a warna to tylko Cookie dostał...Serio modzi są zbyt leniwi by wszystkich warnować , ale dlaczego zawsze do cholery ja ????

a warna to tylko Cookie dostał...Serio modzi są zbyt leniwi by wszystkich warnować , ale dlaczego zawsze do cholery ja ????
Yanglegend jest przyjacielem portalu i jak reszta nie obowiązuje go regulamin...
Moglibyście przyjąć na klate konsekwencje swoich zachowań, a nie płakać, że to nie sprawiedliwe, a jak to nie pomoże, to szukać innego osobnika, któremu można dosrać. Są ludzie, którzy są bez ostrzeżeń i żyją, mają się bardzo dobrze. Przeczytajcie ten zakichany regulamin chociaż raz, a gwarantuje wam, że więcej ostrzeżeń nie dostaniecie.
Yanglegend jest przyjacielem portalu i jak reszta nie obowiązuje go regulamin...Nie, dał nam po prostu w łape. - R3m4ke
Yanglegend lubi ten post
Wypowiem sie tez, z tego przykladu ktory podales to 3/4 postow w tym temacie to offtop. Wiec wszyscy tam warna powinni dostac. Kolega pisze o gildi a potem jest walka o nicki i yanglegend opowiada jeszcze jakze cudowne historie o jego gildi ktora nie ma nic wspolnego z tematem.
Czyli moje historie o gildii, nie mają nic wspólnego z tematem gildii ? Seems legit.
Czy w Naszym temacie jest dużo spamu ? Owszem, jest tam luźno, jednak cały czas dyskusja toczy się w obrębie spraw gildijnych.
Czy w Naszym temacie ktoś z gildjowiczów używa wulgarnego języka, rozmawia na tematy zupełnie nie związane z grą Allods online ? Nie.
Yang nic osobiscie do Ciebie nie mam.Generalnie jesli tematem jest rekrutacja do gildi i jest to napisane to powinny sie tam znajdowac tylko podania rekrutacyjne a nie rozmowa o allodsie. Do gadania o allodsie zaklada sie osobny temat i juz.A to ze kolo chcial dolaczyc do gildi ale sie zdziwil ze allods pl juz jest bo nie mial dostepu do neta i grzecznie zapytal to inna sprawa.Podsumowujac tak inni tez powinni warny dostac skoro ty dostales.
Powiem tyle : Offtop jest to coś bez sensu czyli ktoś dla przykładu pisze temat a ktoś mi daje komentarz "chlebek".WIĘC NAUCZ SIĘ POJĘCIA OFFTOP !!!!!!!!!!!!
Sic, moderatora chcesz uczyć pojęcia offtop a sam nie masz zielonego pojęcia co to znaczy. Offtop to krótko mówiąc zboczenie z tematu, a nie post bez sensu. Możesz napisać najciekawszego na ziemi posta, a dostać warna za offtop bo nie będziesz pisał NIC na temat. Dlatego warna dostałeś słusznie - miejsce gdzie reklamuje się gildia to nie miejsce na pytania czy gra już wyszła.
Swoją drogą wystarczyło poszperać - nie dostałbyś warna za offtop, nie czekałbyś na odpowiedź na forum, wiedziałbyś od razu z pierwszej ręki (po wpisaniu "allods pl" w google pierwszy link prowadzi do gry).
Moglibyście przyjąć na klate konsekwencje swoich zachowań, a nie płakać, że to nie sprawiedliwe, a jak to nie pomoże, to szukać innego osobnika, któremu można dosrać. Są ludzie, którzy są bez ostrzeżeń i żyją, mają się bardzo dobrze. Przeczytajcie ten zakichany regulamin chociaż raz, a gwarantuje wam, że więcej ostrzeżeń nie dostaniecie.
za przeproszeniem , co ty pieprzysz ?! pisze na temat a warna za offtopy dostaje ....Ludzie po temetach piszą takie głupoty że się płakać chcę a ja za nich chyba warny dostaje a oni czyści ....
dla mnie to jest nie fer.
za przeproszeniem , co ty pieprzysz ?! pisze na temat a warna za offtopy dostaje ....Ludzie po temetach piszą takie głupoty że się płakać chcę a ja za nich chyba warny dostaje a oni czyści ....dla mnie to jest nie fer.
Temat rekrutacyjny gildii, a koles wyskakuje z tekstem czy jest juz Allods PL. Juz nie chodzi o to ze offtop, ale o to ze jestes najzwyczajniej w swiecie glupi. Bo jak nazwac kolesia, ktory w temacie w ktorym ktos rekrutuje ludzi do polskiej wersji Allodsa pyta sie czy jest polska wersja allodsa? Ban w 120% uzasadniony, i juz sie nie wykłócaj.
Ps. To mi przypomina podobny temat, gdzie jakis kolo niedawno zalil sie, ze wylapal bana w C9 za uzywanie bugow, ale inni go nie dostali. Nie da sie niestety zlapac wszystkich.
Nie pieprze tylko mówię, odrobinkę kultury. Może podaj linki do tematów, w których dostajesz ostrzeżenia za innych. W całym temacie tylko jęczysz, jacy to moderatorzy są niesprawiedliwi, a argumenty zerowe.
Yang, w temacie gildyjnym, pisał na temat gildii, o czym, jeden kij, ale oscylował wokół niego. Przecież nikt nie powiedział, że temat został stworzony tylko i wyłącznie w celu rekrutacyjnym.
Poza tym, ja nadal nie potrafię pojąć jak można się spinać o to, co dzieje się na forum. Ludzie, życia nie macie? Nie szkoda wam czasu na tworzenie tematu i wykłócanie się o kilka wpisów w bazie danych? Poważnie?!
Jedno jest pewne ban zasłużony, teraz się dzieje wola nieba. Zaraz się zaczną kompletne kłótnie, niech się ktoś tym zajmie. Najwyraźniej dla kogoś, te forum to całe życie, jeżeli kłóci się o warna cały czas.
Rany i co z tego ze ktos warna dostal lub bana na kilka dni. O perma to rozumiem sie troche poklocic, ale w innym wypadku to tak jak @doubleup - szkoda czasu.
Btw. Czemu moje 2 ostatnie warny wygasną za pół roku, a wczesniejsze w ogole nie maja daty/nie wygasna?
Witajcie w XXI wieku, gdzie internet jest szeroko dostępny.
Powinny być jakieś ograniczenia, przed połączeniem jakieś pytania na IQ, czy coś. Pełno tu dzieciaczków.
Taki mały pomysł, dodajcie parę punktów w regulaminie na temat bezsensownych postów, tematów, bezsensownej treści, praktycznie niezrozumiałej dla nikogo i zamykajcie/kasujcie takie posty i po sprawie.
Ppłakać, że dostało się warna to już naprawdę trzeba mieć niezły tupet. Nikt za Ciebie nie pisał, więc dostanie warna to tylko Twoja wina. A jakieś teorie spiskowe, że moderatorzy są za tym, lub innym są po prsotu idiotyczne.
Jestem za tym aby wprowadzić warny za błędy gramatyczne. Wtedy całe forum postawi się na nogi i każdy do siebie będzie miał szacunek, a dzieci znikną.
Jestem za tym aby wprowadzić warny za błędy gramatyczne. Wtedy całe forum postawi się na nogi i każdy do siebie będzie miał szacunek, a dzieci znikną.
I zaraz będą pretensje, że ten, czy tamten jest "dyskryminowany", bo ma dysleksję i inne choroby tłumaczące ludzkie lenistwo.
Ja wam zaraz pokażę offtop.
Na wstępie chciałbym pozdrowić mamę, tatę, siostrę, brata, chomika, kota, psa, babcie, wujka, ciocię, sąsiada, sąsiadkę, kuzyna, kuzynkę i wszystkich moich kolegów i moje koleżanki.
Pozdrawiam Kawice, pozdrawiam Legnicę, pozdrawiam Prochowice i pozdrawiam Dolny Śląsk.
@Inyenn
Niestety, do takich nie trafia, że są przeglądarki, które podkreślają błędy. W dodatku, jest jeszcze Word.
PS: Może podpisać się jakiś mod? Chcę się pochwalić, że z nim pisałem ;(
Nie dawać warna, pls. Te forum, to całe moje życie.
Aaaa mod! Zedytuj posta, zedytuj posta!
@down:
Nie będzie żadnego dopisku od moda ala' " masz" ?
to tak :spytałem się : to już jest allods PL , bo byłem na wakacjach i o tym nie wiedziałem , a mod dał mi bana właśnie za offtop.Powiem tyle : Offtop jest to coś bez sensu czyli ktoś dla przykładu pisze temat a ktoś mi daje komentarz "chlebek".WIĘC NAUCZ SIĘ POJĘCIA OFFTOP !!!!!!!!!!!!po 2 zapytałem się w tym temacie o to bo nie chciałem robić kolejnego niepotrzebnego tematu. =3
Nie pisałeś na temat, bo temat był odnośnie gildii, a Ty z postem, czy jest Allods PL? Weź to na logikę i zastanów się nad swoją wypowiedzią, bo wykłócasz się, tworzysz temat TYLKO i wyłącznie z powodu warna. Jak Ci tak bardzo przeszkadza "offtop", to może wolałbyś "spam"? Bo co innego można napisać osobie, która się pyta, czy gra powstała w temacie, gdzie gildia chce rekrutować? Słowa, że byłeś na wakacjach Cię usprawiedliwiają? Pomyśl, czy gildia by rekrutowała, a nawet podawała nicki osób do których należy się zgłaszać, gdyby nie istniała? To można się domyśleć, że gra już wystartowała...
Wiesz, że nie masz racji, ale wciąż się kłócisz, jeżeli chodziło Ci po głowie, że usunę tego warna, to jesteś w błędzie, bo tego nie zrobię.
@edit Revolutio o ile nie jesteś ślepy to kakadu300 dał offtop w tym temacie. a warna nie ma.
Otrzymał warna, wczoraj czytałem na szybko, więc dzisiaj został nałożony. Ale było można użyć opcji "zgłoś" odnośnie tego posta.
Rany i co z tego ze ktos warna dostal lub bana na kilka dni. O perma to rozumiem sie troche poklocic, ale w innym wypadku to tak jak @doubleup - szkoda czasu.Btw. Czemu moje 2 ostatnie warny wygasną za pół roku, a wczesniejsze w ogole nie maja daty/nie wygasna?
Ponieważ po przejściu na nowy silnik została dodana opcja automatycznego usuwania warnów, a tamte zostały nałożone przed.
To moglibyscie cos zrobic, ze te wszystkie poprzednie wygasna np. po nowym roku
taka sugestia
@revolutio ten tekst "na logike, skoro gildia rekrutuje to gra wystartowała", nie ma logiki xD
gildie moga rekrutowac, na alphy, cbt, obt albo na oficjala.
Pytajac czy wystartowala oznacza raczej finalna wersje i oficjalny start. Roznie mozna to zinterpretowac wiec nie da sie tego logicznie rozstrzygnac, chyba ze umiesz czytac w myslach.
Rany jacy ludzie sa leniwi, zamiast poszukac oficjalnej stronki i sie dowiedziec, spamuja w tematach z glupimi pytaniami.
@revolutio ten tekst "na logike, skoro gildia rekrutuje to gra wystartowała", nie ma logiki xD
Ale w tamtym temacie wydaje mi się, że miało. Cytacik: Gildia stoi po stronie Ligi. Jeszcze raz zapraszam w nasze szeregi. Do zobaczenia w grze.
Pisać: Xaorus, Wawrzynn, Qerro, Hasarel, Heven, Justkillit
Oczywiście nie było napisane, czy to cbt, ob, czy coś, ale jego pytanie brzmiało: To już jest Allods PL, więc do końca też nie sprecyzował o co chodzi. Mogę się mylić, ale takie jest moje zdanie.
Zresztą i tak ten temat został założony z tego powodu, że dostał zawieszenie, bo otrzymał warna za offtop (więc nie ma co się kłócić/dyskutować o sens wypowiedzi), gdzie później chce mnie pouczyć, że nie wiem co to offtop. Offtop był i raczej tutaj się nie mylę.
Rany jacy ludzie sa leniwi, zamiast poszukac oficjalnej stronki i sie dowiedziec, spamuja w tematach z glupimi pytaniami.
A później powstają tematy, dlaczego dostałem bana. Szybciej by znalazł stronę główną danej gry, niż napisał tamten post.
i teraz mam po całym forum zapierniczać by szukać jakie to głupoty piszą ? może moje pytanie było głupie ale jak ktos 3 miechy kompa nie miał i 1 miecha był na wakacjach to może nie wiedzieć o allods PL
To zawsze możesz założyć nowy temat w dziale przeznaczonym. Dla mnie to jest to samo jakbyś napisał taki post w temacie o np. sporcie. Nie ma różnicy czy gildia czy sport. Post był nie na temat. Dla mnie warn jest słuszny i jeżeli się z nim nie zgadzasz to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś opuścił te forum. Nikt Cię w tym temacie nie poparł, więc co to oznacza, że my nie mamy racji czy ty.
@997 post, dzwońcie.