Też chętnie bym dołączył, lecz niestety jestem naprawde początkującym graczem, w dn nigdy nie grałem, prosze o pm nick Hiroyuki.
Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!
Nie mógłby ktoś po prostu uploadnąc patchera i by można sobie wsadzić do folderu z dragon nestem ? Byłoby szybciej na pewno, zamiast od nowa ściągać całego clienta z taką mizerną prędkością... ;s
@edit
http://forum.playdgn.com/index.php?page=Thread&threadID=26 jak komuś sie nie chce clienta ściągać.
Poradnik jak expic :
Do 15 lvla, expimy w dungach ktore daja nam najwiecej exp. Przy tym zdobywamy EQ powinnismy miec bron na 16.
Na 15 lvlu robimy questa na dana profesje.
Od 16 lvl do 24 lvl robimy DTMI na hardzie/masterze ( Dark Tower Magic Institute ( Cristal Stream > Blizzard Pain > Secret Path)
Od 24 lvl do 31 lvl expimy na Spartian Goblin w Wonderful Theme Park w Calderock Village.
Od 31 do 32 lvl na DOK ( Dark Overlord Keep )
Od 32 lvl do 33 lvl na FIC ( Forsaken Islet Core )
Od 33-37 - Hessian Goblin rowniez w Wonderful Theme Park ale w Saint Haven ( robimy do bolu, do wyczerpanai limitu )
Od 37-39 Robimy Grim (...) Znajduje sie rowniez w Wonderful Theme Park ponizej Hessian Goblin
Mamy 39 lvl i okolo 80% . Dobijamy lvl na Forsaken Islet Core
Zycze milego i udanego expa.
Szukam Polskiej gildii ! Nie mogę żadnej znaleźć w spisie wiec pisze posta !
Poradnik jak expic :Do 15 lvla, expimy w dungach ktore daja nam najwiecej exp. Przy tym zdobywamy EQ powinnismy miec bron na 16.Na 15 lvlu robimy questa na dana profesje.Od 16 lvl do 24 lvl robimy DTMI na hardzie/masterze ( Dark Tower Magic Institute ( Cristal Stream > Blizzard Pain > Secret Path)Od 24 lvl do 31 lvl expimy na Spartian Goblin w Wonderful Theme Park w Calderock Village.Od 31 do 32 lvl na DOK ( Dark Overlord Keep )Od 32 lvl do 33 lvl na FIC ( Forsaken Islet Core )Od 33-37 - Hessian Goblin rowniez w Wonderful Theme Park ale w Saint Haven ( robimy do bolu, do wyczerpanai limitu )Od 37-39 Robimy Grim (...) Znajduje sie rowniez w Wonderful Theme Park ponizej Hessian GoblinMamy 39 lvl i okolo 80% . Dobijamy lvl na Forsaken Islet Core Zycze milego i udanego expa.
Przecież hessian goblin można robić od 32 aż do 38/39 o.O I od 24 do 32 spokojnie można na warrior goblins o.o Poza tym znalazłem fajną 'ogólnonarodową' gildię, bardzo mili ludzie, widziałem, że tutaj sie troche kłócicie to sobie odpuściłem, ale ogólnie dzięki za info o servie bo mi się bardzo podoba i wątpie, żeby padł. Może nawet 'zdonatuje' jak zmienią ceny itemków.
Przecież hessian goblin można robić od 32 aż do 38/39 o.O I od 24 do 32 spokojnie można na warrior goblins o.o Poza tym znalazłem fajną 'ogólnonarodową' gildię, bardzo mili ludzie, widziałem, że tutaj sie troche kłócicie to sobie odpuściłem, ale ogólnie dzięki za info o servie bo mi się bardzo podoba i wątpie, żeby padł. Może nawet 'zdonatuje' jak zmienią ceny itemków.
A podasz nazwę Gildii ?
trej zaufaj mi hessiana robisz 7 razy taki jest limit 7x50 = 3,50 = 4 lvl.. : d pozniej na grimie 1 run = 50% jest ich tez 7 .
Czy tylko ja się nie mogę zalogować ?
trej zaufaj mi hessiana robisz 7 razy taki jest limit 7x50 = 3,50 = 4 lvl.. : d pozniej na grimie 1 run = 50% jest ich tez 7 .
a no tak, jest ograniczenie, zapomniałem, wybacz: Jak coś mam nick "Kyoko", gram bow masterem, @daniel gildia to 'Kaizoku' najstarsza gildia na OBT i teraz też powstała jako pierwsza. Ogólnie przedział wiekowy tam to 17+, jestem najmłodszy. Fajnie się z nimi rozmawia i oczywiście pomagają we wszystkim.
@edit
hessian jest dosyć trudny, padałem nawet pare razy, natomiast na grimie jest bardzo łatwo, przynajmniej dla mnie, może dlatego, że jestem łucznikiem (czką o.o)
Nie wiem czemu wczoraj normalnie się mogłem zalogować a dzisiaj wchodze o 9 30 i nic. Ciagle nie można się połączyć a na stronce napisane, że online.Wiecie o co chodzi?
a no tak, jest ograniczenie, zapomniałem, wybacz: Jak coś mam nick "Kyoko", gram bow masterem, @daniel gildia to 'Kaizoku' najstarsza gildia na OBT i teraz też powstała jako pierwsza. Ogólnie przedział wiekowy tam to 17+, jestem najmłodszy. Fajnie się z nimi rozmawia i oczywiście pomagają we wszystkim.@edithessian jest dosyć trudny, padałem nawet pare razy, natomiast na grimie jest bardzo łatwo, przynajmniej dla mnie, może dlatego, że jestem łucznikiem (czką o.o)
wybacz ;x pierwszą gildia jaka postawała to "BezNazwy" a na OBT "EnergyFive" nie wiem bo już zabardzo nie wchodze ale jeszcze przedwczoraj byliśmy top 1 Gildią.
A co do Expowiska to tak :
16-24 i 40% DTMI i wtedy od 24 robimy Gobliny i styknie do 32, DLaczego od 24 ? bo na 24 gobliny dostaja unclock expa czyli 5x więcej expa daja
32-33 i 33% ~ wtedy od 39 do 40 nie musimy expic na Ficu
pamiętajcie że na 33 lvl te 33% wbijecie szybko natomiast z 39 na 40 te pare procent już troszku wolniej ; ]
wybacz ;x pierwszą gildia jaka postawała to "BezNazwy" a na OBT "EnergyFive" nie wiem bo już zabardzo nie wchodze ale jeszcze przedwczoraj byliśmy top 1 Gildią.A co do Expowiska to tak :16-24 i 40% DTMI i wtedy od 24 robimy Gobliny i styknie do 32, DLaczego od 24 ? bo na 24 gobliny dostaja unclock expa czyli 5x więcej expa daja32-33 i 33% ~ wtedy od 39 do 40 nie musimy expic na Ficupamiętajcie że na 33 lvl te 33% wbijecie szybko natomiast z 39 na 40 te pare procent już troszku wolniej ; ]
Możliwe, założyciel gildi mi tak napisał, że rzekomo byli pierwsi. Poza tym, coraz więcej osób gra na servie, więc nawet zdonatowałem i chyba zrobie to po raz kolejny. Jeśli ktoś potrzebuje voucherów DNP to pisać w grze, nick : Kyoko
Serwer ładnie sie rozkręca ;x możliwe że do konca tygodnia tego co będzie dodadzą 50 lvl Cup
Witam mam problem czmu gdy wchodze na stronke rejestracji to nie może mi wczytać strony ;// HELP!!
Witam mam problem czmu gdy wchodze na stronke rejestracji to nie może mi wczytać strony ;// HELP!!
wejdź na główną i dopiero 'register' a nie z linka, który podał autor tematu.
A jednak cheaterzy są widziałem przed chwilą jednego co skakał jak małpa xD
A jednak cheaterzy są widziałem przed chwilą jednego co skakał jak małpa xD
to nie jest cheat ;x spamuj x+spacja może skojarzysz jak tak skakać xD ale chyba sa inne cheaty ... skoro kolesie bez żadnego seta robią Sea Dragona na luzie ..
to nie jest cheat ;x spamuj x+spacja może skojarzysz jak tak skakać xD ale chyba sa inne cheaty ... skoro kolesie bez żadnego seta robią Sea Dragona na luzie ..
byłem na tym w 10, padliśmy wszyscy już w tej początkowej fazie, gdzie strzela się z armat, jeśli wszyscy nie będą mieli chociaż manti seta, nonsensem jest iść na SEA, a cheaterzy są, zawsze byli i będą...
Szukam Gildii narazie 24lvl Engineer ale wiadomo w jakim tempie rośnie
piszcze w grze nick Ruszofa
Elo chciałem powrócić do DN ale kiedy zaczął się aktualizować , po chwili przestaje i pod paskiem ładowania jest napis failed to check patch data a następnie patch process failed pomóżcie!!!