@up Ze swojej strony mogę ci pomóc jedynie polecając słownik ortograficzny. Poza tym z takim tematem idź na forum serwera, a nie spamujesz w temacie.
Prywatny Serwer Dragon Nest [PLAYDN]!
witam jest może jakaś polska gildia na tym privie chętnie bym dołączył . Jakby co pisać na pw. Dobrze żeby było aby był ts gildjiny .
Wam też forum nie działa?
witam jest może jakaś polska gildia na tym privie chętnie bym dołączył . Jakby co pisać na pw. Dobrze żeby było aby był ts gildjiny .
Tak jest polska gildia lecz nie ma na razie szefa (Slithera) , więc nie można aktywować podań :/ Ja może na ten czas zrobie Gildie lecz nie wiem ile osób będzie chciało dołączyć albo po prostu dołączę do jakiejś angielsko-języcznej Gildi
Wam też forum nie działa?
Tak też nie działa bo mają przerwę techniczną możliwe że jutro już będzie działać
jakby co to szukam pl gildji na serwie nick: KleOfaS Klasa : Acrobat na razie lvl 15 ale to się zmieni ;P
Musiałem zrobić formata, ale nie widze sensu żeby powrócić na ten Priv, osiągnołem co chciałem i więcej mi sie nie chce. Dużo cheaterów, co zniechęciło mnie, większość ludzi sie męczy żeby zrobić cokolwiek a przyjdzie cheater i wszyyystko zrobi w 5 min to co ja przez pare dni ;x I nie ma w co znowu grać xD
Musiałem zrobić formata, ale nie widze sensu żeby powrócić na ten Priv, osiągnołem co chciałem i więcej mi sie nie chce. Dużo cheaterów, co zniechęciło mnie, większość ludzi sie męczy żeby zrobić cokolwiek a przyjdzie cheater i wszyyystko zrobi w 5 min to co ja przez pare dni ;x I nie ma w co znowu grać xD
Masz jeszcze koloseum.. A takie pytanie , czy udało ci się zrobić Apo/Manti set +10 albo uzbierać wszystkie części (zbroi i broni) SEA dragon ? bo jeśli nie to jest jeszcze dużo do roboty
Nie ale cheaterzy już mają prawie full seta Dragon Sea =)
Nie ale cheaterzy już mają prawie full seta Dragon Sea =)
Sory, ale nie, raz tylko widziałem pala z sea dragon shieldem. I co z tego, że oni mają, a ty nie? Nikt ci nie kaze z nimi grać, ani rozmawiać, wystarczy reportować, jeśli ktoś zaoferuje ci hacki etc. Nie grasz bo zazdrościsz innym ? Głupie. Ja w końcu znalazłem przyjazną gildię, mam nawet paru znajomych, frajda z chodzenia razem na manti, albo PvP jest ogromna, albo po prostu rozmawiać. Znudziło ci się pewnie, bo sam jak byłem przez chwile w tej polskiej gildi, to o niczym konkretnym nie dało się porozmawiać, pośmiać się czy cokolwiek. Niestety tak już jest z polskimi gildiami, że zazwyczaj są w niej po prostu dzieci, spamiące ' niech ktoś mi wkońcu pomorze z ceberusem pls ' itp. Wystarczy znaleźć jakąś dobrą grupke i odrazu się milej i przyjemniej gra I gra nie kończy się na złożeniu seta manti, bo jak złożys manti to w końcu możesz sprobować iść na sea dragon, więc to kolejne wyzwanie. I zaraz jeszcze dodadzą 50 lvl cap, więc dojdzie expienie.
Szukam jakieś ogarniętej gildji na tym serwie Acrobat 32 lvl
Sry za spam
Ej o co chodzi kiedy włączam tego Priva i wyskakuje coś takiego " Unable to create d3d device. Please install latest video card driver " a póżniej coś takiego " PreInitializeDevice Failed"
O co kaman O_o ?!
Sory, ale nie, raz tylko widziałem pala z sea dragon shieldem. I co z tego, że oni mają, a ty nie? Nikt ci nie kaze z nimi grać, ani rozmawiać, wystarczy reportować, jeśli ktoś zaoferuje ci hacki etc. Nie grasz bo zazdrościsz innym ? Głupie. Ja w końcu znalazłem przyjazną gildię, mam nawet paru znajomych, frajda z chodzenia razem na manti, albo PvP jest ogromna, albo po prostu rozmawiać. Znudziło ci się pewnie, bo sam jak byłem przez chwile w tej polskiej gildi, to o niczym konkretnym nie dało się porozmawiać, pośmiać się czy cokolwiek. Niestety tak już jest z polskimi gildiami, że zazwyczaj są w niej po prostu dzieci, spamiące ' niech ktoś mi wkońcu pomorze z ceberusem pls ' itp. Wystarczy znaleźć jakąś dobrą grupke i odrazu się milej i przyjemniej gra I gra nie kończy się na złożeniu seta manti, bo jak złożys manti to w końcu możesz sprobować iść na sea dragon, więc to kolejne wyzwanie. I zaraz jeszcze dodadzą 50 lvl cap, więc dojdzie expienie.
Jak będzie 50 lvl Cap to wróce, Zapewnie nie wbiłes na ts ;] Dzieci nie wchodziły na TS bo nie mieli mutacji i sie wstydziły,więc spamowały. my na TS często ze śmiechu nie umieliśmy wytrzymać. Kolesie zrobili Sea Dragona na eq +0 ;s ale Administracja raczej nie wie jak ogółem jest trudno zrobić Sea Dragona i myśli że to możliwe. w 1 dzień można zrobić spokojnie manti dungeony, hell , apo i co ? zrobisz i czekasz tydzień w koloseum nie ma żadnych ludzi tylko wieczorem po 3 roomy a to tak po 1 rundzie wyjda
Aktualizacja
- Na serwer dodano 50lv cap
- Wraz z patchem zostały dodane nowe bronie i zbroje
- Do IS dodane nowe przedmioty
- Z Altera's box'ów można wydropić nowy rodzaj skrzydeł
Jest jakiś manual patch ? bo idzie mi update jak krew z nosa ... ;(
Ło kurde to chyba wróce i będę cisnoł każdego moim Acro Jeszcze ten spell nowy mmmmm
Jak kolega, jest jakiś manualny patch? bo 500mb zamiast 20 minut idzie mi 3h :S
Ja sprawdzam właśnie patch ten z SEA co można było pobrać
@Edit poszło normalnie teraz sie pobiera końcówka ale i tak 30 minut ^^
ja już Pobieram Clienta ;x 8 mb/s xD
Szukam gildi Nick RocketKiss
sorry za necro, ale gra ktoś jeszcze stąd w tego priva? Ja gram od prawie 2 tygodni i szukam jakiejś polskiej gildii, bo ta co mam z filipińczykami to strach się bać RuneSlayer lvl50 gladiator jc.