrywaliśmy ;s potem ktoś z was się wkurzył i zaczął mnie wyzywać, dobra ja nic, lecz cały czas mnie wyzywał, potem to ja zacząłem wyzywać każdego kto o mnie powie złe słowo. Ta kłótnia zaczęła się przez osobe o niku "Fajka" czy jakoś tak. EvilGirl, mam prośbe napisz mi na skype: Slither66 i wszystko sie wyjaśni ;)

a i gildia osiągnęła 1 miejsce bo mieliśmy pod koniec Bety największy poziom gildii, oraz jechaliśmy innych na PVP

EvilGirl zbyt dużo w tobie agresji, która przerodziła się w wojne o jakąś błachostke. Ja nie kazałem ci go przepraszać tylko mówiłem ci, żebyś wyluzowała bo to jest tylko gra, a ty to odbierasz jak bitwe o coś co jest totalnie bez sensu. My nie jesteśmy twoimi wrogami, ale ty to niestety odbierasz inaczej. Jak byś chciała ponownie do nas dołączyć to jest jeden warunek.Graj spokojnie i staraj sie dogadywać ze wszystkimi bez używania agresji. Staraj się cieszyć grą, bo po to ona jest. :)

PEACE!

Ja jestem graczem raczej PVE dlatego mam to gdzieś czy ktoś mnie jedzie na PVP czy nie ;d (tzn tak było póki grałem zlagowany na maxa na SEA) Moja propozycja nie walczmy między sobą tylko innymi gildiami i będzie ok ;d

Ale nie boj sie, wiecej do was nie dojde bo i tak wole byc w angielskiej gildi niz w polskiej... ._.

Nikt nikogo nie będzie zmuszał ;] Jakby co zapraszamy ;> wystarczy napisać do mnie w grze "Slither". Miłej gry ;]

W razie czego serwer juz dziala :-)

Taa działa i 30 CC za vota... to chyba jakieś żarty ja sobie dam spokój narazie z tym serwerem zobacze co dalej zrobią... aha i HermitkA z tej strony się kłania ^^

Im mniej za vota tym lepiej :) Server musi na siebie zarabiać... Co to za fun z gry jak dostajesz odrazu wszystko? Polecam też poczytać forum PlayDGN, dowiesz się tam dlaczego aktualnie jest 30 CC za vota i prawdopodobnie zmieni się to na dniach.

Ludzie, to nie ma prawa działać :), to przecież kradziony program, nic oficjalnie nie wystartuje , nie ma mowy przecież.

Już wystartował...

Jest jakaś PL guild? nick: Kojack