wiesz akurat wiekszosc nie zawsze oznacza racje, ale w tym wypadku regulamin ustala po czyjej stronie lezy wina. Jesli zlamalo sie regulamin a dostalo sie warna, to chyba normalne. Jesli sie nie dostalo to mozna sie cieszyc z przeoczenia ^^
Pytanie : ban za?
ale typ z ciebie dostałeś bana na 4 dni za złamanie regulaminu i płaczesz, przecież to tylko 4 dni, nie masz innych zajęć ? a mało tego, niezły uszak z ciebie, sprzedajesz innych i płaczesz że skoro ja dostałem to niech inny tez dostają, pewnie na ośce znajomych też sprzedał byś na psiarni
skoro akceptowałeś regulamin przy rejestracji i go złamałeś za co dostałeś kare, powinieneś to zaakceptować i po czterech dniach znowu wrócić i korzystać z forum z podniesionym czołem i włosami na klacie a nie ludzi jeszcze sprzedawać
ale typ z ciebie dostałeś bana na 4 dni za złamanie regulaminu i płaczesz, przecież to tylko 4 dni, nie masz innych zajęć ? a mało tego, niezły uszak z ciebie, sprzedajesz innych i płaczesz że skoro ja dostałem to niech inny tez dostają, pewnie na ośce znajomych też sprzedał byś na psiarniskoro akceptowałeś regulamin przy rejestracji i go złamałeś za co dostałeś kare, powinieneś to zaakceptować i po czterech dniach znowu wrócić i korzystać z forum z podniesionym czołem i włosami na klacie a nie ludzi jeszcze sprzedawać
mega facepalm...."sprzedajesz innych" a co daje nicki ? XD boże co za.....
Cookie nie rozumiem co chcesz zyskać przez tą kłótnie. Tych 4 dni nikt Tobie nie zwróci, dowiedziałeś się dlaczego dostałeś ostrzeżenie i wystarczy. Są tutaj osoby ,które przez kilka lat nie dostały ani jednego ostrzeżenia w tym ja i jakoś potrafią się dostosować do regulaminu. FlashGordon zresztą dobrze napisał o tym.
@crracked nie mów ze Ty nie dostałeś bo zaraz się będą czepiać że masz range Przyjaciel to nie dostajesz tych warnow dlatego
topic
Nie lepiej by było zamknąć ten temat bo rodzi to niepotrzebne kłótnie i płacz tych "poszkodowanych"
Są tutaj osoby ,które przez kilka lat nie dostały ani jednego ostrzeżenia w tym ja
Kłamstwo, dostałeś od Sloda za interpunkcję! Swoją drogą w tym temacie też by się za to kilka ostrzeżeń przydało...
Nie lepiej by było zamknąć ten temat bo rodzi to niepotrzebne kłótnie i płacz tych "poszkodowanych"
Nie, bo wtedy PlainLazy zakłada tematy, że zamykam tematy i już nie wolno
To nie kłótnia , ale mi chodzi o to że chyba jako jedyny na forum mam 10/10 , czuje się jak by mnie wszyscy modzi pilnowali bo jakiego gówna nie zrobię dobrze to warn...
przeszukajcie forum a się dowiecie ilu omineliście.
Też mam 10/10, ale ostatni warn dostałem w ubiegłym roku.
Nie będę dokładać do tematu, bo wszystko zostało powiedziane, offtop był?, był, więc nie wiem po co drążyć dalej ten bezsensowny temat, staraj się nie pisać głupot, a najlepiej czytać to co napisałeś przed kliknięciem na magiczny przycisk ,,Napisz,, .
To nie kłótnia , ale mi chodzi o to że chyba jako jedyny na forum mam 10/10 , czuje się jak by mnie wszyscy modzi pilnowali bo jakiego gówna nie zrobię dobrze to warn...
Oczywiście, nasza zła szajka postanowiła udaremnić Ci funkcjonowanie na forum, bo nie mamy nic lepszego do roboty. Temat miał na celu promocje gildii i był formą rekrutacji, więc jak by nie patrzeć Twoja wypowiedz za wiele do niego nie wniosła.
Swoją drogą o ile pamiętam, to połowę z tych swoich warnów dostałeś chyba za double posty, coś za wulgaryzmy chyba też było. Tak czy siak temat zamykam, bo jak wiadomo może on pokrzyżować niecne plany przejęcia władzy na świecie przez moderatorów
witam , jestem odurzony zachowaniem 1 z modów...
albo chciał zaszpamować albo nie wiem bo wbiając po 2 dniach na forum zobaczyłem że mam bana na 4 dni...
zobaczyłem za co....Napisał że offtop
specjalnie użyłem ctrl + shift + del by zobaczyć czy rzeczywiście i powiem 1....To była normalna odpowiedź , znajdę temat to pokażę i nick jak uda mi się znaleść to też podam...BO TO MNIE WKURZYŁO....I to ostro...