Prywatny Serwer Dragon Nest [xDragonNest]!

Autor tematu zapomniał dodać, że 90 % serwera posiada hacki które udostepnił admin oczywiście za odpowiedznią opłatą, sam tam grałem od beta testów, wszystko było w miarę ok, do momentu gdzie każdy zaczął biegać po dungeonach na speed hacku i 1 hit kill, jeżeli macie graćto polecam SEA albo poczekajcie już na tą europejską wersje nie traćcie czasu na pobieranie i nerwów na późniejszą grę, na pvp hack teżjest dozwolony także powodzenia.Pozdrawiam.

1 hit kill'a nie ma, a speed hack to bardzo mała ilość, poza tym skad masz taka informacje że admin sprzedaje hacki ?

Mam informacje ponieważ grałem na tym serwerze od początku beta testów kiedy to admin rozdawał kody na darmowe cc itp. Potem było wipe i graliśmy już normalnie, Omicron1986 który przekazywał informacje i był gm, przez około tydzień nie miał kontaktu z Adminem, po czym napisał nam, że admin sprzedaje hacki niby do sprawdzenia bugów, potem ludzie zaczeli latać na tym gó*nie i nie dało się grać na pvp. Na forum ragezone było kilka tematów ale wszystkie zostały usunięte bo ktoś wstawił tego hacka na inny hosting i wysyłał innym ludzią, w taki sposób większość ludzi z serwera dostała hacka za darmo w tym i ja (sprawdziłem czy działa po czym odinstalowałem grę).

Potem przez jakiś czas pisałem z Omicronem o sytuacji na serwerze ale powiedział mi, że nic się nie zmieniło, powiedziałem, że nie ma sensu tam grać to zostałem powyzywany i to tyle na ten temat. Tu dam link do forum gdzie możecie poczytaćkomentarze innych ludzi niestety został jeden temat, prosze o nie usuwanie linka http://forum.ragezone.com/f115/dragon-nest-xdragon-nest-private-863009/ w temacie nawet jest link do hacka.

Zagrałem chwile, liczyłem na troche większy exp bo po raz kolejny cierpieć z tymi samymi questami to nuda, nick Zymzie.

I tym miłym akcentem można zakończyć przygode z tym serwerem zanim się jeszcze zaczeła.

I tym miłym akcentem można zakończyć przygode z tym serwerem zanim się jeszcze zaczeła.

hmm nie wiem na co narzekacie ale exp oraz drop golda jest znacznie lepszy niż na SEA . Ja w 14 godzin z przerwami na toalete, śniadanie, obiad, toalete, kolacje, toalete wbiłem 32 lv zrobiłem Allegro seta na +9/+10 oraz ukończyłem większość fajnych zadań(wszystko to zrobiłem bez żadnej pomocy IS. I szkoda że nie ma takiego osobnego serwera na wersji SEA z takimi ratami gdyż zamiast do dungeonu łazić 20 razy wystarczy ok 4-5 razy. Jedynie co faktycznie jest beznadziejne to speed hack, datego pozostaje walka 1 vs 1 lub 3 vs 3 z zaufanymi graczami.

Hmm nie moge wbić na serwer ;d Pisze że złe passy wpisałem a wszystko git ;d Robiłem 2 konto żeby potwierdzić i nie moge ;<

@Edit

Dobra już wszystko działa, A wiec tak nie ma lagów, jest problem z kasa na skille, exp jest 10x za bossa i questy, 1h na wbicie 15 lvl

hmm nie wiem na co narzekacie ale exp oraz drop golda jest znacznie lepszy niż na SEA . Ja w 14 godzin z przerwami na toalete, śniadanie, obiad, toalete, kolacje, toalete wbiłem 32 lv zrobiłem Allegro seta na +9/+10 oraz ukończyłem większość fajnych zadań(wszystko to zrobiłem bez żadnej pomocy IS. I szkoda że nie ma takiego osobnego serwera na wersji SEA z takimi ratami gdyż zamiast do dungeonu łazić 20 razy wystarczy ok 4-5 razy. Jedynie co faktycznie jest beznadziejne to speed hack, datego pozostaje walka 1 vs 1 lub 3 vs 3 z zaufanymi graczami.

A kto tu narzeka? Mam przecież na myśli sprzedawanie hacków przez "admina" ( lol !). W ogóle to czy on nie łamie prawa zarabiając na czymś co nie jest jego?

Zeby nie bylo, na razie server jest off-line, podoba trwa jakis maintance i GM prawdopodobnie planuje dodanie 50 lvl capu, oraz klasy academic... Wynalazlam to na forum xdragon . Jezeli jest to nie prawda, to nie wysylajcie mnie odrazu na szubienice ;#

Zeby nie bylo, na razie server jest off-line, podoba trwa jakis maintance i GM prawdopodobnie planuje dodanie 50 lvl capu, oraz klasy academic... Wynalazlam to na forum xdragon . Jezeli jest to nie prawda, to nie wysylajcie mnie odrazu na szubienice ;#

Spokojnie to prawda że jest przerwa techniczna tylko nie jestem pewien czy będzie 50 lv :P i klasa academic, przekonamy się bo akurat wbiłem 40 lv zanim się zaczął

Saint, orientujesz sie kiedy nastapi koniec maintenance ?

Saint, orientujesz sie kiedy nastapi koniec maintenance ?

Nie ale strona też narazie nie działa

@EDIT godź. 21:03

An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

co z tego wyjdzie nie wiem :/ lecz jeśli serwer był tylko po to aby wyłudzić pieniądze i uciec z nimi z neta oraz znowu postawić server z nową nazwą bez kont, jest to przestępstwem [powiedział Saint wabiąc wszelkich ludzi chcących hate'u ]

No wlasnie on chyba ucieknie zamknie serwer i otworzy nowy, a kasa bedzie ciagle sie stukala.

A jest Jakis inny Prywatny server ? bo chcialem wlasnie zagrac x_x

Niestety nie ma... i raczej nie bedzie w ciagu najblizszych kilku miesiecy X_X

Niestety nie ma... i raczej nie bedzie w ciagu najblizszych kilku miesiecy X_X

Poczekam 48 godzin i zobaczę czy działa czy nie (lecz jeśli nie) znowu poczekam bo to aktualnie jedyny prywatny serwer Dragon Nest :P

@EDIT

Jedno już wiem że serwer miał baze na tym http://learn.iis.net/page.aspx/559/running-classic-asp-applications-on-iis/

Nie rozumiem tego, niektorzy maja zapal wiec gdyby zrobili taki server np x2 x3 zarobiliby fortune..

Właśnie też bardzo liczyłem na jakiś prywatny tak z x4 max, fajnie by było. No ale cóż...

Nie rozumiem tego, niektorzy maja zapal wiec gdyby zrobili taki server np x2 x3 zarobiliby fortune..

Albo taki prosty przykład (przynajmniej tak to wygląda w mojej głowie :P)

Jest [NAPEWNO !] jakaś dobra grupa hackerów która potrafiłaby zdobyć pliki serwerowe Dragon Nesta. Sprzedawaliby licencie np za 100 -200 $ (dużo bo dużo lecz grupy zajmujące się prywatnymi serwerami na pewno by zakupiły i tak powstałyby dobre serwery prywatne.

Korzyści

• Nie byłoby podobnej sytuacji jak z Metin2
  • Serwery byłyby stabilne i trwałe
  • Dzięki zakupowi licenci grupa hackerów będzie w ten sposób motywowana do dalszej pracy
  • Uśmiechy na twarzach wielu osób

Tylko ja mam jedno pytanie czy takie grupy istnieją ? a nawet jeśli to jak ich znaleźć :)

Ale to nie w Polsce, bo u nas nie ma takich hackerow.. ;D

Ej nie wiem czemu albo pojawia mi sie niebieski ekran i komp sie resetuje. Albo błąd połączenia z serwerem. Wie ktoś co robić?