wbijam nick Deweek ^^ bede na nexus warz 5
jak cos zapraszam polakow do klanu :] LEFT4DEAD
TS! (NIE MOJ) ts.net.pl pokój 116 haslo Komorowski (K z dużej)
wbijam nick Deweek ^^ bede na nexus warz 5
jak cos zapraszam polakow do klanu :] LEFT4DEAD
TS! (NIE MOJ) ts.net.pl pokój 116 haslo Komorowski (K z dużej)
Ja dalej nie mogę wbić jakaś pomoc ?
server lezy dalej lupoty pisza
server lezy dalej lupoty pisza
Ja do gry wchodzę normalnie ale mam problem z załadowaniem mapy (wejściem na serwer)
Super, już mam, wiem co i jak. W sumie post wyszedł nie ważny. Przepraszam wszytkich za offtopowy post.
Problem. Serwy wyszukuje bez problemu a jak chce dołączyć do jakiegoś serva (nieważne czy Low czy High) to wywala Failed to Join Game.
Kocham ten patch .Na dzień dobry dropłem 2 m4
A ja nie wiem co jest grane, wszystko ustawiem jak byc powinno i kicha, wyskakuje podczas patchowania, ze nie jestem polaczony z proxy, lub cos podobnego.
Właśnie zadźgałem nożem kolesia który szedł na mnie z bejsbolem . Oskubałem go z alice packa dalmierza i kilku innych fantów
Musisz kilka razy spróbować bo problemy są z patchowaniem,próbuj do skutku aż zacznie się patchować.
Serwery są przeciążone, cierpliwości
Meh
-.-
Nie bardzo wiem rejestracji dokonuje się po sciagnięciu klienta ?
tak musisz ściągnąć clienta i lanchera i wtedy będziesz miał reje jak odpalisz lanchera
Powiem wam, że serwer bardzo dobry, mało bugów choć jest dość niestabilny. Aczkolwiek to jest gra z zombie, a nie jakies bezsensowne zabijanie hord zombiaków jak w l4d.
Możecie mi napisać ile warzy wasz folder z WarZ?
Mój waży 1.65gb, gra jest zarabista ale jak ma sie z kim grać, wbijajcie na TS3 podany wyżej przez Devanzo
A mnie już zaczyna wkurzać ta gra. Wczoraj poło północy usiadłem z kumplem, żeby sobie pograć razem, fajnie, servy tylko do połowy zapełnione, ale... Regularnie, po 0,5h, czasem krócej, wywalało nas z serva... Odstawiam na razie tą grę na bok (z lekką przykrością) i poczekam, aż servy będą bardziej stabilne. Pozdro
Za 20min ściągne i zobacze