Pytanie : ban za?

witam , jestem odurzony zachowaniem 1 z modów...

albo chciał zaszpamować albo nie wiem bo wbiając po 2 dniach na forum zobaczyłem że mam bana na 4 dni...

zobaczyłem za co....Napisał że offtop

specjalnie użyłem ctrl + shift + del by zobaczyć czy rzeczywiście i powiem 1....To była normalna odpowiedź , znajdę temat to pokażę i nick jak uda mi się znaleść to też podam...BO TO MNIE WKURZYŁO....I to ostro...

Mi też biją warny , pisze posta na temat. Nagle jutro ban na 5 dni ...

Konkrety jakieś posty tematy...inaczej to będzie znowu rzucanie oskarżeniami bez dowodów..bezsens

witam , jestem odurzony zachowaniem 1 z modów...albo chciał zaszpamować albo nie wiem bo wbiając po 2 dniach na forum zobaczyłem że mam bana na 4 dni...zobaczyłem za co....Napisał że offtopspecjalnie użyłem ctrl + shift + del by zobaczyć czy rzeczywiście i powiem 1....To była normalna odpowiedź , znajdę temat to pokażę i nick jak uda mi się znaleść to też podam...BO TO MNIE WKURZYŁO....I to ostro...

Wejdź na swój profil->ostrzeżenia i w szczegółach ( o ile ci się poszczęści) to będziesz miał, w którym temacie i który post.

Niestety ja na 6 ostrzeżeń, 5 mam "za Inne w Nieznany"

Niestety ja na 6 ostrzeżeń, 5 mam "za Inne w Nieznany"

"Władze" mówiły że to związane z przeniesieniem forum ze starego na nowe, więc jego to dotyczyć nie będzie.

Poza tym - konkrety prosim, bo tak to też sobie mogę pogadać.

Poza tym - konkrety prosim, bo tak to też sobie mogę pogadać.

Biorąc pod uwagę jakość posta tego kolesia, to DZZ mu pewnie nasypał warnów za ortografie.

witam , jestem odurzony zachowaniem 1 z modów...

Odurzony?A matka wie że ćpiesz?

warn_ico.png
Warn za offtop. -Revo

Gdybyście się zachowywali normalnie to nie mielibyście żadnego warna. Jestem tu o 2010 roku i ani razu warna nie dostałem. Chyba świadczy to o czymś.

Ja mam też 2 warny za "Inne" w "Nieznany". Ale to pewnie za te k**wy co latały bo słynę z impulsywności.

@kristal

O dobrej pracy językiem ;D

@topic

A tak poważnie, warn'y prawie zawsze są zasłużone, zdarzają się pojedyncze przypadki, ale na prawdę rzadko, czekamy na dowody ;]

Moderatorzy nie daja warna czy bana za nic.Przetestowałem to bardzo dokładnie w ostatnim czasie zgłaszając najmniejsze przewinienia.Tutaj ukłon w strone Dzz i Revo:D

Jeżeli chodzi Ci o mojego warna, co dopisałem "offtop", to Ci się należał. Post został napisany TUTAJ. Ludzie zakładają gildie, jest napisane do kogo zgłaszać się w grze, fajnie wszystko ok, a Ty na końcu wyskakujesz z pytaniem: To już jest Allods PL?

Gdy ktoś ma już 10 warnów konto zostaje zawieszone na 10dni, innej opcji nie ma, ani nie da się tego zmienić.

A poza tym zły dział, więc temat przenoszę.

Ja zgłaszałem dużo warnów na prwno slusznych i nie wiem czy którys został rozpatrzony

Na 100 % każdy.

Ale rozpatrzony nie został żaden.

Podaj przyklad.

http://mmorpg.org.pl...794#entry226794

to tak :

spytałem się : to już jest allods PL , bo byłem na wakacjach i o tym nie wiedziałem , a mod dał mi bana właśnie za offtop.

Powiem tyle : Offtop jest to coś bez sensu czyli ktoś dla przykładu pisze temat a ktoś mi daje komentarz "chlebek".

WIĘC NAUCZ SIĘ POJĘCIA OFFTOP !!!!!!!!!!!!

po 2 zapytałem się w tym temacie o to bo nie chciałem robić kolejnego niepotrzebnego tematu. =3

@edit Revolutio o ile nie jesteś ślepy to kakadu300 dał offtop w tym temacie. :) a warna nie ma.

Ja to tam nie wiem, moim zdaniem był to mały błąd ze strony administratora, bo jeżeli gildia dotyczyłą allodsa, a jeżeli pytanie to dotyczyło allodsa to nie ma o czym gadać, ale twoje pytanie było też właściwie bez sensu, bo zamiast sprawdzić na oficjalnej stronie to piszesz pytanie, na które szybciej sam znajdziesz odpowiedź.

Ja sam opowiem coś o warnach ! Nie dostałem żadnego od roku , lecz chce powiedzieć o dziwnej rzeczy , która ze mną nastąpiła ! za 10 warna dostałem perma O.o i musiałem zrobić drugie konto , by napisać prośbe o UB . Ale jak już powiedział Krstal gdyby nie wasze zachowanie banów/warnów nie dostawalibyście tak często !

Wypowiem sie tez, z tego przykladu ktory podales to 3/4 postow w tym temacie to offtop.:) Wiec wszyscy tam warna powinni dostac. Kolega pisze o gildi a potem jest walka o nicki i yanglegend opowiada jeszcze jakze cudowne historie o jego gildi ktora nie ma nic wspolnego z tematem.:)