Przyszłość gw 2, nadchodzą lepsze czasy?

Ale np. takie gvg to przecież nie jest poroniony pomysł...dodać do tego zamki gildi ataki,napady ...

Są areny pvp? w Guild Wars 1 coś takiego istnieje. Jeśli tutaj tego nie ma to dziwne.

Canaton w gw2 też sa Areny podobne do gw1, z tym że troche inaczej tam wygląda pvp niż w jedynce ;d

Mam nadzieję, że jak pozbędą się cullingu, to już nie będzie takich ścin.......

Właśnie jak pozbędą się cullingu, będą gorsze ściny według mnie :P. Wystarczy spojrzeć na WvWvW, w sm jak wejdą 3 servery to ścinki są większe niż jak był culling, tak samo teraz na jormagu. Raczej powinieneś mieć nadzieję, żeby poprawili optymalizację ^^.

Ciekawe czy coś ciekawego szykują w update :). Wypisanych dużo rzeczy w sumie nie ma.

@Barosz

Jeśli już zrobią GvG, to będzie takie jak z GW1. Zatwierdzasz gildię, wyszukuje ci inną gildię - walczysz. Nie będzie żadnego GvG jak w TERA czy jak w AoC.

@blaumro

Są. Jest PvP Browser, czyli takie hot-joiny do farmienia glory i dla nubków-thiefów i dla klas z buildem dla zerga, żeby im e-penisy rosły, bo mają po 300punktów przy spamowaniu AoE.

Są też turnieje dla drużyn i solo (czyli Random Arena z GW1). Te ostatnie dopiero dodano, bo mimo że wcześniej też to było, to po zapisaniu się do turnieju, nawet solo, można było trafić na przeciwnika ze zorganizowaną drużyną. To tyle. Wciąż jest tylko jeden tryb - conquest. Czyli zajmij punkt i utrzymaj.

@Xirion

Właśnie tego się najbardziej obawiam :C

A co do nowego update'a, za dużo wypisanych rzeczy nie ma, bo w przeciwieństwie do wcześniejszych, ten będzie opierał się przede wszystkim na fabule.

Być może nie powinienem, ale wrzucam link wejdźcie na niego przeczytajcie i skomentujcie tutaj.

http://guildwars2.com.pl/patrzac-w-przyszlosc-guild-wars-2-w-roku-2013-cz-1/

Myślicie, że w końcu coś ruszy z end-game ? Ja pokrywam nadzieje w to, że gw2 na tyle się rozwinie aż będzie tak chwalony jak poprzednik czyli gw1 i skończą się hejtowania i nie nie jestem fanboyem :) Szkoda tylko, że takie zmiany rozgrywce oficjalnie zapowiedziane po roku a właściwie po 11 miesiącach jednak chyba lepszy rydz niż nic prawda?

A jak wygląda Wasze zdanie ? Zapraszam do komentowania.