Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!

Czy mi się wydaje czy serwer szlak trafił ? xD Stronę wyłączyli chyba ^^

Nie wiem co sie stało xD ale strone szlak trafił

Czy mi się wydaje czy serwer szlak trafił ? xD Stronę wyłączyli chyba ^^
Nie wiem co sie stało xD ale strone szlak trafił

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja 17.11.2012

NOWA DOMENA SERWERA !

Niestety PlayDN został zaatakowany przez DDoS, na szczęście bazy danych udało się ocalić wraz z zapisanymi ustawieniami serwera !

Musiała powstać nowa domena którą zaktualizowałem w tym temacie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualizacja 17.11.2012NOWA DOMENA SERWERA !Niestety PlayDN został zaatakowany przez DDoS, na szczęście bazy danych udało się ocalić wraz z zapisanymi ustawieniami serwera !Musiała powstać nowa domena którą zaktualizowałem w tym temacie--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

o.O Dobrze !!! Grasz tam jeszcze ? :D

o.O Dobrze !!! Grasz tam jeszcze ?

Ach pograłem tam trochę wbiłem 50vl paladynem , mialem ancient eq +8/+9 [:/ zawsze paliło na +10/+11 !]. Rozdałem resztke 10k golda a konto oddałem :P PS. Tylko nie zdziw się jak odpisze w nieznanym ci języku hehe :) .A teraz to tylko czekam na wydanie DN - EU i może tam zagram

A jak już jesteśmy w temacie prywatnych serwerów to właśnie rozkminiam prywatny serwer Allods Online, może za niedługo wstawię go na forum oraz pokaże jak mieć all po polsku

;D To do zobaczenia na EU ;D

Slither a ty grasz jeszcze na tym serwku? Bo zrobiłem sobie tu palka, ale tak samemu grac to ciężko troszkę xD

ja sie skusze i pobiore za chwile to mozemy razem pokosic

69016749.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strona http://www.dragnest.com/

Forum: [Forum aktualnie nie działa]

Client: http://www.dragnest.com/Home/Download

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty:

Exp: 10x

Gold: 10x

Boss EXP: 10x

SS:

63783165.png

18590889.png

colloseum.png

A jednak da się bez CC :D

jej12.png

Na serwerze została dodana możliwość głosowania za co dostajemy CC. Głosujemy co 12 godzin, 6 głosowań w ciągu doby = 180 CC

46323639.png

Aktualizacja !

Na serwer dodano:

• 30k FTG do wykorzystania dziennie , jeśli powrócimy do miasta to w jedną sekundę nam się odnowi
  • Poprawiono zarządzanie gildią
  • Poprawiono niedziałające zbroje i bronie z Cash Shopu
  • Poprawiono niektóre niedziałające Abbysy
  • Zatrudniono kadrę GM'ów

Aktualizacja 08.09.2012

• Na serwer dodano 50lv cap
  • Wraz z patchem zostały dodane nowe bronie i zbroje
  • Do IS dodane nowe przedmioty
  • Z Altera's box'ów można wydropić nowy rodzaj skrzydeł

Aktualizacja 17.11.2012

NOWA DOMENA SERWERA !

Niestety PlayDN został zaatakowany przez DDoS, na szczęście bazy danych udało się ocalić wraz z zapisanymi ustawieniami serwera !

Musiała powstać nowa domena którą zaktualizowałem w tym temacie

Prosze nie zapomnicjcie kliknąć Lubię to