Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

przecież działa cały czas

no w tej chwili nie wiem czy działa bo nawet ich strona i forum jest zamknięte.

Gdzie jest ta nowa rejestracja ?

rzeczywiście, zwracam honor, przed chwila dostałem CL i już nie mogę się zalogować do gry

@up jak zrobisz wszystko jak jest opisane to rejestrujesz się przez luncher a nie przez stronę

A ktoś już się rejestrował przez luncher ? I ja mam re download zrobić gry i lunchera ?

jak przywrócić typ pliku bo ten hostes mam otwarty w notatniku i nie moge się przez to zalogować

To są niestety uroki prywatnych serwerów i tym podobnych.

O w morde :D muszę to ściągnąć i sprawdzić !!! Chciałem kupił oficjalnego, ale przetestuję to i sprawdzę czy się kala ;)

jak dla mnie wszystko działa poprawie samemu lipa się gra aż strach mnie ogarną:P

@up masz rację samemu lipa ale lepiej grać samemu za darmo niż samemu płacąc ;D

@edit. Czemu rano przed szkołą ( ok 8:00 ) normalnie grałem a teraz nawet nie mogę wejść do gry... ?

zalogowałem się i sprawdza mi aktualizacje i jakiś błąd wyskakuje.

bo servery są offline, robią aktualizacje czy coś takiego

Działa już server bo mi wyskakuje że postać jest w innej sesji coś takiego jakieś rady ? dzięki śliczne ! :)

na server wbija sie w minute bo juz malo kto w to gra , z przyczyn oczywistych

Na razie serwer prezentuje się dobrze,jeśli ktoś chętny do wspólnej gry pisać GG:28355660

miło, będzie w co pograć :D

no ja tez juz pobieram ^^ pisac kto bedzie gral to znajdziemy sie i mozemy razem polazic ^^

dziala tylko ich forum.. a stronka niestety nie :(

No Fajnie Fajnie Pobrałem ale nie idzie grać pisze żebym Hosta podmienił to tam na samym dole jest

127.0.0.1 localhost czy to takie coś ma być ?

127.0.0.1 localhost

0.0.1 localhost

# 75.115.137.4 api1.thewarinc.com

i n dodatek jak się włącza gra to pisze LOGIN FAILED WRONG USERNAME OR PASSWOR

(POMOCY!!! wpisuje dobre passy i wszystko i nie działa )

No Fajnie Fajnie Pobrałem ale nie idzie grać pisze żebym Hosta podmienił to tam na samym dole jest127.0.0.1 localhost czy to takie coś ma być ?127.0.0.1 localhost 0.0.1 localhost# 75.115.137.4 api1.thewarinc.comi n dodatek jak się włącza gra to pisze LOGIN FAILED WRONG USERNAME OR PASSWOR(POMOCY!!! wpisuje dobre passy i wszystko i nie działa )

mam to samo z tym Login failed wrong username or password :( prosze szybko o pomoc

ok mi juz dziala.. Upewnij sie ze z tego patcha warz.rar wzuciles do folderu z gra 3 pliki warz.exe, warzlauncher i game.txt

no wrzuciłem i dalej ten sam błąd nie wiem co mam robić :(

hmm dziwne mi zadzialalo odrazu jak wrzucilem ten plik zrob moze nowe konto.

PS: wie ktos jak kupie zeczy w Marketplace to gdzie je moge znalesc ?