Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

jak ktos gra to odezwijcie sie na gg bo sammu lipa troche biegac ogolnie cos chyba sie popsulo i bez broni palnej wpleciec w wiecej niz 2 zombie = smierc i nie da sie uciec bo szybcije biegaja chyba ze tak ma byc .

"Ale żeby do miasta dotrzeć , to trzeba zapier... pół godziny dobre ... Szczerze to tak sobie ta gierka ... Za długo trzeba czekać na jakąkolwiek potyczkę" ja sie ciesze jak nikgo nigdzie nie ma a ty potyczki chcesz ;] po lgodziny ?? moim zdaniem mapa jest mala i to bardzo w dayz masz mapke ze 100 razy wieksza i to jest fajne ;] do tego mnostwo wiosek domkow i tak dalej a tutaj miasto 10 budynkow na krzyz w ktorych i tak nic nigdy nie ma :) jedynie na wioskach cos wiecej bron ? w 50% przy wrakach wojskowych jak narazie gra glowy nie urywa z ta mapka

Problem, nie mogę się zarajestrować link do rejestracji nie działa, jakieś pomysły?

Omg jakie wy macie problemy ... Ludzie cofnijcie sie strone czy 2 wczesniej i masz wyjasnione czarno na bialym !!! :

AKTUALNIE REJESTRACJA JEST W LUNCHERZE NIE NA STRONIE !!!

Czytajcie a potem piszcie !!!

pograłem, aż padłem i dostałem cd na 1h, jak ktoś tam powiedział gra d*py nie urywa i ale tragedi nie ma ale chociaż ciesze się, że nie wydałem na to pieniążków ;)

ta gra to kpina .....wystarczy pograc 1 dzien...miasta sa puste budynki puste w miastachpo 2-3 itemy mozna znalezc....gra nie warta zlotowki do tego "blacha na jezdni i plytkach" no ludzie;]

Jednak trzeba czekac na Dayza....

powie mi ktos czemu niemoge właczyc war z czyli ze niepomija mi klucza aktywacyjnego

DayZ jako mod prezentuje sie 100x lepiej niz ten crap WarZ ... WarZ niema nic poza fajna grafika ...

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja 26.11.2012

1. Aktualizacja launchera

2. Nowa rejestracja

3. Poprawka bugów [niektórych]

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no dokładnie, miasta puste nawet zwykły pistolet jest ciężko zdobyć a gdzie tu mówić o czymś lepszym, nawet rzeczy do podstawowego funkcjonowania to problem, zombiaki to hardcory. Rozumiem, że to beta no ale ludzie nie przesadzajmy, widać, że gra jest kierowana pod IS aby nie męczyć się na szukanie tylko od razu kupić...

Witam wie ktos czemu mi wyskakuje blad ze wrong password and username

Ponieważ nie podmieniłeś pliku.

jakiego pliku podmienilem wszystko

Jeżeli zrobiłeś to http://warzemulator.com/forums/showthread.php?53-Download-and-install-the-game-Fast-and-Easy to nie mam pojęcia czemu.

ale jak mam to podmienic war z do emulatora czy emulator do war z

kur.... powie mi ktos czemu to gowno niehce zadzialac zrobilem jak terzeba a ta gra dalej trolluje masakra pisze ze zle haslo i login wtf

@xidro696 Z tego co wiem to robią update czy coś i nie można wbić na swoje konto w tej chwili , rejestracja tez jest zablokowana , ale nie wiem kiedy będzie to dostępne .

no tak ale to pisalo by cos innego a nie ze ja odpalam gre i pisze invalid username and password

japierdole nie mam sil na to gre k**wa mac wszystko robie jak trzeba i ch*j niepomija cd-key ch*j z ta gra to jest fake i tyle

warn_ico.png
Dostajesz 3 warny. Dwa za double post i jeden za wulgaryzmy. - crracked

Trzeba również zauważyć, że WarZ jest wersją ALPHA. Tym, którzy nie rozumieją: Jest ona pełna bugów, błędów itp. Jak narzekacie na to przestańcie grać i tak jak kiedyś powiedział jeden z pracowników, który pracuję nad tą grą, zgłoście się po zwrot pieniędzy i nie wracajcie, bo takich ludzi nie potrzeba...

A czy ktoś wie czy dziś będzie działać WarZ ?