http://twitch.pl/Zapraszam. Rób konto, pisz kiedy robisz lajwa.
ta strona nie dziala jak na razie walcze z livestreamem, jutro moge wam pokazac wszystko, godzina 21:00 co wy na to?
http://twitch.pl/Zapraszam. Rób konto, pisz kiedy robisz lajwa.
ta strona nie dziala jak na razie walcze z livestreamem, jutro moge wam pokazac wszystko, godzina 21:00 co wy na to?
Ale panowie...po co zaraz takie słowa. Ktoś założył "inny" temat i już kłótnie. A "imaży" nie ogarnę, od dzis potrafię nimi władać i każę im robić co mi się chce .
aww, bede musial skrecic sobie kamerke internetowa bo mam w laptopie : o, chyba ze jakos to wymysle XD
do zobaczenia jutro o 21
czemu nie przywołasz kamerki? postaw kilka kamieni polaczonych patykami w heksagram, skrusz kamienie telekineza, polecą iskry, powietrze wraz z patykami sie zapali na kilka sekund. gdy plomienie opadna znajdziesz tam kamerke
ale ze mnie czarodziej, po twojej randze na forum widze ze jestes adeptem dopiero i takich zakazanych technik nie znasz
po twoich postach stwierdzam ze jestes zwyklym psem skrzyzowanym z trollem, idz w cholere ty przyglupie
jutro o 21:00 stream
hahahahah xd, zapewne nie wychodzisz z domu bo zawsze polewa z ciebie taka leci i z nudow wymysliles sobie telekineze xD'
@edit dobra ide medytować pod wodospadem z Yodą, ma mnie wtajemniczyc w moce zakonu Jedi. bb
Proszę administrację o nie zamykanie tego tematu do jutra, jestem ciekaw czy zrobi tego streama xD
chiron, zrobie tego streama, ale pewnie i tak nie uwierzycie bo powiecie, nie widac mordy! wiec dmucha! ale cos wymysle zeby bylo widac calosc i nie smiejcie sie z moich umiejetnosci bo cwicze to od 2tyg, jeden uczy sie szybciej drugi wolniej
OOBE , Sny , telekineza , przebudzenie i wszystkie tego typu rzeczy opieraja sie o ' niewidzialna energie ' . nie zobaczysz jej golym okiem , nie zobaczysz jej w ogole , osobiscie jestem pewien ,ze ona istnieje . Rzekomo teraz do ziemi docieraja wieksze dawki tej energi zeby moglo nastapic tzw " przebudzenie " a jego punkt kulminacyjny ma nastapic 21 grudnia 2012 roku , kiedy to niby nastapi " globalne przebudzenie duchowe ludzkosci "
Nie warto tego traktowac jako swoja religie , czy jakikolwiek pewnik z zyciu , jest to poprostu indoktrynacja , bardzo potezna indoktrynacja . Pierwszy kontakt z tego typu rzeczami mialem okolo 3 lat temu . Chłanolem wiedze tak szybko , doslownie wszystko , wierzylem w kazda teorie spiskowa i w kazdy cud ktory mial nastapic .
Po tym wszystkim nauczylem sie ,ze nie warto tego wszystkiego traktowac jako pewnik . Mozna te rzeczy potraktowac jako ciekawostke , w razie czego gdyby takie duchowe przebudzenie mialo faktycznie nastapic , wydaje mi sie ze bylbym gotowy " wejsc na wyzszy poziom swiadomosci "
Ostatnia wiecej dowiadywalem sie raczej o " ciemnej stronie mocy " ... Podobno tylko Jezus Chrystus moze Nam zapewnic zycie wieczne , a reinkarnacja i tego typu sprawy to okultyzm ktory jest narzedziem szatana ktore ma na celu oddalic Nas od Boga ..
Zauwazcie , mowie tu do kazdej osoby ktora jest jakos w tym temacie bardziej zaglebiona , jak bardzo chłoniecie wiedze na ten temat i jak wszystko traktujecie jako pewnik . Jakie to wspaniale uczucie wiedziec o tym , fascynowac sie tym ... ale co jezeli to nie jest ?? Poprzez takie praktyki otwieracie sie na te " niewidzialna energie " .
Co jezeli ta cala energia to cos odrebnego we wszechswiecie i ma wlasna swiadomosc , tak jak ja czy Ty ?? Energia ktora sama mysli i prowadzi dzialania , a co najlepsze jest niewidoczna !! Taki majstersztyk wszechswiata ..
Co jednak jezeli te wszystkie dobre rzeczy telekineza , oobe , prawo przyciagania itp to tylko dobra przykrywka do autodestrukcji ?
Z drugiej strony co jezeli ta energia faktycznie jest dobra i szykuje sie przed Nami cos naprawde wspaniale , co zapowiedzieli majowie ? Pamietajmy ,ze 21 grudnia 2012 konczy sie cykl kalendarza majow , a na ziemi maja zajsc jakies zmiany .
W najgorszym wypadku majowie , aztekowie i inni byli kontrolowani przez te " swiadoma energie " nie zdajac sobie z tego sprawy ze nie jest ona dobra .
Naprawde tego jest tyle , ze nie dowiemy sie jak jest poki nie umrzemy , a Nasi forumowi " spece od przebudzenia " sa na etapie fascynacji , indoktrynacji i prania mozgu , takze jeszcze wiele przed Wami zanim dojdziecie do takiego poziomu swiadomosci ktory nazywa sie ...
" zdrowy sceptyzm "
@up ale zauwaz ze Jezus tez leczyl ta 'boska' energia my tez mamy taka mozliwosc, wszystko zalezy od intencji i inwencji tworczej uzytkownika, ja nie mam na celu prowadzenia i szerzenia sla lecz wykorzystania tej energii dla siebie, nauki magii ( hermetyzm ) oraz dotyku kwantowego ( leczenie dotykiem jak i na odleglosc )
Co jednak jezeli te cale dotyki kwantowe i cudowne uzdrawianie to tylko narzedzie w rekach szatana ? lub tez tej swiadomej energi ktora wcale nie musi byc dobra ??
Jest juz polowa roku ja nie zauwazam zadnych zmian , pozatym ze przestalem sie fascynowac tym tematem . Nie mam snow Full HD 3d , a przeciez podobno coraz wiecej tej energi dociera na ziemie . Ciekaw jestem co sie wydarzy na koniec tego roku , wtedy bede snul swoje przemyslenia dalej
Poruszajcie te swoje teorie spiskowe oraz "moce" lecz religii do tego nie mieszajcie bo zaczną się ogromne spory..
Co jednak jezeli te cale dotyki kwantowe i cudowne uzdrawianie to tylko narzedzie w rekach szatana ? lub tez tej swiadomej energi ktora wcale nie musi byc dobra ??Jest juz polowa roku ja nie zauwazam zadnych zmian , pozatym ze przestalem sie fascynowac tym tematem . Nie mam snow Full HD 3d , a przeciez podobno coraz wiecej tej energi dociera na ziemie . Ciekaw jestem co sie wydarzy na koniec tego roku , wtedy bede snul swoje przemyslenia dalej
Jak to co się wydarzy pod koniec tego roku - koniec świata będzie ! ! !
A tak na serio, to ciekawi mnie ten stream dzisiaj o 21:00. Sam w to wszystko nie wierzę i wam też to polecam, napalicie się na "telekinezę i leczenie dotykiem", a później się rozczarujecie, bo gówno z tego wyjdzie.
Ps. poruszanie malutkim kawałkiem papieru to dla mnie żadna telekineza, telekinezą mógłbyś nazwać jakbyś np. pilota podnosił albo kubek z kawą.
Ja tu nie chce nikogo obrażać, ale zaraz pierdzielne ze śmiechu.Ogarnijcie się.
@Psiryj pokaż na lajwie jak mocą yody podnosisz telefon, bo jakoś nie chce mi się wierzyć w te twoje moce.Weź znajdź sobie dobrego psychologa bo widzę, że za dużo filmów się naoglądałeś.
Jak to co się wydarzy pod koniec tego roku - koniec świata będzie ! ! !A tak na serio, to ciekawi mnie ten stream dzisiaj o 21:00. Sam w to wszystko nie wierzę i wam też to polecam, napalicie się na "telekinezę i leczenie dotykiem", a później się rozczarujecie, bo gówno z tego wyjdzie.Ps. poruszanie malutkim kawałkiem papieru to dla mnie żadna telekineza, telekinezą mógłbyś nazwać jakbyś np. pilota podnosił albo kubek z kawą.
pisalem kurde ze cwicze od 2tyg... z telekineza piromantyzmem i innymi jest jak z pilka nozna czy koszykowka, najlatwiej i najlepiej uczyc sie od malego
Ja tu nie chce nikogo obrażać, ale zaraz pierdzielne ze śmiechu.Ogarnijcie się.@Psiryj pokaż na lajwie jak mocą yody podnosisz telefon, bo jakoś nie chce mi się wierzyć w te twoje moce.Weź znajdź sobie dobrego psychologa bo widzę, że za dużo filmów się naoglądałeś.
psychologa tobie powinni zalatwic... ja wiem co jest mozliwe a co nie
a tutaj do wszystkich niedowiarkow, skad macie pewnosc ze to nie dziala? SKAD pokazcie mi jakis dowod i sensowne argumenty ze to nie istnieje, powiedzcie mi jeszcze ze nie istnieja napedy antygrawitacyjne i urzadzenia free energy to okazecie sie jeszcze wiekszymi arogantami
co do teorii spiskowych to sa one prawdziwe, skad ta pewnosc? ano zakon illuminatow istnial i istnieje ( powstal zaraz po upadku templariuszy a to oni wymyslili system bankowy, po ich upadku caly dobrobytek finasowy ( zloto, diamenty ) zniknely. grupa bilderbeg ( banksterzy, illuminaci ) jak wchodzil dolar bylo na nim napisane ze jest wymienny na zloto i ludzie MUSIELI to robic bo byl przymus ( tak jak teraz bedzie ze szczepionkami )
@psiryj
Przysięgam Ci, że jeśli nałożysz na ten twój wiatraczek słój i dalej będziesz mógł nim poruszyć, przestanę tu trolować, przeproszę Cię i sobie odpuszczę temat.
@up ja cwicze od 2tyg, jak naucze sie bardziej panowac nad tym to zrobie kolejnego streama z podnoszeniem przedmiotow, znam typa ktory podnosi przedmioty do swojej wagi, siedzi w magii i telekinezie od 13 lat :]
swoja droga chcecie pocwiczcie sami, ale jest jeden problem po pierwsze wiara w to ( bez tego nie zadziala, podswiadomosc o to zadba ), koncentracja a pozniej wystarczy myslec i wizualizowac sobie jak sie porusza, najlatwiej jest zaczac od psiwheel lub nitce powieszonej ( im lzejsze na poczatek tym lepiej )
Ale ja nie chcę żadnego podnoszenia przedmiotów. Chcę tylko słój na wiatraku, żeby ciepło dłoni i twój oddech nie poruszały wiatrakiem.
Co to tej energii, to sądzę, że nie jest ona ani dobra, ani zła tak jak woda czy ogień. Zależy w jakich celach się ją wykorzysta.
Uważam, że wszystko w naszym świecie jest możliwe, więc przestałem cokolwiek negować, a uważać za przypuszczalnie możliwe. Sądzę, ze za mało wiemy na takie tematy "z kosmosu". Jesteśmy na razie ograniczeni do własnej Ziemi i obszarów wokół niej. Jest to nic w porównaniu co na prawdę istnieje w dalekich odmętach wszechświata.
Co to tej energii, to sądzę, że nie jest ona ani dobra, ani zła tak jak woda czy ogień. Zależy w jakich celach się ją wykorzysta.Uważam, że wszystko w naszym świecie jest możliwe, więc przestałem cokolwiek negować, a uważać za przypuszczalnie możliwe. Sądzę, ze za mało wiemy na takie tematy "z kosmosu". Jesteśmy na razie ograniczeni do własnej Ziemi i obszarów wokół niej. Jest to nic w porównaniu co na prawdę istnieje w dalekich odmętach wszechświata.
problem w tym ze wiemy bardzo duzo lecz rzady nam o tym nie mowia, liczne obserwacje UFO ich katastrofy, to sa fakty, do tego projekty pojazdow antygrawitacyjnych hitlera za czasow II WS, po wojnie wszystko przechwycili rosjanie i amerykanie... sek w tym ze i tak dostajemy cala mase informacji ( kregi w zbozu ), kiedys ludzie wyslali radiowo pewien schemat i po kilku latach dostali odpowiedz w formie kregu w zbozu!