Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

@stoprocentf3

Usuń tą kratkę sprzed 75.115.137.4 api1.thewarinc.com

Dobra kto gra? Razem

@Edit

Ludzie dawajcie pisać mi tutaj na PW lub GG>.

A ja gram pod nikiem Dewanso/Devanzo/Devanso :D aktualnie dwie pierwsze postacie nie zyja przez BUGI -,-

Denvazo,zagrasz ze mna ? Jeśli tak to jakis kontakt skype.

wyslalem PW

NUuuuuuuuuuudnooo i strasznie loot slaby itemkow troche malawe mapki >< mozna pobiegac ale nudzi sie szybko :D

NUuuuuuuuuuudnooo i strasznie loot slaby itemkow troche malawe mapki >< mozna pobiegac ale nudzi sie szybko

a cos ty chcial w takiej gierce ? na kazdej drodze znalesc bron itp??

Devanzo ogarnales.?

Lulz wszedł nowy patch i nie moge zaktualizować .

Mam ten sam problem. Podczas aktualizacji wyskakuje błąd.

a cos ty chcial w takiej gierce ? na kazdej drodze znalesc bron itp??

zobacz dayz zobacz to ....w dayz mozesz otwierac budynki szafy etc zombiaki trudpy itemow sa setki nie ma mapy i tak dalej , jest jakis sens zdobywania nowych rzeczy a tu ? zaden

bo moim zdaniem war z jest ustawione bardziej pod kasę, sami twórcy zapowiedzieli, że w is znajdzie się bron palna, więc po co się męczyć i szukać kilka godz jednej zabawki jak można ją od razu kupić w is...dlatego dla mnie war z jest już definitywnie skreślone :)

Mam problem z pobraniem łatki "Failed to download update files,please try again later" (wiem co to oznacza).Mianowicie chodzi mi o to czy wina jest po mojej stronie czy serwer jest offline ?

Dobra post do śmietnika,przed chwilą przeczytałem na ich forum że serwer jest offline bo coś na nim robią.

Mam problem z pobraniem łatki "Failed to download update files,please try again later" (wiem co to oznacza).Mianowicie chodzi mi o to czy wina jest po mojej stronie czy serwer jest offline ?Dobra post do śmietnika,przed chwilą przeczytałem na ich forum że serwer jest offline bo coś na nim robią.

poniewaz trwaja prace na serverze :)

na emulatorze napewno broni palnej nie dodadza do item shopu;]

A ja się poważnie zastanawiam czy warto bawić się w WarZ skoro już w połowie grudnia ma mieć swoja premierę wersja alfa samodzielnej DayZ. DayZ SA ma kosztować ok 15$.

A ja się poważnie zastanawiam czy warto bawić się w WarZ skoro już w połowie grudnia ma mieć swoja premierę wersja alfa samodzielnej DayZ. DayZ SA ma kosztować ok 15$.

warZ masz za free wiec co za problem grac w niego ??

ściągnąłem sobie w arz z stroki tego prywatnego serwa wszystko fajnie itp. ale jak włączam launchera żeby już grać to wyskakuje mi there was problem by downloading cdn server. Ja już ściągnąłem :D

prosze o pomoc

Tak samo miałem wyłączyłem i włączyłem i działa. Teraz mi wgl serwerów nie wyszukuje ;(.

a mi nadal nic ;/

Cierpliwości,wciąż trwają prace na serwerze.Jak zrobią co mieli zrobić to wasze problemy same się naprawią.