Mój Adamantowy topór demona +12 oraz set ciemności +13 są w gotowości!
Przygotowania do wojny z Iranem trwają
Ja się zgłaszam na zwiadowcę
Szkoda tylko, że nie mamy jeszcze takiej technologii jak w Ghost Recon: Future Soldier, to by dopiero było
Ja będę tankiem jak coś, przydało by się z dwóch porządnych DPS'ów jeszcze. Zresztą, jaka znowu wojna? Toż to operacja pokojowa.
Hah się śmiejcie, jak będzie 3. WŚ to ziemia będzie wyglądała jak Tuchanka w Mass Efect -.- tylko że same karaluch przetrwają. Ach ta polityka... No, jak wiadomo wojna przynosi zawsze jakiś postęp, i miejmy nadzieję że KTOŚ będzie mógł to wykorzystać w PRZYSZŁOŚCI.
I w takim momencie się cieszę że jestem polakiem bo Polska ma najmniej do powiedzenia czyli nie mamy się czym przejmować.
Ale Tusk zrobi co "hamerykańce" będą kazać... A niby prezydent ma zwierzchnicza władzę nad wojskiem, więc wierzmy w Komorowskiego.
Cały Bliski Wschód + Koreę kim dzonga wielkiego - wybić do piątego pokolenia, hamerykańców odizolować od świata i byłby spokój. Żadnych wojen, kryzysów. No ew. narzekaliby na bidę w afryce, ale to pikuś, bo oni nie mają atomu...EDIT: A plan jest taki: hamerykańce atakują bliski wchód, koreańce pokazują swoją moc i atakują hamerykańców. Hamerykańce wygrywają, a Europa wrzuca pakt taki jak poleciał do Niemiec po II WŚ. Spokój
Amerykanów niestety nie można wyizolować, bo 90% banków europejskich wykupiło od banków amerykańskich prawo do ściągania długów z ich (banków US) klientów. Europa sama się pogrążyła, zwiększając swoją zależność od tak idiotycznego i nastawionego na wyzysk kraju, jakim są stany zjednoczone (celowo piszę z małej, bo nie trafię tego kraju i jego mieszkańców).
Miejmy nadzieję, że ten kraj sam upadnie, a Talibowie niech się sami tłuką (nie wspominając o innych Arabach - z wielkiej litery za kebaby ).
Miejmy nadzieję, że ten kraj sam upadnie, a Talibowie niech się sami tłuką (nie wspominając o innych Arabach - z wielkiej litery za kebaby ).
A co Wy macie do Talibów i Arabów? Niech sobie żyją własnym życiem. Gadacie tak na tych amerykańców a sami byście chętnie wojnę z nimi zaczęli.
Amerykanów niestety nie można wyizolować, bo 90% banków europejskich wykupiło od banków amerykańskich prawo do ściągania długów z ich (banków US) klientów. Europa sama się pogrążyła, zwiększając swoją zależność od tak idiotycznego i nastawionego na wyzysk kraju, jakim są stany zjednoczone (celowo piszę z małej, bo nie trafię tego kraju i jego mieszkańców).
True.
A jeżeli chodzi o amerykańców to na pewno nie użyją atomu, bo to niczego nie wniesie. Ruscy są nieobliczalni, ale też śmiem wątpić w takie intencje (gdziekolwiek by zdetonowali i tak by miało na nich pośredni wpływ). Poza tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Car_Bomba więc dziś gdyby wzięli dupsko w obroty to po jednym BOOM ziemia by przestała istnieć.
"Jako środek przenoszenia zastosowano największy w tym czasie bombowiec strategiczny Tu-95. Ze względu na gabaryty ładunku samolot musiał zostać specjalnie przystosowany do podwieszenia ładunku. Car Bomba została zrzucona z wysokości 10500 m na specjalnym nylonowym spadochronie (ważącym niemal 800 kg), detonacja nastąpiła na wysokości 4000 m. Kula ognista miała promień około 4000 m i niemal dosięgnęła powierzchni ziemi. Pomimo zmniejszenia mocy bomby, część skalistych wysepek – w pobliżu których dokonano detonacji – wyparowała, a sam wybuch był odczuwalny nawet na Alasce. O sile wybuchu świadczy fakt, iż fala sejsmiczna wywołana nim (rejestrowana przez sejsmografy) okrążyła Ziemię trzy razy oraz to, że był on widoczny z odległości prawie 900 km. Promieniowanie cieplne było w stanie spowodować oparzenia trzeciego stopnia w odległości 100 km od miejsca eksplozji. Grzyb atomowy miał około 60 km wysokości i 30-40 km średnicy." - fragment dla przeciętnego zjadacza chleba.
Teraz spadam, bo muszę lvl bić i set robić!
Przynajmiej cos robia i w ich kraju mozna godnie zyc;] A polska? Nie dosc , ze traci na tych wojnach to dalej zyjemy w biedzie i nedzy:).Nie mam pojecia co wam tak to USA przeszkadza. Pewnie wolelibyscie , zeby jakis terrorysta zabil wam pol rodziny bo amerykanie nie zabili go. No tak polska mentalnosc po fakcie. ZADEN POLSKI ZONIERZ NIE JEDZIE NA MISJE ZMUSZONY!!!!!! TO TYLKO I WYLACZNIE JEGO WOLA , ale wiekszosc z was pewnie nawet tego nie wie;] Jedziesz to sie liczysz z tym ,ze cie zabija i tyle nie rozumiem placzu i jakis krzywych min. To tak jakby zabronic komus czego macie chore myslenie. I po co w ogole wchodzicie na tematy jakis bankow nie wiadomo czego jak wiecie tylko to z innych "promujacych" strona jaka to ameryka jest zla wykreowanych wlasnie przez takich ludzi;] Albo zielony czy tam jakies peace...Jak ktos chce miec PEACE to dopiero po smierci haha:) I zakonczcie ta denna rozmowe co by bylo gdyby bylo i jak by bylo;] Bedzie co bedzie i tego nie zmienicie;) Za nauke sie wezcie i zadania .
Dwarfar@ A smokow czasem tam jeszcze gdzies nie bylo:>?
Chciałem maznąć jakiegoś długiego posta, ale właściwie napisze tylko, że zgadzam się w 100% z Bladkiem. Pis, bro. Pytałes się, co im przeszkadza Ameryka. Odpowiedz jest bardzo prosta - Tam jest kasa, w Polsce nie ma. Polacy z defaulta nie lubią, jak ktoś ma kase, i tyle. Jeżeli Ameryka chce się tłuc, niech się tłucze. Jak Polscy żołnierze chcą im pomagać - prosze bardzo. Gdyby nie dostawali sowitej zapłaty, nie lecieli by.
Godnie żyć w USA? Po pierwsze, to propaganda, po drugie, to już niedługo. ; )
Godnie żyć w USA? Po pierwsze, to propaganda, po drugie, to już niedługo. ; )
Oj , dziwne wszedzie trombia , ze USA wychodzi z "kryzyzu" , ktorego nawet u nich nie bylo .
A godnie , zyc mozna w 80% krajow EU Szkoda , ze nalezymy do tych 20%.
A godnie , zyc mozna w 80% krajow EU Szkoda , ze nalezymy do tych 20%.
Z tym się akurat nie zgodze. Da się godnie zyć, tylko po prostu trzeba się na czymś znać, mieć na siebie jakiś pomysł, ale i tak wiekszość osób, woli siedzieć z d*pą w domu, i narzekać, jak to w tej Polsce jest źle, zamiast zrobić coś ze swoim nędznym życiem. Kit z tym, że taki Kowalski nie skończył nawet szkoły średniej, to nie jego wina, tylko tego bandyty Tuska, przeciez to logiczne... Wku***ają mnie pasożyty żyjące z zasiłku.
Z tym się akurat nie zgodze. Da się godnie zyć, tylko po prostu trzeba się na czymś znać, mieć na siebie jakiś pomysł, ale i tak wiekszość osób, woli siedzieć z d*pą w domu, i narzekać, jak to w tej Polsce jest źle, zamiast zrobić coś ze swoim nędznym życiem. Kit z tym, że taki Kowalski nie skończył nawet szkoły średniej, to nie jego wina, tylko tego bandyty Tuska, przeciez to logiczne... Wku***ają mnie pasożyty żyjące z zasiłku.
Ta? Szkoda tylko, że wielu moich znajomych, którzy pokończyli technika, licea, ba, nawet studia nie mogą znaleźć pracy, bo wszędzie chcą kogoś z doświadczeniem, jakimś stażem, a takich ludzi nie ma. Pracodawcy szukają ludzi, których po prostu nie ma, a ktoś nowy nawet nie ma jak zdobyć tego doświadczenia. Takich pasożytów jest naprawdę mało, nie zdajesz sobie po prostu sprawy jak to jest później. Bez znajomości nie da się znaleźć u nas pracy, ktoś musi Cię wciągnąć na dane stanowisko, wtedy się wybijesz. Albo zwyczajnie mieć farta, bądź niezłe cycki/tyłek.
Mówisz, że wkurzają Cie takie pasożyty żyjące z zasiłku, a Ty coś robisz? Czy tylko piszesz, że Cię wkurzają a sam też siedzisz przed kompem?
Ooo... i od wojny do gospodarki.
I tu nasuwa się pytanie: czy walczyć o swoje z bandytami, czy żyć (a może wegetować) w spokoju, mając ich w... (tu sobie sami dopowiecie).
Ooo... i od wojny do gospodarki. I tu nasuwa się pytanie: czy walczyć o swoje z bandytami, czy żyć (a może wegetować) w spokoju, mając ich w... (tu sobie sami dopowiecie).
Typowi Polacy, każda rozmowa prędzej czy później sprowadza się do "mówieniu o pieniądzach" i jaki to "jestem biedny" i "chory".
@Inyenn - Temat gospodarki to już temat pieniędzy. Nie wiem o co Ci chodzi Oo.
Typowi Polacy, każda rozmowa prędzej czy później sprowadza się do "mówieniu o pieniądzach" i jaki to "jestem biedny" i "chory".
Widać jak czytasz posty, najlepiej wpaść, powiedzieć co wiedzieć i mieć wywalone, nie? Nie było żadnej mowy o tym co napisałeś.
Hah lepiej nie używać zwrotu "typowi Polacy" bo takich owych nie ma
Ciasteczkowy, ja ci powiem, że zawsze i wszystko sprowadza się do 2 rzeczy. Więc unikanie tego tematu jest nieuniknione xD