przecież działa cały czas
Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!
no w tej chwili nie wiem czy działa bo nawet ich strona i forum jest zamknięte.
Gdzie jest ta nowa rejestracja ?
rzeczywiście, zwracam honor, przed chwila dostałem CL i już nie mogę się zalogować do gry
@up jak zrobisz wszystko jak jest opisane to rejestrujesz się przez luncher a nie przez stronę
A ktoś już się rejestrował przez luncher ? I ja mam re download zrobić gry i lunchera ?
jak przywrócić typ pliku bo ten hostes mam otwarty w notatniku i nie moge się przez to zalogować
To są niestety uroki prywatnych serwerów i tym podobnych.
O w morde muszę to ściągnąć i sprawdzić !!! Chciałem kupił oficjalnego, ale przetestuję to i sprawdzę czy się kala
jak dla mnie wszystko działa poprawie samemu lipa się gra aż strach mnie ogarną
@up masz rację samemu lipa ale lepiej grać samemu za darmo niż samemu płacąc ;D
@edit. Czemu rano przed szkołą ( ok 8:00 ) normalnie grałem a teraz nawet nie mogę wejść do gry... ?
zalogowałem się i sprawdza mi aktualizacje i jakiś błąd wyskakuje.
bo servery są offline, robią aktualizacje czy coś takiego
Działa już server bo mi wyskakuje że postać jest w innej sesji coś takiego jakieś rady ? dzięki śliczne !
na server wbija sie w minute bo juz malo kto w to gra , z przyczyn oczywistych
Na razie serwer prezentuje się dobrze,jeśli ktoś chętny do wspólnej gry pisać GG:28355660
miło, będzie w co pograć
no ja tez juz pobieram ^^ pisac kto bedzie gral to znajdziemy sie i mozemy razem polazic ^^
dziala tylko ich forum.. a stronka niestety nie
No Fajnie Fajnie Pobrałem ale nie idzie grać pisze żebym Hosta podmienił to tam na samym dole jest
127.0.0.1 localhost czy to takie coś ma być ?
127.0.0.1 localhost
0.0.1 localhost
# 75.115.137.4 api1.thewarinc.com
i n dodatek jak się włącza gra to pisze LOGIN FAILED WRONG USERNAME OR PASSWOR
(POMOCY!!! wpisuje dobre passy i wszystko i nie działa )
No Fajnie Fajnie Pobrałem ale nie idzie grać pisze żebym Hosta podmienił to tam na samym dole jest127.0.0.1 localhost czy to takie coś ma być ?127.0.0.1 localhost 0.0.1 localhost# 75.115.137.4 api1.thewarinc.comi n dodatek jak się włącza gra to pisze LOGIN FAILED WRONG USERNAME OR PASSWOR(POMOCY!!! wpisuje dobre passy i wszystko i nie działa )
mam to samo z tym Login failed wrong username or password prosze szybko o pomoc
ok mi juz dziala.. Upewnij sie ze z tego patcha warz.rar wzuciles do folderu z gra 3 pliki warz.exe, warzlauncher i game.txt
no wrzuciłem i dalej ten sam błąd nie wiem co mam robić
hmm dziwne mi zadzialalo odrazu jak wrzucilem ten plik zrob moze nowe konto.
PS: wie ktos jak kupie zeczy w Marketplace to gdzie je moge znalesc ?