Przebudzenie

sytuacja naszego kraju jest straszna ale każdy z nas może ją zmienić! Wystarczy, że zadbamy o przebudzenie wystarczającej ilości osób, później to pójdzie jak reakcja łańcuchowa ;-) Jesteś zainteresowany działaniem? Zapraszam na przebudzenie.us.to!

Co?

No że społeczeństwo jest uśpione, ale stroną internetową je obudzimy. I przebudzą się pradawne smoki, magia powróci do naszego świata i razem tworzyć Albion będziemy.

Ooo Facebook przyszedł... ale głupi nick.

Ta..zrobimy z rl mmorpg!!!!!!!

tusk_ziewa.jpg

Ja z pewnością bezpiecznie w społeczeństwie, jak i pod "kolorowym" parasolem rządu się nie czuję. Nie dbają o nasze zdrowie, doją nas z kasy na każdym kroku i wmawiają nam różne głupoty w które musimy wierzyć. Sam się o tym przekonałem osobiście, i dlatego zacząłem się interesować konspiracją. Moje przypuszczenia się sprawdziły, i nie zamierzam zaprzestać mówienia ludziom, że nie jest tak jak to widać na pierwszy rzut oka.

Proszę was, czemu się śmiejecie z rzeczy z którymi nie mieliście żadnej styczności, bo wasz "racjonalny" mózg tak wam mówi? Skąd macie pewność, że wszystko wiecie i macie prawo to wyśmiewać?

Ale ty tez z tym nie miałeś żadnej styczności. A w to wierzysz. I ja się smieje z ciebie, tak jak wy ":wybawieni" smiejecie się z nas, oglądaczy TVN'u i czytaczy wyborczej. A tak serio, jeżeli ktos, tak jak ty, sobie tam się interesuje tym, czyta itp. nie przekonuje nikogo na siłe i tak dalej, to do takiej osoby nic nie mam, i ty chyba właśnie kims takim jesteś, więc git. Ale jak ktoś taki, jak Psiryj na siłę zmusza mnie do tegó (moim zdaniem) gówna, i jeszcze wyzywa "niewierzących" no to chyba ma coś z głową?

Naprawdę sądzisz że Ci na to pozwolimy? Jesteśmy niewidzialną dłonią, nawet internet nas słucha. Zaprzestań herezji.

Ja z pewnością bezpiecznie w społeczeństwie, jak i pod "kolorowym" parasolem rządu się nie czuję. Nie dbają o nasze zdrowie, doją nas z kasy na każdym kroku i wmawiają nam różne głupoty w które musimy wierzyć. Sam się o tym przekonałem osobiście, i dlatego zacząłem się interesować konspiracją. Moje przypuszczenia się sprawdziły, i nie zamierzam zaprzestać mówienia ludziom, że nie jest tak jak to widać na pierwszy rzut oka.

oczywiscie ze jest nie tak jak powinno i kazdy to widzi, tylko zamiast wymyslac sobie latajace potwory spaghetti, po prostu logicznie tlumacza ze to chciwosc,

Naprawdę sądzisz że Ci na to pozwolimy? Jesteśmy niewidzialną dłonią, nawet internet nas słucha. Zaprzestań herezji.

9611184.jpg

Ja z pewnością bezpiecznie w społeczeństwie, jak i pod "kolorowym" parasolem rządu się nie czuję. Nie dbają o nasze zdrowie, doją nas z kasy na każdym kroku i wmawiają nam różne głupoty w które musimy wierzyć.

Racja. Ale wiesz co ci powiem? Za ch*ja bym nie chciał żyć 50 lat temu. Za nic w świecie nie chciał bym się urodzić 100, 200 czy 1000 lat temu. W tych czasach mi jest za***iście, kase mam, nie jakieś super sumy ale mi starcza, robote mam dobrą (chyba, całe 3 miechy na własnym jestem) i tyle. Żasne super służby mi się na chate nie wpierdalają, co w tych czasach jest nie dopomyślenia, ale kilkaset lat temu właśnie było by czymś normalnym. Więc nie szukajcie ludzie dziury w całym, tylko cieszcie się tym czym macie, bo mogliście się urodzić w innych czasach, i dopiero by było ciekawie.

@2up Jak powiedziałem mojej katechetce o Latającym Potworze Spagetti to mi pałę wpisała :(

Racja. Ale wiesz co ci powiem? Za ch*ja bym nie chciał żyć 50 lat temu. Za nic w świecie nie chciał bym się urodzić 100, 200 czy 1000 lat temu. W tych czasach mi jest za***iście, kase mam, nie jakieś super sumy ale mi starcza, robote mam dobrą (chyba, całe 3 miechy na własnym jestem) i tyle. Żasne super służby mi się na chate nie wpierdalają, co w tych czasach jest nie dopomyślenia, ale kilkaset lat temu właśnie było by czymś normalnym. Więc nie szukajcie ludzie dziury w całym, tylko cieszcie się tym czym macie, bo mogliście się urodzić w innych czasach, i dopiero by było ciekawie.

pierdzielisz, jesli nie miałbym byc chłopem to mogłbym żyć nawet i 600 lat temu ;d, chociaz kanalizacja ...

A ja bym chciał żyć w średniowieczu.

aaa! zaraz będą 3 strony!

pierdzielisz, jesli nie miałbym byc chłopem to mogłbym żyć nawet i 600 lat temu ;d, chociaz kanalizacja ...

Eee... Na co czekasz? Sprzedaj chate, kompa, wyjedź sobie gdzieś do afryki, i żyj w jakimś plemieniu, co cie wstrzymuje? Bądź wolnym człowiekiem stary, pier**l system! Ahh tak, nie zrobisz tego. A czemu? Bo jest ci za wygodnie. Więc nie pier**l głupot i jak powiedziałem, ciesz się z tego co masz, bo chyba i tak masz mało problemów, skoro "przejmujesz" się czymś takim.

Wiecie.. Ja popieram część idei anarchistycznych, no ale trzeba przyznać, że niektóre z nich jest po porostu bzdurna.

WIELKI BRAT PATRZY.. trochę w tym prawdy, ale trzeba to umiejętnie mówić, by osoby naokoło nie poczuły się urażone.

Tak - świat jest pod kontrolą paru szaleńców na górze, ale na pewno jest tam też trochę ludzi, którzy myślą nie tylko o swoich korzyściach.

Eee... Na co czekasz? Sprzedaj chate, kompa, wyjedź sobie gdzieś do afryki, i żyj w jakimś plemieniu, co cie wstrzymuje? Bądź wolnym człowiekiem stary, pier**l system! Ahh tak, nie zrobisz tego. A czemu? Bo jest ci za wygodnie. Więc nie pier**l głupot i jak powiedziałem, ciesz się z tego co masz, bo chyba i tak masz mało problemów, skoro "przejmujesz" się czymś takim.

spirder-man-that-post-gave-me-cancer.jpg

umiesz czytac chłopie? :D

to co napisałeś jest tak debilne że nawet nie chce mi sie wyjasniac czemu takie jest

umiesz czytac chłopie? to co napisałeś jest tak debilne że nawet nie chce mi sie wyjasniac czemu takie jest

To akurat było do wszystkich fanatyków, którym tak źle się żyje, i lepiej było by kiedyś ;)

To akurat było do wszystkich fanatyków, którym tak źle się żyje, i lepiej było by kiedyś

ty na serio jestes debilem ;d

niby XXI wiek a ludzie czytac nie potrafia O.o

wytlumacz mi imbecylu co da sprzedanie moich dóbr, wytlumacz mi co ma sredniowiecze do afryki, i co maja zdzialac takie akcje gdy poziom technologiczny jest znacznie wyzszy, to sa czase ktore nie wazne jak odgrywane, nie przyjda z powrotem.

Chociaz doszedłem do wniosku że jedna rzecz z tamtych lat faktycznie została, idioci tacy jak ty :)

A co najlepsze to nawet nie napisałem ze tamte czasy były lepsze, wrecz przeciwnie, byly gorsze. Tamte czasy po prostu wygladaly na bardziej ciekawe, bo nie bylo tak restrykcyjnych zasad jak u nas (dla nie-chlopow)

warn_ico.png
Za obrazę użytkownika. - Kubox
ty na serio jestes debilem ;dniby XXI wiek a ludzie czytac nie potrafia O.o

Widzę, że anonimowość w internecie uderza nie którym do główki za bardzo. I bardzo piękna samokrytyka z którą się w pełni zgadzam, tak, XXI wiek, a pan Kijaszek nadal czytać ze zrozumieniem nie umie :) Tak więc czytaj mój post (ten nad twoim), i zrozum jaki fail popełniłes :)

Po drugim filmiku utwierdzam się w przekonaniu, że z Tobą naprawdę jest coś nie tak...

Jakość bakłażana xD