mozg sobie przebudz jesli tam jest
Przebudzenie
Wujek, nie hejtuj. Warto takie strony promować, oby dezinformacja nie była w nich zasiana, to będzie dobrze.
A stronka dla mnie jak znalazł Dzięki
Do Przebudzenia, polecam książkę Anthonego de Mello "Przebudzenie".
Tak sobie wchodzę, komentarz wujeczka jak zawsze mnie rozbawił. Przeczytałem komentarz powyżej i zaryłem głową w klawiaturę. Później spojrzałem na nick i jakoś niespecjalnie się zdziwiłem.
Ja pie*, klękajcie narody. Żeby aż tak trololololować, to po prostu majstersztyk!
Hm...
Taki żart odnośnie nicku:
Ryj!
Hahahahahaha. Wiem, suchar.
LOL, czy chociaż przez jeden dzień będzie odpoczynek od śmiesznych tematów?
Było już tak dużo topiców z oświecaniem, że mamy zapas prądu na kilkanaście lat!
Jesteś eko-anarchistą wierzącym w moce nadprzyrodzone, obcych, i osobą szukającą teorii spiskowych?
W obcych nie ma co wierzyć, to się po prostu wie, że istnieją. Poczytajcie o MILAB. Niektórzy mieli bezpośredni kontakt z nimi. Warto poczytać ten dział http://davidicke.pl/...dzenia-f78.html
Zapewne NIGDY nie słyszeliście o Janie Pająku, wybitnym polskim ufologu zajmującym się naukowo uprowadzeniami.
Zgadłeś. Ja nie słyszałem nie tylko o nim, ale także o ŻADNYM ufologu, polskim, czy zagraniczym
BTW ciekawe czy tam temat będzie zamknięty, tak samo jak ten Graby ?
poczytaj o illuminatach, banksterach to cie zgasi jaki jestes glupi i omamiony, przestan ogladac tvn i zacznij sam szukac informacji :*, nara ide cwiczyc telekineze
Typowie pieprzonko typowego fanatyka. "Ja wierze w sriluminatich, więc oni sa, a jak ty nie wierzysz to jesteś głupi, omamiony i oglądasz TVN" Tekst o telekinezie traktuje jako żart.
@Up - To była by bardzo dobra decyzja.
LACZMY SIE WSZYSCY!!! O DZIZAS!!!
tobie przebudze zaraz palka teleskopowa...poczytaj o illuminatach, banksterach to cie zgasi jaki jestes glupi i omamiony, przestan ogladac tvn i zacznij sam szukac informacji :*, nara ide cwiczyc telekineze
hahahahhaha lol gdybys widziac moja mine czytajac ostatnie 3 slowa twojego postu xDDD
dzieki za poprawe humoru
@vampir wedlug nich jesteś prawdziwym wampirem bo masz taki nick
chwileczke, zaraz sie teleportuje w kosmos i zobacze czy UFO to bujda
@edit tak są, ich wlosy są z makaronu, reszta ciala z czekolady, a do tego wnetrznosci zrobione sa z zelkow truskawkowych
ja sam oddychałem w kosmosie za pomoca mojego nowego organu do kumulowania głupoty innych, daja mi energie do zycia, a dzieki wam mam zapasy na 2 lata
w kosmosie nawet wi-fi mi złapało
zaprosili mnie na pniaczek, gdzie spotkałem takze kilku iluminatów i prezenterów TVNu
ogolnie fajnie, ale mowili że maja zamiar zrobić inwazje 23 grudnia, bo wtedy nikt sie nie spodziewa
dowiedziałem się ze ta naprawde kakaowiec jest z kosmosu, a jego owoce mialy dzialac w sposob oglupiajacy dla ludzi, niestety cos im nie pykło a smocze kule jak i Goku kiedys istnialy naprawde
@edit2 o kurde nie te grzybki
W obcych nie ma co wierzyć, to się po prostu wie, że istnieją. Poczytajcie o MILAB. Niektórzy mieli bezpośredni kontakt z nimi. Warto poczytać ten dział http://davidicke.pl/...dzenia-f78.htmlZapewne NIGDY nie słyszeliście o Janie Pająku, wybitnym polskim ufologu zajmującym się naukowo uprowadzeniami.
Iluminaci poddawali nas wieloletniej indoktrynacji.
Albowiem wszczepią nam metalowe płatki w nasze mózgownice i będziemy oświecenie. Ooooo aktywuj siostry
@WujaszekKijakesz
Przejrzałeś mnie, ale z nikim się tym nie podzielisz.
-,..,-
Naprawdę, nie bez powodu wybrałem ten nick.
Przejrzałeś mnie, ale z nikim się tym nie podzielisz.-,..,-Naprawdę, nie bez powodu wybrałem ten nick.
Błagam, przemień mnie o wielki masonie!
Zrobie wszystko!

SIOSTRY DEMBLARIUŻKI ŁONCZMY SIEM
btw. do moda, nie zamykaj tematu, to i tak hydepark
@Chiron
Takie poświęcenie wymaga paktu krwi. Twą krew z żył wyssać muszę, ażeby pakt przypieczętować.
@ChironTakie poświęcenie wymaga paktu krwi. Twą krew z żył wyssać muszę, ażeby pakt przypieczętować.
Prosze mistrzu!

To ty mi wyssałeś cały prąd z gniazdka? Czy to te całe przebudzenie? Rąbani iluminacia kradną prad by zostać oświeconymi i nie życ w ciemnosci
@Chiron
To już się zaczęło.
Oh, jesteś kobietą? Wybacz, w takim wypadku muszę ugryźć się w szyję...
Chociaż nie, to już się zaczęło.
Już za późno.
No to pa!
Next!
@EDIT:
Dlaczego tylko my coś patrzymy, a 8 użytkowników tylko się gapi?
Proszę was, czemu się śmiejecie z rzeczy z którymi nie mieliście żadnej styczności, bo wasz "racjonalny" mózg tak wam mówi? Skąd macie pewność, że wszystko wiecie i macie prawo to wyśmiewać?
Proszę was, czemu się śmiejecie z rzeczy z którymi nie mieliście zadnej styczności, bo wasz "racjonalny" mózg tak wam mówi? Skąd macie pewność, że wszystko wiecie i macie prawo to wyśmiewać?
poczytaj o illuminatach, banksterach to cie zgasi jaki jestes glupi i omamiony, przestan ogladac tvn i zacznij sam szukac informacji :*, nara ide cwiczyc telekineze
Dlatego, ze wlasnie goscie jak z ten z 2 postu to taki ogolnik ludzi wierzący w iluminatów, teorie spiskowe etc.
Jak ktoś wierzy w to, ok, ale niech mnie w swoje imaginacje nie miesza, ani nie przekonuje.
A prawo wysmiewac mamy jak każda inną rzecz. Powiem ci w ten sposób, w teorie spiskowe wierzą ludzie którzy nie czują się zbyt bezpiecznie w społeczenstwie (tzn. pensjonariusze w zakladach psychiatrycznych)
Do tego wierzenie w takie coś nie daje NIC, tylko prowadzi do destruktywche zachowan. To jest tak naprawde ta racjonalna częsc.
A ty miałeś?
Czemu nie umarłeś?!