@Xefren.Zgadza się.Po kilku próbach powinno się udać.
Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!
Z tego wynika, ze tak ;D ja własnie to robie ;p
"Zaspamowałem" launcher i chyba się udało, coś się pobiera !
mi w trakcie paczowania jakas 1/3 wyskakuje error i sie nie da dalej pobierać ;/
to tak jak mi ;/
Niech ktoś komu działa zRARuje plik i wstawi jako torrent czy serwer jakis i po problemie
Wszystkie serwery full - chyba
Sticky: Game servers are up, but our patch server still has heavy traffic that causes a CDN error. Code 8 is caused by full servers and heavy traffic also we will be bring up new servers on the 5th so we can allow more players to kill each other.
Pozostaje tylko czekać na komfortowe dołączanie do gry.
A u mnie już przy szukaniu nowego updatera wywala, że coś nie pyka z łącznością.
Małe niedoczytanie, maintence trwa
A ja mam Checking for New Updater wszystkie aktualizacje ściągnięte ;(. Pomożecie.
LUDZIE nauczcie sie czytac szukac....na srodku shoutboxa pisze ze JEST PRZERWA techniczna "porzadki" i potrwa do okolo 18;30
po czorajszym update dodali z 12 serverow jak dobrze obczailem ^^ teraz bd mniej problemu do wbicia do gry.. jedyny minus ktory jes wgl bez sensu ze dodali strzalki i pokazuja gdzie jest gracz -,-
no to czekamy
@Devanzo z tymi strzałkami to jest bug ;p Musisz stworzyć lub dołączyć do klanu/zespołu/gildii czy jak to tam się zwie.
LUDZIE nauczcie sie czytac szukac....na srodku shoutboxa pisze ze JEST PRZERWA techniczna "porzadki" i potrwa do okolo 18;30
Chyba do godziny 17:30 .Czas na serwerze jest podawany w PST czyli Pacific Standard Time a nie GMT+1 jaki obowiązuje w Polsce
Czas startu serwera przesunięty o godzinę
xman@
i po co sie klociles;] ??
a co do markerow nad glowami juz ich nie ma ale pojawil sie nowy fajny bug czasem jak wskakuje sie na auto w meiscie slychac tak jak by chodizl osie po wodzie xD dzis w clerwiev
ja to sie wkurzylem wczoraj pierwszy raz znalazlem bron ale zombiaki musialy wygrac ^^
ja to sie wkurzylem wczoraj pierwszy raz znalazlem bron ale zombiaki musialy wygrac ^^
Dać się zabić zombi nie żartuj
Kup se bron w marketplace moze wtedy bedziesz dluzej zyl serwer wiecej off niz on az 14min gralem rekrod xD
Co tam za broń kupisz w IS nóż czy młotek nie opłaca się latarka też daje rade a młotków od grzyba można znaleść
serwer działa !!!