Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

czyli teraz nikt nie może grać tak ?

@Xefren.Póki co tak.Z tego co piszą na stronie to "patch server" jest online i można niby łatki pobrać (chociaż nie wszystkim się udaje),a sam serwer gry wciąż jest offline.

jakie łatki?

Właśnie, włączam WarZ i się loguje, wyskakuje okno pobierania patcha i komunikat "Loading update November 29, 2012 13:49" po czym nic się nie dzieje i po ok. 40 sec. kolejny komunikat error "There was a problem downloading from CDN server. ...(że mam sprawdzić proxy i połączenie z netem)". No właśnie, więc trzeba pobrać coś ze strony głównej czy poczekać, bo coś jest u nich nie tak?

WSZEDZIE PISZE ZE TRWAJA PRACE NA SERVERZE wiec po co nastepny spamuje z tym samym pytaniem ??

a mi się jakoś pobiera nowy path ale musiałem pobrać jeszcze raz launchera (11.5mb) a teraz ~200 MB patha leci jak krew z nosa

mam nadzieje że do piątku się z tym uporają (dodadzą nowe serwy albo możliwość żebyśmy my mogli je założyć ;) , poprawią spawn ) tyle mi JAK NA RAZIE do szczęścia wystarczy.

Ej dobra może się powtarzam ale jak włączą serwer ktoś chetny do gry wspólnej ?? Lepiej sie gra i nikomu sie nie nudzi.

A ja mam takie pytanie nie odczytuje mi strony jakieś pomysły proszę o pomoc

mam nadzieje że do piątku się z tym uporają (dodadzą nowe serwy albo możliwość żebyśmy my mogli je założyć , poprawią spawn ) tyle mi JAK NA RAZIE do szczęścia wystarczy.

zapewne dzis to naprawiaw godzinach wieczornych , co do reszty nie bylo zadnego info na temat nowych serverow czy tez mozliwosci ich hostowania.2 jest to mozliwe na globalu na privie raczej nie ebdzie takiej mozliwosci gdyz napewno nie udostepnia nikomu swoich serverow :)

Bladek chętny na wspólną gre?

Jakubos myślę, że od tego jest inny dział :)

Mam pytanie. Wam też patch pobrał się, menu pięknie działa ale na końcu wczytywania na serwer wyrzuca błąd? Jest szansa , że dzisiaj serwery będą działały?

Ludzie, ściągneliście gre to seedujcie!

Poprzez seedowanie, nie tylko przyspieszasz sciaganie gry innym graczom, ale takze zwiekszasz sobie maxymalną prędkość pobierania pliku!

Wypowiedź GM i Smoda:

[Today 07:53 PM] PhilipDude: virtual, servers are broken at this time.

no i wszystko :D

To teraz czekamy, az to naprawia ;)

nadal nie poprawili chyba cos duzego

@Xefrem.Serwer działa.Ten problem z pobraniem łatek jest spowodowany dużym obciążeniem serwera odpowiedzialnego za aktualizacje.Musisz po prostu próbować aż do skutku,kilka razy wywali error ale w końcu powinno się udać.

ja mam ten problem z CDN czyli musze miliony razy restartowac launchera tak ?