Prywatny Serwer Dragon Nest [xDragonNest]!

Albo taki prosty przykład (przynajmniej tak to wygląda w mojej głowie )Jest [NAPEWNO !] jakaś dobra grupa hackerów która potrafiłaby zdobyć pliki serwerowe Dragon Nesta. Sprzedawaliby licencie np za 100 -200 $ (dużo bo dużo lecz grupy zajmujące się prywatnymi serwerami na pewno by zakupiły i tak powstałyby dobre serwery prywatne.KorzyściNie byłoby podobnej sytuacji jak z Metin2Serwery byłyby stabilne i trwałeDzięki zakupowi licenci grupa hackerów będzie w ten sposób motywowana do dalszej pracyUśmiechy na twarzach wielu osóbTylko ja mam jedno pytanie czy takie grupy istnieją ? a nawet jeśli to jak ich znaleźć

Kwestia czasu, aż servis www.elitepvpers.com coś wymyśli, nie ma bata, chociażby w takiej grze "flyff" pliki wyciekły i każdy sobie może zrobić prywatny server, a te największe, które istnieją już dobre pare lat, są bardziej opłacalne niż oficjalna wersja (global), więc powinni brać przykład powiedzmy z flyffa i zrobić jakiś porządny priv dragon nest'a.

Po prostu,trzeba temat zamknac bo ten serwer zniknal z planety. Zabral sobie kase, bo mial pewnie cos tam oplacic. I tak zakonczyla sie moja przygoda na xDragon. Rest In Peace :3

zdążyłem 3 lvl wbić ! Priv do Dn'a nie jest zbyt potrzebny bo i tak szybko wbija się 40 lvl :) a powtarzać dungi się będzie zawsze i wszędzie bo w końcu na tym polega ta gra, nesty powtarza się tak samo na prywatnym serwerze z expem x1000000000 jak na Sea

tak? zauwaz ze nie kazdy ma tyle czasu zeby na sea wbic ten 40 lvl, 2 % za dunga pozdrawiam + quest boad ~.~

hahah 2% z dunga tak ale od 38lvl

ja nabijam 40lvl w niecale 12dni

hahah 2% z dunga tak ale od 38lvlja nabijam 40lvl w niecale 12dni

Przeczytałem 12 godzin xD już chciałem wyśmiać ;f

12 dni kiedy grasz 12 h dziennie ?;f

Jeszcze ta kasa itemy ... Priv byłby bardzo dobry. Nie musiał byś akurat tych samych dungeonów robić, bo tak to SC DTML jakas tak .. i tylko to .. potem run .. i tyle

Strona Dragon Nest SEA: Free-to-play MMO-Action RPG

Forum: http://forum.xdragon.us

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty serwera:

Nagrody za misje: X20

Drop przedmiotów: X10

Drop kasy: X10

Max lvl: 40

Wszystkie Questy działają !

Aby zagrać na serwerze należy pobrać clienta, uruchamiając go za pomocą pliku dnluncher.exe (od razu powiem że client jest po angielsku oraz wszelkie w nim luki językowe są poprawiane)

Client: Download

Zmiana hasła: xDragon Nest PW

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie przeraźcie się że strona jest krzaczkowata bo to wymyślił (chyba) krzaczek który umie mówić po angielsku :P

Ściąga rejestracyjna:

74465435.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli rejestracja się powiodła na końcu w osobnym oknie powinny się wyświetlać:

[][][][][][][Nazwa użytkownika][][][],[][][][][]

loginhb.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

114218tpuzd3spju4yw586.jpg

114221cwnox7nteow6rewu.jpg

114223lgqodtddz55mqotl.jpg

beztytuu2hu.png

Ci którzy są zainteresowani Item Shopem to tu jest cennik z bardzo dobrymi cenami

195317kbxppghct5gkb3zs.jpg

za 5$ możemy kupić sobie 1/4 Item Shopu (zależy co kupujemy)

Informacje dodatkowe:

• Wraz ze zdobywaniem lv dostajemy za darmo 4-5 plecaków po 30 slotów z Item Shopu
  • Podwojone Gifty
  • W miarę ciekawy exp
  • Taka sama wersja jak na SEA
  • Colloseum (wraz ze wszystkimi możliwościami rozgrywki)
  • Darmowy Pet na 30 dni
  • Serwer oficjalnie został otwarty 7 lipca (przynajmniej wtedy był pierwszy post na głównej stronie)

Serwer nie jest ściemą jeżeli ktoś tak myśli to trudno ja tam bawię się ŚWIETNIE

PS

Jeśli by się ktoś zdecydował to proszę na pw. Miło by było pograć z rodakiem, jakby się uzbierała większa grupa moglibyśmy myśleć na gildia

:P

Obrazki:

http://www.elitepvpers.com

Przetłumaczył i objaśnił oraz wszystko uformował w całość : Danielkix [w grze SaintPL]

Prosze nie zapomnicjcie kliknąć Lubię to

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zapraszam do tematu w którym wybieramy lidera i nazwe Polskiej gildi:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/35340-prywatny-serwer-dragon-nest-xdragonnest-polska-gildia/