Prywatny Serwer Dragon Nest [xDragonNest]!

Strona Dragon Nest SEA: Free-to-play MMO-Action RPG

Forum: http://forum.xdragon.us

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty serwera:

Nagrody za misje: X20

Drop przedmiotów: X10

Drop kasy: X10

Max lvl: 40

Wszystkie Questy działają !

Aby zagrać na serwerze należy pobrać clienta, uruchamiając go za pomocą pliku dnluncher.exe (od razu powiem że client jest po angielsku oraz wszelkie w nim luki językowe są poprawiane)

Client: Download

Zmiana hasła: xDragon Nest PW

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie przeraźcie się że strona jest krzaczkowata bo to wymyślił (chyba) krzaczek który umie mówić po angielsku :P

Ściąga rejestracyjna:

74465435.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli rejestracja się powiodła na końcu w osobnym oknie powinny się wyświetlać:

[][][][][][][Nazwa użytkownika][][][],[][][][][]

loginhb.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

114218tpuzd3spju4yw586.jpg

114221cwnox7nteow6rewu.jpg

114223lgqodtddz55mqotl.jpg

beztytuu2hu.png

Ci którzy są zainteresowani Item Shopem to tu jest cennik z bardzo dobrymi cenami

195317kbxppghct5gkb3zs.jpg

za 5$ możemy kupić sobie 1/4 Item Shopu (zależy co kupujemy)

Informacje dodatkowe:

• Wraz ze zdobywaniem lv dostajemy za darmo 4-5 plecaków po 30 slotów z Item Shopu
  • Podwojone Gifty
  • W miarę ciekawy exp
  • Taka sama wersja jak na SEA
  • Colloseum (wraz ze wszystkimi możliwościami rozgrywki)
  • Darmowy Pet na 30 dni
  • Serwer oficjalnie został otwarty 7 lipca (przynajmniej wtedy był pierwszy post na głównej stronie)

Serwer nie jest ściemą jeżeli ktoś tak myśli to trudno ja tam bawię się ŚWIETNIE

PS

Jeśli by się ktoś zdecydował to proszę na pw. Miło by było pograć z rodakiem, jakby się uzbierała większa grupa moglibyśmy myśleć na gildia

:P

Obrazki:

http://www.elitepvpers.com

Przetłumaczył i objaśnił oraz wszystko uformował w całość : Danielkix [w grze SaintPL]

Prosze nie zapomnicjcie kliknąć Lubię to

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zapraszam do tematu w którym wybieramy lidera i nazwe Polskiej gildi:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/35340-prywatny-serwer-dragon-nest-xdragonnest-polska-gildia/

Hmm jak rejestruje konto to jest cus takieg "krzaczki [ login mojego konta ] krzaczki" .

To znaczy że założone :P , zapomniałem tego dopisać.

@EDIT : a i prosiłbym moderatora o podpięcie tematu jeśli można

git, ja juz sciagam :D

Ja tez :3 Nick Aphrodite albo Abisyntia, Acrobatka. Jak stoi z kostiumami i item shopem? Bedzie cos za free? :#

Ja tez Nick Aphrodite albo Abisyntia, Acrobatka. Jak stoi z kostiumami i item shopem? Bedzie cos za free? :#

W becie było wszytko za free xD, lecz teraz aby WSPOMUC serwer trzeba kupowac. Ale spokojnie, mamy wiele ofert praktycznie za 15 zł możemy kupic 1/4 item shopu :P wiec nie jest źle.

EDIT@ Własnie się dowiedziałem że jeżeli mamy chińczyka za przyjaciela i użyczy nam numer karty CC i hasło , to za glosowanie dostajemy walutę do IS

A jak z lagami, wystepuja ?

A czy kowal tak psuje mocno? :3

Wszystko zachęcająco wygląda ale co to za Upload ?!? xd 8 Godzin ściągania ? Chyba jednak nie dołącze ;D Jeszcze zobacze

Pobieralam Flash Gettem 600 kb /s godzinka :3

@up na mojej prędkości 376kb/s ściąga się chyba w 2 godziny, ujdzie.

@topic

my god, w końcu @_@ Tyle czekałem na prywatny server Dragon nesta, już ściągam, dołączam się do waszej ekipy/teamu cokolwiek :D Academic jest ? Bo to też waże info.

@SaSkia - Wsumie to za perwszym razem ulepszyłem Mercenary Sword (na 10 lv) +11 i nie wim czy to był fart czy jest coś zmienione, lecz chyba tak bo spokojnie robie itemki na +9 +10 bez niczego

@EvilGirl - Lagi ? , lagów nie ma :P przynajmniej u mnie

@Slither - Mi pobierało 2 godz

@up na mojej prędkości 376kb/s ściąga się chyba w 2 godziny, ujdzie.@topicmy god, w końcu @_@ Tyle czekałem na prywatny server Dragon nesta, już ściągam, dołączam się do waszej ekipy/teamu cokolwiek Academic jest ? Bo to też waże info.
Właaaśniee nie ma cademica :/ ale to nic nie będzie psuł pvp :P A tak na poważnie to serwer jest aktualizowany wiec dodadzą go :D

Hmm to szkoda, ale najpewniej zagram force userem :) Albo wypróbuje elementala, skoro tu tak szybko exp leci... :D W każdym bądź razie "zaklepuje" sorcerera.

Pobieralam Flash Gettem 600 kb /s godzinka

Spróbuje też tym Flash Gettem

@Edit

Wielkie dzięki :) Będe miał za 2 h ;)

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/35340-prywatny-serwer-dragon-nest-xdragonnest-polska-gildia/ - ZAPRASZAM

Ehm. Nie wiem jak wy ale ja mam lagi 2 sekundowe :S. Spróbuję potem.

Serwery zlokalizowane pewnie w chinach wiec jakies lagi male beda 100%

#edit

Mam dziwny blad po odpaleniu clienta odpala mi sie wersja od cherry credits, jakies sugestie ?

Mam to samo ://

Autor tematu zapomniał dodać, że 90 % serwera posiada hacki które udostepnił admin oczywiście za odpowiedznią opłatą, sam tam grałem od beta testów, wszystko było w miarę ok, do momentu gdzie każdy zaczął biegać po dungeonach na speed hacku i 1 hit kill, jeżeli macie graćto polecam SEA albo poczekajcie już na tą europejską wersje nie traćcie czasu na pobieranie i nerwów na późniejszą grę, na pvp hack teżjest dozwolony także powodzenia.

Pozdrawiam.