No i chyba tak zrobię
Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!
No i chyba tak zrobię
Na dzisiaj był zapowiedziony wipe , lecz administracja narazie go nie przeprowadza wiec nie wiadomo czy grać czy nie :/
Przecież wszystko jest napisane jak byk
Open beta is end now,and we are glad to tell you server will online officially at 2012/8/20 16:00 (UTC +01:00).More information will announce later.
Podczas trwania bety była przez zemnie stworzona polska Gildia "EnergyFive" która uzyskała 1 miejsce. Będę chciał później napisać temat na forum, oraz zaprosić wszystkich POLAKÓW do gildii
Obiecuje Ci ze to się nie uda :* Od twojej kochanej d*py Ray! Gildia jak na razie beznadziejna i chce widziec to miejsce.. w topce .Kaza przepraszac za moje aroganckie zachowanie pozniej wraz z aterro hejtuja mnie i pewna osobe.. odradzam jedynie Saint byl normalny...
Jak będziesz trzymać swój gniew na wodzy i nie bedziesz wyzywać za to, że ktoś ma lagi to powinno być ok.
Haha wasz hejt się zaczął jak tylko weszliście na pvp (Kuro z tej strony) Ogólnie nie było źle ;d przynajmniej mi się z Silicą dobrze grało ;d
PS. Proponuje aby nazwa gildii była troche bardziej Polska na livie !
Obiecuje Ci ze to się nie uda :* Od twojej kochanej d*py Ray! Gildia jak na razie beznadziejna i chce widziec to miejsce.. na poczatku kaza przepraszac za moje aroganckie zachowanie pozniej wraz z aterro hejtuja mnie i pewna osobe.. odradzam jedynie Saint byl normalny...
Ależ dziękuję za ten komplement (SaintPL się kłania)
Haha, tylko na pvp... Kuro pewnie juz nie znasz dalszej historii na tryb captain... Otoz byly te 2 teamy.. W jedynym ja i moja kolezanka i podobno mr. darklessss i aterro. Niestety bardzo madrzy panowie od razu wyszli z gry i na nowo sie zalogowali do nowej druzyny , ktora liczyla ponad 5 osob.. Pomyslcie sami 5vs2 ? To jest honor mezczyzn? Na poczatku ja probuje przepraszac Darklessa za moje zachowanie, ok a pozniej tak czy siak zachwouje sie gorzej ode mnie..Aterro jak sie nei myle ma tu nick Raiken. Nawet jezeli to nie on i tak dam o nim opisek. Z poczatku kiedy napisalam na nowej postaci aby zaprosil mnie do gildii,on zaczal na mnie naciskac abym przeprosila mrDarklessa i tak zrobilam...Sadzilam ze to spoko facet, ktory tylko broni darklessa.. niestety na tym captain pvp pokazal swoje prawdziwe. Saint i Slica.. Kuro, normalne osoby w tej gildi ><
Łohoo ;S EvilGirl hmm na ciebie raczej nic nie mówiłem, to było tak iż graliśmy pvp na Captain i to chyba było 4 vs 2 albo 5 vs 2 i jak iRaychel była sama to mówiłaś że 2v4 i dlatego przegrywacie potem ja z attero vs 4 i wygrywaliśmy ;s potem ktoś z was się wkurzył i zaczął mnie wyzywać, dobra ja nic, lecz cały czas mnie wyzywał, potem to ja zacząłem wyzywać każdego kto o mnie powie złe słowo. Ta kłótnia zaczęła się przez osobe o niku "Fajka" czy jakoś tak. EvilGirl, mam prośbe napisz mi na skype: Slither66 i wszystko sie wyjaśni
a i gildia osiągnęła 1 miejsce bo mieliśmy pod koniec Bety największy poziom gildii, oraz jechaliśmy innych na PVP
EvilGirl zbyt dużo w tobie agresji, która przerodziła się w wojne o jakąś błachostke. Ja nie kazałem ci go przepraszać tylko mówiłem ci, żebyś wyluzowała bo to jest tylko gra, a ty to odbierasz jak bitwe o coś co jest totalnie bez sensu. My nie jesteśmy twoimi wrogami, ale ty to niestety odbierasz inaczej. Jak byś chciała ponownie do nas dołączyć to jest jeden warunek.Graj spokojnie i staraj sie dogadywać ze wszystkimi bez używania agresji. Staraj się cieszyć grą, bo po to ona jest.
PEACE!
Ja jestem graczem raczej PVE dlatego mam to gdzieś czy ktoś mnie jedzie na PVP czy nie ;d (tzn tak było póki grałem zlagowany na maxa na SEA) Moja propozycja nie walczmy między sobą tylko innymi gildiami i będzie ok ;d
Ale nie boj sie, wiecej do was nie dojde bo i tak wole byc w angielskiej gildi niz w polskiej... ._.
Nikt nikogo nie będzie zmuszał ;] Jakby co zapraszamy ;> wystarczy napisać do mnie w grze "Slither". Miłej gry ;]
W razie czego serwer juz dziala :-)
Taa działa i 30 CC za vota... to chyba jakieś żarty ja sobie dam spokój narazie z tym serwerem zobacze co dalej zrobią... aha i HermitkA z tej strony się kłania ^^
Im mniej za vota tym lepiej Server musi na siebie zarabiać... Co to za fun z gry jak dostajesz odrazu wszystko? Polecam też poczytać forum PlayDGN, dowiesz się tam dlaczego aktualnie jest 30 CC za vota i prawdopodobnie zmieni się to na dniach.
Ludzie, to nie ma prawa działać , to przecież kradziony program, nic oficjalnie nie wystartuje , nie ma mowy przecież.
Już wystartował...
Jest jakaś PL guild? nick: Kojack