Przebudzenie

Kuźwa, chciałem zrobić to samo co Ty na drugim filmiku a tylko monitor wyskoczył mi przez okno :x

Tak więc to fake, próbowałem...

A za monitor będziesz mi bulił alimenty!

Ja pi* jaki bakłażan. Jak chcesz pokazać swoją pupokineze, to na wiatraczek daj słoik i wtedy spróbuj swych mocy, bo to wszystko tylko dzięki oddechowi i ciepła dłoni.

Ja pi* jaki bakłażan. Jak chcesz pokazać swoją pupokineze, to na wiatraczek daj słoik i wtedy spróbuj swych mocy, bo to wszystko tylko dzięki oddechowi i ciepła dłoni.

To jest "telekineza" B)

Ciekawe czy fireballami też potrafi miotać :lol: .

Niee, fireballa nie ma, poszedł w inne drzewko umiejętności i ma frostbolta B)

Zapewne w wychodzenie z ciała (OBE) też nie wierzycie? W Virginii, w Ameryce Północnej jest Instytut Monroe'a, w którym uczą takich rzeczy. Robert A. Monroe opatentował dźwięki Hemi-Sync (Hemispheric Synchronisation) które pomagają wejść w ten stan. Instytut ten ma filie na całym świecie, ale w Polsce jeszcze nie. Rozumiem, że OBE jest bardzo wyśmiewane, i ludzie zabraniają, bo może prowadzić do "opętania". Jednak jest to nieoficjalnie potwierdzone, że to w rzeczywistości opuszczamy ciało świadomością, i nie jest to sen świadomy.

za to spiskowanie wydaje mi sie ze niedlugo wszyscy "popelnicie samobojstwo"

za to spiskowanie wydaje mi sie ze niedlugo wszyscy "popelnicie samobojstwo"

Ja już chciałem "popełnić samobójstwo" ale nie zastano mnie w domu

Uwaga, bo przemawiam (wróciłem po tygodniowym wypadzie ;))! Przeczytajcie posty i spójrzcie na to:

Jakoś dziwnie podobnie wyglada wg mnie :P.

A tak serio, to wierzcie w co tam se chcecie, ale po co wam te kłótnie? I tak prawdy o takich rzeczach się nie dowiesz, więc lepiej zakończyć to wymądrzanie się. Koniec.

Żaden koniec. To dopiero początek.

Kto idzie w las na Mass Zabójstwo 3 z lepszym końcem niż Mass Effect 3?

Zapewne w wychodzenie z ciała (OBE) też nie wierzycie? W Virginii, w Ameryce Północnej jest Instytut Monroe'a, w którym uczą takich rzeczy. Robert A. Monroe opatentował dźwięki Hemi-Sync (Hemispheric Synchronisation) które pomagają wejść w ten stan. Instytut ten ma filie na całym świecie, ale w Polsce jeszcze nie. Rozumiem, że OBE jest bardzo wyśmiewane, i ludzie zabraniają, bo może prowadzić do "opętania". Jednak jest to nieoficjalnie potwierdzone, że to w rzeczywistości opuszczamy ciało świadomością, i nie jest to sen świadomy.

W Stanach można wszystko opatentować.

wpadnij do mnie do domu to ci pokaze ze to nie fake, cieplota ciala ahahahahah, oddech ahaha leze i kwicze..

Ty wez lepiej uważaj, bo ci Masoni masowe samobójstwo zrobią na chacie.

Telekineza, wyjście z ciała, czego to ludzie nie wymyślą...

Telekineza, wyjście z ciała, czego to ludzie nie wymyślą...

to istnieje... ale problem twoj jest taki ze jestes zbyt otepiony zeby to zrozumiec, przyklad: starozytne cywilizacje ( egipt, chiny, ), inkowie, majowie i wiele innych o ktorych nam nie mowiiono piramidy budowali w tym samym ukladzie, ich bog pochodzi z tej samej gwiazdy, geometrie maja ta sama, ale co to ma do magii? ano to ze wszystko jest w naszym umysle mozemy doslownie wszystko tylko trzeba to wycwiczyc ( od malego najlepiej ) wszystko polega na energii zyciowej zwana orgonem, chi, ki, prana ( to ta sama energia ) istnieje!

drugie jest cala masa badan naukowych i filmow gdzie potwierdzaja takich umiejetnosci jak piromantyzm ( wladanie ogniem ) , telekineza/psychokineza ( poruszanie przedmiotami ), telepatia ( kontakt myslowy ), jasnowidzenie ( widzenie przyszlosci i przeszlosci ), poczytajcie troche o oobe o zyciu po smierci o reinkarnacji o dzieciach indygo, to nie sa 'nadludzkie' zdolnosci KAZDY je ma i KAZDY moze sie ich nauczyc, skad wiem? ano po swoim doswiadczeniu :*. gdyby mi nie wychodzilo to czy bylby sens przekonywania was bomblomozdzy o istnieniu tego wszystkiego? raczej nie, ale wiem co widze, wiem co czuje i wiem co zbadalem i sie dowiedzialem wiec dziele sie z wami ta wiedza, taka mala informacja na przyszlosc teraz jesienia ma byc wielki kryzys gospodarczy, strefa euro upada, sanepid w polsce ma miec nieograniczona wladze, szczepionki maja byc OBOWIAZKOWE, sprawa z sanepidem i szczepionkami zostala zalatwiona w sejmie podczas euro haha dalej sie jarajcie tymi gownami pozdrowienia dla myslacych, a dla niemyslacych OBUDZCIE SIE bo bedzie za pozno

I teraz to będzie zagadka forumowa - czy ten idiota na prawdę wierzy w to co pisze, czy to po prostu trolling na leverze grand master?

video_crashed_ufo_prank_really_funny_1310713245.jpg

ALIENS LIVE AMONG US!

chcesz moge zainstalowac skajpa i tobie udowodnic live ze to nie fake :*, ewentualnie live streamidiota to ty jestes bo podwazasz moje doswiadczenie osiolku

http://twitch.pl/

Zapraszam. Rób konto, pisz kiedy robisz lajwa.

Ja też chce na lajwie to zobaczyć.

durp12_128191005.png

Laaaaaaaajjjwww? Też chcę zobaczyć!

@up ogarnij te "imaże"

kto chce zobaczyć jak władam powietrzem?

powiem wam że pewnie tez to potraficie, a najsilniej po fasolce xDDDDDDD

@psiryj a wywoływanie deszczu też wierzysz? wiesz, mi jak brakuje wody do kąpieli to zawsze robie ugabuga, a potem sasiedzi mnie hejtują :(