witam mam pytanie nie moge się zalogować zrobiłem konto na tej stronie http://account.warze...reg.php?reg=yes na emile nic nie dostałem a zalogować sie nie moge ponieważ pisze że złe hasło albo login jak ktoś może pomóc to z góry dziekuje
Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!
Też mam ten problem naciskam start i po chwili pokazuje że bad login . Zna ktoś rozwiązanie ?
Wiem jak rozwiązać all wasze problemy kupcie gre i dołączcie do 4thbastion
Wydaje mi się.. że zamknęli rejestracje, bo jak widać chętnych jest aż nadto. Poczekajcie az zrobia jeszcze nowe servery. Ja powiem gierka fajna, klimatyczna. Jak jest jedna chetna osoba do pogrania priv.
Już działa znam problem poprostu jak edytujemy host to jak zapisujemy nie może być dopisek txt (nie wiem czy dobrze to napisałem)
Mi już działa i powiem że mi się bardzo fajnie gra
Lista serwerów pokazuje mi się tylko wtedy kiedy nie wklejam tych 3 plików z lunchera, ale za to pokazuje mi sie błąd podczas wchodzenia na serwer, że moje konto jest już zalogowane. Jakieś pomysły?
a mam pytanie jak zamieniłeś ten plik żeby nie był w notatniku
Oaklord@ i wtedy masz zla liste ;] musisz spamowac chwile n north america z tamtymi 3 plikami,
P
OMIJAJAC ze do gry w ogole nie da sie teraz zalogowac .
i jak tam dzisiaj wygląda sytuacja ? bo nie wiem czy ma sens pobierać i się męczyć a mimo wszystko i tak za dużo nie pogram bo albo servery full albo problemy z grą..
Rejestracja nie działa ;p
Server jest fajny do przetestowania gry, nie da sie normalnie pograć ponieważ:
- ruski maja hacki i do tego spamia na globalu, ale to ma sie zmienic bo podobno dostana swoje servery
- spam po hiszpansku
- widzialem juz polaczkow i ich poziom inteligencji
- sporo bugow bardzo denerwujace, np idziesz sobie normalnie po drodze i zgon, na forum czesto o tym pisza, spadanie pod mape itp.
- czasami nie mozna zabic zombie, tj. walisz z shotguna, latarki, mlotka a on zyje
Polecam sprawdzic sobie server i jezeli gra sie spodoba to wydac te 60zl.
Pozdrawiam
Server jest fajny do przetestowania gry, nie da sie normalnie pograć ponieważ:- ruski maja hacki i do tego spamia na globalu, ale to ma sie zmienic bo podobno dostana swoje servery- spam po hiszpansku- widzialem juz polaczkow i ich poziom inteligencji- sporo bugow bardzo denerwujace, np idziesz sobie normalnie po drodze i zgon, na forum czesto o tym pisza, spadanie pod mape itp.- czasami nie mozna zabic zombie, tj. walisz z shotguna, latarki, mlotka a on zyje Polecam sprawdzic sobie server i jezeli gra sie spodoba to wydac te 60zl.Pozdrawiam
zombi zawsze zabilem nie mialem bugow - gine od niczego , jedyny bug jaki doswiadczylem to spawn za mapa , wbicie na serevr to kwestia 5 min max ;] wiec nie wiem jak Ty to wszystko zrobiles , chyba an forum poczytales? , wczoraj gralem pol dnia
AKTUALNIE REJESTRACJA JEST W LUNCHERZE NIE NA STRONIE
A ja sie zalogować nie moge
A ja sie zalogować nie moge
CZYTASZ CO PISZE WYZEJ ? kazdy musi zrobi nowe konto i moze miec tylko 1 konto inaczej dostaje blocka rejestracja wluncherze aktualnie trwa update
Ok juz mam konto ale znow mam problem bo wyskakuje mi to: http://img854.imageshack.us/img854/5821/asdtq.jpg podczas szukania serwerów.
Witam moze mi ktos powiedziec czemu gra się nieściząga z torrenta i jeżeli jest taka możliwość to niech ktos wstawi całą gre na jakąś stronke typu rapidshare żeby można było ją pobrac
jak zmieniam w tym hosts to nie mogę zapisać pliku bo nie jestem administratorem ... WTF ?
Edit , Wszystko już mam i jestem na serwerze.
@Pawlikgk czy to to aż tak trudno cofnąć się o 1-2 strony do tyłu i zobaczyć co to znaczy ? ja rozumiem lenistwo ale tego już nawet lenistwem nazwać nie można... w czasie kiedy pisałeś tego posta i wklejałeś ss, już byś dawno znalazł odp..
A co do osób które miały problemy z prędkością pobierania, proponuje pobierać przez utorrent'a na innym programie leciało mi z 1/2 mojego łącza a na utorren leci full
Zbieramy się jakąś grupką ocalałych ?
Ale żeby do miasta dotrzeć , to trzeba zapier... pół godziny dobre ... Szczerze to tak sobie ta gierka ... Za długo trzeba czekać na jakąkolwiek potyczkę